Håndvenlig klitorisvibrator – We-Vibe Wish

sponsor1


wish image

Anmeldelse af den håndvenlige klitorisvibrator Wish fra We-Vibe, der er lidt skumfidus-agtig i kødet, men har kraftige vibrationer.

We-Vibe er af de fleste nok kendt for deres par-produkter. Men noget har ændret sig. Indenfor det sidste halvandet års tid, der har producenten nemlig bevæget sig lidt videre. We-Vibe har ekspanderet og udfordrer ikke mindst dem selv.

We-Vibe Wish er fundet her

Håndstor klitorisvibrator, der ligner en sten

Jeg har fået dette her produkt fra dem, der hedder We-Vibe Wish, som er en håndstor klitorisvibrator. Den minder mig lidt om sten, der er formet til at ligge dejligt i håndfladen.

Selv har jeg en ganske almindelig størrelse damehånd, og Wish passer rigtig fint til min hånd.

Farven er heftig turkisblå, der får vibratoren til at fremstå rigtig flot.

Vibratoren er også sådan lidt ”skumfidus-agtig”. Forstået på den måde, at den ikke blot har et silikoneovertræk (langt de fleste produkter er i dag produceret i silikone) og hård plastik.

wish 1Silikoneovertrækket er meget tykt i bunden, og jo længere ud i spidsen, man kommer, så bliver Wish kun mere og mere skumagtig.

Let kurvet og bøjer en smule indad

Selve formen på klitorisvibratoren er let kurvet, og så bøjer den en smule indad, når den ligger i hånden. Wish kommer i den klassiske We-Vibe indpakning, flot og sober og med et fullsize foto af produktet på forsiden af pakningen. En hel lille gaveæske, man godt kan være bekendt.

Der medfølger selvfølgelig USB-oplader, i en ret lækker kvalitet, samt en lille fin satinpose, hvor man kan opbevare sin Wish vibrator i. Vejledningen er også rigtig fin og forståelig.

Klitorisvibrator som styres via en enkelt knap

Med hensyn til at styre vibrationerne, så er denne klitorisvibrator udstyret med kun en enkelt knap – og lige gyldigt hvilken vibrator, We-Vibe inden for de sidste par år har designet og lanceret, så er produktets vibrationer sindssygt kraftige.

wish 3Tidligere var jeg helt vildt med deres vibrator Tango, der først hed Salsa, som i mange år var min yndlings klitorisvibrator.

Det er absolut ikke Mandens favorit, men er helt bestemt min – for mig gør det nemlig ikke så specielt meget, at hele produktet vibrerer. Til gengæld, så tror jeg, at det i mange tilfælde ikke er helt lige så sjovt for partneren, da han/hun under brugen jo ikke opnår stimulation.

Motoren ligger i hele produktet

Det samme, lidt desværre, altså at vibrationerne kan mærkes i hele produktet, gør sig gældende med Wish. Motoren er nemlig placeret i hele produktet, og sender vibrationerne ud i alle afkroge af det. Så når man tænder den, bliver man simpelthen rusket i hånden og fingrene af de her ret voldsomme vibrationer.

wish 2Man kan godt holde nede i bunden af klitoris vibratoren – og her vibrerer den da også en smule mindre end helt ude i spidsen, men det er fortsat lidt voldsomt. Vi taler om ret kraftige og meget slående vibrationerne. En type af vibrationer man altså skal være til, hvis man vælger at investere i Wish. We-Vibe Wish er med et hav af programmer og forskellige vibrationshastigheder, man kan vælge imellem, men denne klitorisvibrator er gennemgående meget brummende, hele vejen igennem.

We-Vibe Wish er fundet her

Bag produktet: We-Vibe

Materiale: Body-safe Silicone

Stimulations niveauer: Mere end 10

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Kraftige vibrationer, god størrelse, top lækker kvalitet.

Ulemper: Brummer meget i hånden.

Pris: En smule til den dyre side.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud