God sex en sjældenhed

 


God sex undersøgelse: Ifølge ny britisk sexundersøgelse, så oplever rigtig mange i faste parforhold, at partneren rent ud sagt er kikset i sengen. Om billedet er det samme her i Danmark, må stå hen i det uvisse – indtil videre.

God sex kontra kikset sex

For mange par er det fortsat svært at bringe emnet sex på dagsordenen derhjemme – altså rent verbalt. For fysisk sex, det har de fleste par da med jævne mellemrum. Men at prikke hul på snakken om, at det seksuelle måske ikke er helt vildt fedt, givende og tilfredsstillende, det kniber det uden tvivl med.

For hvordan får man sagt det kedelige på en bare lidt ok måde, der ikke støder partneren alt for meget? hertil kommer, at han eller hun, man er sammen med, eventuelt har det på samme måde med det seksuelle som en selv. Og er man indstillet på at høre den sandhed?

Onani kan være vejen til bedre sex – læs her hvorfor

Nej, så hellere holde det for sig selv. At man egentlig ikke oplever og synes, at sexlivet er vildt fantastisk – eller hvad?

Nej, naturligvis ikke. Hvis man spørger mig. For uden og gribe fat om ondets rod. At sætte ord på det, man reelt tænker og mener, om man har god sex eller kikset sex, så kommer man aldrig nogen vegne.

Hvordan skal ens partner desuden vide, at man synes mindre godt om det ene, andet eller tredje i sengen? Eller man måske slet ikke synes om den sex, man nu engang dyrker sammen, hvis emnet aldrig bliver bragt på bordet?

Så meget hellere gøre noget seriøst ved problemet. Her og nu. For både partnerens, ens egen og det fælles sexlivs ve og vel skyld.

Er min holdning og mening.

…..og så videre til den britiske god kontra mere kikset sex sex undersøgelse, omtalt i netavisen metro

Hvor resultaterne er både tankevækkende og en smule skræmmende.

God sex undersøgelse med 2000 deltagere   

2000 englændere, alle i fast forhold, deltog i sexundersøgelsen, og intet mindre end hele 45 procent af de adspurgte svarede, at det var for akavet at tale om sex med deres partner.

Som, skal man ikke være en Einstein for at regne ud, har negativ indflydelse på sexlivet generelt.

Sexlegetøj kan være en god løsning til bedre kommunikation og sex – se her

Cirka fire ud af 10, nærmere bestemt 42 procent, kunne desuden fortælle, at deres partner med jævne mellemrum gjorde en eller flere ting i sengen, der decideret var et kæmpe turn-off. En ud af 10 svarede oven i købet, at det skete hver gang, de seksuelt var sammen.

Med hensyn til at være kikset i sengen, oplevet med partnerens krop og sanser, så satte 35 procent kryds ud for partnerens mangel på seksuel teknik. Mens 31 procent krympede sig, når partneren forsøgte sig med at tale frækt under sexakten.

At komme for hurtigt fik 23 procent af stemmerne, mens andre 23 procent oplevede deres sexpartner som alt for egoistisk i sengen.

God sex kræver god kommunikation   

En anden ting, god sex kontra kikset sex studiet også kan belyse, er, at rigtig mange englændere har endda meget svært ved at fortælle om deres fantasier og lyster til deres sexpartner.

Lir ude i byen giver bedre sex hjemme – læs anmeldelsen af Moxie

23 procent ønskede, at de havde mod nok til at bringe sexlegetøj på banen. Ligesom rigtig mange også ønsker/drømmer om, at det seksuelle kom lidt mere ned i tempo.

Helt overordnet, alle god sex og mindre god sex ting taget i betragtning, så svarede 18 procent af de adspurgte britere, at deres sexliv på alle måder var utilfredsstillende. Mens andre 49 procent valgte at krydse af ud fra udsagnet: ”Jeg holder af sex med min partner, men det kunne godt blive bedre!”

”At diskutere sex med sin partner kan være udfordrende, da det kræver sårbarhed. Hertil kommer usikkerheden omkring frygt for afvisning, hvis man bringer de her emner på banen.” Udtaler parforholdsekspert Dr Marisa T. Cohen til det engelske nyhedsmedie Metro i forbindelse med offentliggørelse af undersøgelsens resultater.

Danmark er ikke England, meeeennnn!!!

Om, som sagt, sexbilledet er nogenlunde det samme her i Danmark, er umiddelbart svært at svare på. Men lad os da ikke håbe det, siger jeg bare.

Under alle omstændigheder er det derimod forholdsvis nemt at slå fast, at sexlivet i hvert fald ikke bliver bedre af næsten igen eller nul kommunikation om det, der foregår i sengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud