Økologisk Sex – På Dansk

 


Økologisk Sex, sunde og grønne glidecremer mv.,  er kommet for at blive. Dansk online sexshop med sexlegetøj har iklædt sig den grønne førertrøje her i Skandinavien.

Økologisk Sex til en sundere og grønnere hverdag

Hvis du går op i økologi og økologisk sex, er det tid til at udforske de mange grønne muligheder, der er opstået i sexlegetøjs branchen. Selvom sexprodukter måske ikke er det første, du forbinder med økologi, findes der faktisk mange tiltag inden for den kategori.

I takt med at resten af verden er blevet mere miljøbevidst, er flere virksomheder inden for sexlegetøjs branchen hoppet med på vognen. Herunder sexlegetøjs shoppen Sinful.dk, der blandt andet har skabt flere økologiske produkter til onani og økologisk sex.

Økologisk sex- Jeg er vild med anal glidecremen fra Kaerlig – læs anmeldelsen her

Samt arrangeret en hel kampagne med fokus på nydelse med omtanke. Shoppen tilbyder blandt andet et gratis økologisk E-cooking produkt, når man køber for mere end 300 kroner inden for kategorien.

Til gavn for både egen og andres sundhed

Økologiske sexprodukter, Øko Sex, er fremtiden, og kan både være til gavn for din egen sundhed og din omverden. Og med den udvikling, der finder sted lige nu, er der ingen grund til, at dit sexliv ikke også kan gå ad grønnere veje.

Se alle Kaerlig produkterne her

Kaerlig er navnet på et af Danmarks førende økologiske brands inden for sexprodukter. Det er skabt til kvinden – og hendes partner, som går op i nydelse og kvalitet. Produkterne er svanemærket og består af 100 procent økologiske og naturlige ingredienser.

Læs anmeldelse af Kaerlig glidecremen her

Kaerlig glidecreme kan benyttes i forbindelse med brugen af både sexlegetøj og sammen med en partner. Desuden består økologisk sex serien af intimskum, massageolie og orgasmegel, som alt sammen kan være med til at tage ens nydelse til et helt nyt niveau. Endda med ekstra god samvittighed.

Læs mere om Gaia dildoen og køb den her

Dildo og buttplug i genanvendeligt materiale

Hvis du ønsker at tage din økologiske rejse inden for sexverdenen et skridt videre, er dildoer af genanvendeligt materiale oplagt for dig. Gaia Eco Dildo er verdens første serie af dildoer i bio-nedbrydeligt materiale.

Se Gaia bullet vibratoren lige her

Oplev her den klassiske dildo vibrator, som kan bruges til både indvendig og udvendig stimulering. Produktet er fremstilet i et simpelt design og har multi-speed funktion. Et andet grønt stykke sexlegetøj fra serien er en bullet vibrator. Som trods sin lille størrelse byder på kraftige vibrationer og med fordel kan benyttes sammen med en bred variation af andre produkter, såsom penisringe, buttplugs mv.

Allerede for to år siden var økologisk sex på banen – læs her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud