Sex, skønhed og smukke smykker

 

Sex og sundhed har i mit univers alle dage hængt meget tæt sammen. Fremadrettet vil du på Joanb bloggen derfor kunne opleve, fx som kærestegave forslag, at jeg kombinerer udvalgte stykker sexlegetøj med fx udvalgte smukke smykker fra Nirbana Soul – et snart 10 år gammelt dansk firma, der designer spirituelle kvalitets smykker til både mænd og kvinder. En ny udvikling og retning på bloggen, jeg håber du vil synes om og vil tage til dig. Jeg glæder mig i hvert fald!

Sex og sundhed

Det skal ikke være nogen hemmelighed, hvad Joanb bloggen handler om, sex og sundhed, et sundt sexliv – og bloggen er nu noget nær syv år gammel. Selv om de første 2 – 3 år var med lidt indlæg hist og pist. Men Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag – ej heller min blog.

Noget af det, der med årene virkelig har grebet om sig på Joanb.dk, er ”mantraet” omkring at sund sex, sund seksualitet. At sex og onani i stor stil hjælper til med at gøre smuk. Altså at sex, sundhed og skønhed hænger sammen og bidrager til positiv udvikling. Har man et godt og sundt sexliv, fysisk og mentalt, bliver vi helt generelt, er min overbevisning, både sundere og smukkere individer.

Se alle Nirbana Soul smukke smykker her

Velkommen til Nirbana Soul

Derfor er det kun helt naturligt, at Joanb bloggen nu er klar til at udvikle sig yderligere – til fremadrettet at indeholde nogle af de mange andre ting, jeg holder af i min hverdag.

Så da smykkebrandet Nirbana Soul, der står bag dansk design af kvalitets smykker til både mænd og kvinder, de henvendte sig, så blev det mega spændende at finde ud af, om jeg på en ordentlig facon kunne få implantteret smykkerne her på sitet. Men det tror jeg nu nok!

Spirituelle armbånd og halskæder

Primært designer Nirbana Soul smukke og spirituelle armbånd og halskæder med perler og Swaroskie krystaller. Så produkterne er både med bling, hippie og ikke mindst sjæl. Lige mig 🙂

Smykkerne er desuden med forskellige typer af stene. Så tror man bare en lille bitte smule på de kræfter og energier, de her krystaller og stene udsender, så vil man ved at bære et armbånd eller halskæde kunne booste kroppens følelser, lyster, energier mv.

Sexlegetøj og smukke smykker

Ud over, at jeg selv er blevet super glad for at gå med smykker fra Nirbana Soul, så vil man på JoanB bloggen fremadrettet kunne opleve, at jeg vil koble udvalgte stykker sexlegetøj sammen med diverse former for smykker. Og hvorfor nu det?? Fordi smukt høre sammen med smukt.

Lige som der sigt måske også vil komme andre typer af sundheds- og skønhedsfremmende af produkter til, der vil blive del af JoanB universet.

Nysgerrig på Nirbana Soul?

Så se alle deres smykker lige her

Er du allerede nu blevet mere nysgerrig på de smukke danske smykker, så kommer her lidt mere info om den snart (i 2020) 10 år gamle, danske smykkeproducent.

Om Nirbana Soul skriver firmaet på deres hjemmeside selv:

”Idégrundlaget til det specielle smykkedesign opstod oprindeligt i Syd Spanien tilbage i 2009, og med returen til Danmark var det oplagt at grundlægge og opstarte smykkefirmaet i Danmark.

Ligeledes følger Nirbana Soul tidens trends i strategien med personlige smykker, som kan sammensættes helt efter ønske, hvilket giver både ham og hende mulighed for sin helt egen og unikke stil.”

Designer smukke smykker med hjertet

”Vi designer smykker med hjertet, og har et ønske om at tilbyde smykker i højeste kvalitet, til en pris, hvor alle kan være med. Vores smykker skal kunne bruges til både hverdag og fest.

”Vi ønsker ganske enkelt at levere tidens smykker i ægte og ærlige materialer, i en uovertruffen kvalitet, og vi producerer og designer derfor alt i Danmark. Nirbana Soul er originale Dansk designede smykker, designet og forarbejdet med samvittighed og sjæl, og alle smykker bliver kvalitetskontrolleret og testet i rette omgivelser. Og naturligvis leveres alle vores unikke smykker uden indhold af nikkel, bly, azo, pcp, formaldehyd, cadmium og cromium.

Tjek de lækre læder armbånd ud her

Armbånd, halskæder, ure og øreringe

Nirbana Soul’s smukke smykker spænder i dag over armbånd, halskæder, ure og øreringe, og vi fører store og brede kollektioner til både mænd og kvinder. Vores kollektioner udvides til stadighed, og du vil løbende kunne se vores nye designs her i vores webshop.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud