Tre sexlegetøj nyheder til par – fra EroFame

 


Læs mine anmeldelser af spændende sexlegetøj nyheder til par – fundet på den tyske EroFame sexlegetøjsmesse i Hannover

Læs Joan’s anmeldelse her
Læs Joan’s anmeldelse her
Læs Joan’s anmeldelse her

 

 

 

 

 

 

 

Oktober hvert år står der EroFame i tyske Hannover på plakaten for mig. Årets største og mest vigtige fagmesse i Europa. Med et hav af nye og spændende

sexlegetøj nyheder, der kommer på hylderne hjemme i Danmark løbet af de næste måneder.

En del af produkterne er allerede kommet i handlen her i Danmark, andre er lige på trapperne, mens atter andre sexlegetøj nyheder til parret kommer på markedet i løbet af 2018.

[embedplusvideo height=”500″ width=”800″ editlink=”https://bit.ly/2yQzUIN” standard=”https://www.youtube.com/v/NPhIUyO0_C0?fs=1″ vars=”ytid=NPhIUyO0_C0&width=800&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8871″ /]

Tre sexlegetøj nyheder til parret

En årlig messe er henvendt sexlegetøjs branchens snart rigtig mange producenter, fysiske forretninger og ikke mindst de mange webshops. Samt eksperter og bloggere som jeg selv, der over tre hektiske og lange dage i de store messehaller taler sexlegetøj, sexlegetøj og atter sexlegetøj – og igen i år, som i 2016, havde jeg også mulighed for at stå bag en række informerende videoer.

På årets messe her tidligere på måneden (oktober 2017), rendte desuden jeg på flere af mine danske kollegaer – herunder blandt andet Mathilde fra Sinful.dk, Marie fra Belugi.dk og ”Due” fra Paradiss.dk. et kvindeligt trekløver, der ligeledes havde taget turen til Hannover for at tjekke alt det nye og spændende ud.

Her på siden kan du læse om tre sexlegetøj nyheder til parret, der blev præsenteret på EroFame i år. Her kan du desuden se billeder og læse om specielt udvalgte sexlegetøjs favoritter fra messen til kvinder.

Klik på de tre produkt fotos

Ved at klikke på overstående produktfotos kan du læse mere om vi pigers umiddelbare favoritter – nemlig fingervibratoren FIN, bækkenbundsægget Jive og den svenske, modeller-bare dele-dildo fra dodil.

Knus, Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud