Dansk Dildo Vibrator – skøn og prisvenlig

 


Dansk Dildo Vibrator fra Amaysin, med pirrende bølger/buler. Et godt og lækkert produkt – endda til en pris, hvor vi alle kan være med. Læs min test og anmeldelse af et lækkert stykke sexlegetøj, der er spækket til randen med vibrations muligheder.

Danske dildo vibrator fra Amaysin er fundet her

Dansk dildo vibrator – Amaysin

Dildo Vibrator: Dette sexlegetøj fra den danske Amaysin serie kan give mig lidt flashback til 1990-erne. Ved første øjekast kan man nemlig godt tænke, at den minder om sådan en batteri drevet fætter, vi husker mange af vibratorerne fra ”gamle dage”. De der kedelige stav-vibratorer i hård plastik. Fra dengang mine forældre var unge. Og hvad kan en sådan egentlig gøre af godt for en???

Tjek alle produkterne fra Amaysin serien her

Men skinnet, heldigvis da, bedrager. For det danske sexlegetøjs mærke, Amaysin, har nemlig taget nogle ret fede ting fra tidligere tider – og har så genskabt en snart lang række produkter, der både er super lækre og meget, meget funktionelle.

  Lad mig begynde med at fremhæve en egenskab ved produktet, der er rigtig fed. Nemlig, at dildo vibratoren ikke er ret stor/tyk. Som i dette her tilfælde, efter min mening, kun er et plus. For havde den været bare en smule større aka tykkere i omkreds, så kunne det hurtigt være mindre behageligt med de her ”buler/bølger”, der er hele vejen fra toppen til bunden af sexlegetøjet. Men da Wavy dild vibratoren netop ikke er tykkere – og fordi de her indhak, der er i produktet, er så dybe, så fremkalder sexlegetøjet super meget stimulation.

Læs også anmeldelsen af Amaysin’s penisring lige her

Dansk dildo vibrator – også god uden vibrationer

At dildoen er med vibrator, er for mig personligt ikke så væsentligt. Da Wavy – i hvert fald for mig, er bedst i brug som netop ”bare den dildo”. Man kører ind og ud av vagina. Med den intensitet man nu synes er rarest for en. Særligt lige ved indgangen til vagina, har jeg oplevet, er dette produkt super stimulerende. Især, vil jeg også lige påpege, hvis enten man selv eller ens partner samtidig stimulerer klitoris.

Når det så er sagt, så taler vi jo om en gedigen dildo vibrator. Så er man til at krydre penetrationen med vibrationer, så er sexlegetøjet her også ret så Amaysin (amazing). Lige som produktet er oplagt til at benytte til vibrator stimulation af klitoris, brystvorterne, mellemkødet på ham mv.

Køb din egen Amaysin Wave dildo lige her

Den dansk dildo vibrator, Sinful.dk står bag, er batteridrevet, og så er sexlegetøjet – som alle andre produkter i Amaysin serien, super prisvenlig.

I bunden af vibratoren sidder en lille knap, hvor man trykker sig igennem sexlegetøjets vibrations programmer og ditto hastigheder. Og man har intet mindre end hele 20 forskellige vibrations mønstre at vælge imellem. Vibrationer for næsten enhver tænkelig smag og lyst. For at tænde, holder man blot knappen inde – og det samme gør man, når man vil slukke vibratoren igen.

Bøjelig dildo vibrator

Noget jeg til en begyndelse ikke lige havde forestillet mig, det er, at denne dildo vibrator rent faktisk er en smule bøjelig. Fra sådan cirka 3-4 bølge/bule er produktet bøjeligt og fleksibelt, der gør vibratoren tanden mere behagelige at benytte. I forhold til, hvis den havde været fuldstændig stiv i kødet.

Læs lidt om hvorfor jeg mener at onani er vigtigt

Sexlegetøjet er produceret i såkaldt body-safe materiale, der gør dildo vibratoren 100 procent sikker at benytte til indvendig stimulation. Husk dog altid at benytte glidecreme, og altid et vandbaseret produkt. Især på grund af de her knolde/bølger, Wavy nu engang er designet med.

I forbindelse med min anmeldelse af Amaysin dansk dildo vibrator, testede jeg (også) produktet sammen med en Womanizer klitoris stimulator. En kombi, jeg klart kan anbefale (og som 99 ud af 100 gange giver mig orgasme). Særligt hvis man, lige som mig, er til stimulation af vagina og klitoris på samme tid.

Alt i alt et positivt overraskende skønt og pænt billigt produkt fra Sinful’s egen Amaysin serie af produkter, hvor farver, former og design går op i en højere enhed.

Køb din egen Amaysin Wave dildo her

Bag produktet: Amaysin/Sinful

Materiale: ABS-plast med PU-belægning, Silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 20

Strømkilde: Batterier, 2 stk. AA

Vandsikker: Stænktæt

Fordele: Nem at finde ud af, blot en knap styrer det hele. Super gode vibrationer

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Meget fin pris, produkt for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud