Anal glidecreme – til alle typer sex og onani

 


Anal glidecreme er super velegnet, naturligvis, i forbindelse med anal penetration. Men er også et godt, effektivt og tyktflydende produkt til andre former for sex og onani. Her anbefaler jeg et Svanemærket dansk og lækkert produkt fra Kaerlig serien.  

Jeg har fundet min Kaerlig anal glidecreme her

Jeg er kæmpe fan af glidecremer, herunder anal glidecreme, når det handler om at være sammen med sin partner seksuelt. Uanset om man har sexlegetøj eller ej med i sengen. Når det så er sagt, så har jeg faktisk ikke altid benyttet glidecreme. Men når man på et tids begynder at blive bevist om, at fx spyt i forbindelse med et saftigt håndjob ikke altid er optimalt, så kommer man, herunder også jeg, hurtigt på andre tanker.

 Foretrækker du en almindelig glidecreme, kan du læse om Kaerligs Vandbaseret lige her

Anal glidecreme hindrer generende friktion

For på et tidspunkt, når man ikke benytter glidecreme, så opstår denne her kedelige friktion, der både opleves irriterende og generende. For nu er man jo lige så godt i gang – og man har ikke alt for meget lyst til at stoppe op for at få mere fugt på. Og her er det så, at en god og effektiv og også gerne anal glidecreme er en endda rigtig, rigtig god ide, efter min mening.

Det samme gælder også, når manden benytter sine fingre på hende. For det er ikke alle kvinder, hvor det bare vælter ud med væde – også selv om hun er nok så på og opstemt.

At hun ikke bliver vildt våd af sig, er desuden langt fra altid ensbetydende med, at det, man gør, ikke er godt nok. Eller at hun i situationen ikke er ophidset nok. Kvinder selv-lubrikerer nemlig meget forskelligt. En del bliver lynhurtigt drønvåde, mens andre bliver meget lidt våde.

Du kan købe din egen Kaerlig anal glidecreme lige her

Lige som det for samme kvinde kan være forskelligt fra den ene til den næste dag – her handler det rigtig meget om, hvor hun er i sin cyklus.

Ikke to glidecremer er helt ens

Der findes rigtig mange glidecremer på markedet, og der er ikke to produkter, der er helt ens. Der er vandbaserede glidecremer, oliebaserede glidecremer og silikonebaserede glidecremer. Og så er der også en del hybrider, der er dele af de andre. Så der er virkelig noget at vælge imellem.

Når det kommer til mig selv, så har jeg for alvor fået øjnene op for denne, jeg her i indlægget anbefaler, en anal glidecreme fra det danske mærke Kaerlig. Og dette i høj grad på grund af, at det indimellem godt kan være pænt irriterende, hvis konsistensen af glidecremen simpelthen er for tynd. Denne anale glidecreme fra Kaerlig i hvert fald ikke er.

Tyktflydende og allergitestet anal glidecreme

Glidecremer, der er udviklet til primært anal penetrering, er helt generelt ret så tyktflydende – og så er de også drøjere i brug end andre cremer, så man ikke hele tiden skal pøse mere på.

Desuden, ikke at forglemme, vi må jo kippe med det danske flag, når det er muligt, så er hele Kaarlig serien af glidecremer mv. både Svanemærket, allergitestet og hele 95 procent økologisk.

Du kan også læse om alle produkterne fra Kaerlig her

Med hensyn til at produktet er allergitestet, så betyder dette ekstra meget for os kvinder. For der kan være perioder, netop på grund af ens cyklus, hvor man kan være lidt ekstra tør eller irriteret mellem benene. For nu at sige det meget konkret. Lige som ph-balancen kan være ude af flow på grund af både det ene, andet og tredje – og så er det altså rigtig fint at vide, at man benytter sig af et produkt, en god glidecreme, der i hvert fald ikke forværrer tingene.

Vandbaseret og flyder ikke ud

Nå, men tilbage til tykkelsen af denne anale og ”grønne” glidecreme fra Kaerlig. Her er konsistensen nemlig af en sådan karakter, at man blot kan nøjes med at anbringe en klat creme på fx penishovedet, på fingrene, på dildoen osv., uden at glidecremen løber ud over det hele. Så det her er en god og vandbaseret glidecreme, der er nem at både dosere og styre. Og skulle det være lidt mørkt i soveværelset eller hvor, man nu leger med sig selv eller sin partner, så har man 110 procent styr på sin glidecreme.

Kaerligs Orgasme gel har jeg anmeldt her

Giver ikke en dårlig smag i munden

Anal glidecreme fra Kaerlig er både drøj i brug og helt uden smag. Så skulle man efter at have givet ham et håndjob have lyst til at slutte af med en omgang oralsex, så kan man bogstavelig talt gøre det, uden at få en dårlig smag i munden.

Sidst men ikke mindst, naturligvis, når det nu netop handler om en anal glidecreme, så er produktet naturligvis også mega fedt til netop at benytte bagtil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud