Orgasmen venter lige om hjørnet – håber jeg!

sponsor1————————————-

veronica

Veronicas gæstetest af super vibratorer

“I forbindelse med denne test af vibratorer opdagede jeg, hvor stor en forskel der kan være på forskellige typer af wands (altså, come on, hvor meget forskel kan der nu også lige være?). Desuden er det vigtigt, erfarede jeg, lige at holde en dags pause eller mere, mellem at man tager dem i brug, da man ellers mister lidt af følelsen. (har hørt folk omtale det som:”… at brænde klitten af”). Jeg kom dog ikke ud over kanten (orgasmen udeblev), om end der er nogle imellem denne omgangs produkter, som jeg tænker kan være meget behjælpelige – med lidt mere øvelse.

——————-

fairyTog lidt tid, inden jeg turde skrue helt op

Endnu en lækker, lille wand.  Denne her er dog med ledning – der gør, at man er nødsaget til at planlægge kvalitetstiden med sig selv i nærheden af en stikkontakt – især fordi ledningen ikke er så lang. Ligesom hos body wand’en betjenes denne, Fairy Mini, nemt ved hjælp af et hjul, og vibrationerne er meget kraftige! Så det tog lige lidt tid, inden jeg turde skrue den helt op (prøves skulle det jo, lidt nysgerrig er man vel altid!).

De meget kraftige vibrationer og den lette betjening er et kæmpe hit! Ledningen trækker dog ned, således at den kommer ind på en solid andenplads. Desuden medfulgte en lille, sort opbevarings pose – hvilket jeg er stor fan af!

Pris: 599,00 kr. Se din egen Fairy her

———————

wandStor wand, stort hoved – rigtig god til ømme muskler

Det var sådan jeg havde forestillet mig en wand så ud – stor og hvid, og sådan er Magic Wand. Denne betjenes dog ved hjælp af to knapper (frem for et hjul, jeg meget bedre kan med) – en tænd/sluk, og så en til de forskellige vibrationer (10 slags), som varierer i både styrke og pulserende.

Men da selve ”hovedet” på denne her også er større end de andre wands, jeg nu har testet, skal vibrationerne selvfølgelig også deles ud på et større område – og dette gjorde altså ikke rigtig tricket for mig. Men som der stod på indpakningen, så kunne den også bruges til at massere ømme muskler andre steder på kroppen. Dette fungerede den lidt bedre til hos mig, end til en direkte seksuel stimulation.

Pris: 499,00 kr. Køb Twizzle Trigger her

————————

delightFlot udseende og indpakning – vibrationerne ville dog ikke, som jeg ville

Fun Factory er altid spændende at se, især grundet det kreative udseende af deres produkter. Så da jeg modtog dette fine, søheste-formede produkt, Delight, var jeg meget spændt på funktionen.  Det tog mig dog noget længere tid at finde ud af end lige ventet.

Fedt med endnu en ting som ikke bruger batterier, men kan genoplades. Problemet var bare, at jeg ikke helt forstod hvordan opladningen lige skulle foregå. Så for første gang var jeg nødt til at læse brugsanvisningen – heldigvis var den nem nok at forstå.

Da jeg endelig kom i gang med at prøve ”søhesten” blev jeg desværre lidt skuffet. Bevares, vibrationerne er gode og varierende, men det var lidt lige som om, at jeg ikke kunne få vibrationerne derhen hvor jeg ville, og hvor de ville gøre mig godt. Delighten vinder mest på udseendet og indpakning for mig.”

Pris:  739,00 kr. Find delight her

————————

Her er Veronica med tre gode bud på en begynder-vibrator

———

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud