Brug kun i nødstilfælde

sponsor1
 
nødstilfælde                                                                                     

Skal du erhverve dig en såkaldt Wand, er det vigtigt, at du på forhånd har gjort dig dine overvejelser omkring betjeningsmuligheden af produktet.

To af de Wands/tryllestave, du ser her i indlægget, Sinful.dk’s egen Magic Wand og Fairy Mini Black har trinløs betjening. Hvilket kan være en fordel, hvis du har brug for at skrue meget ned for styrken. Og to er med knapbetjening, EMW og Magtic Massager 1.0, mens den sidste og mindste, Palm Bullet Power, ligeledes har knapbetjening, men har indbygget programmer, som du måske kender fra almindelige klitorisvibratorer – dog med langt mere styrke, da den jo får strøm fra væggen.

Her kan du læse lidt mere om fem rigtig gode og effektive Wands, jeg alle selv har testet og 100 procent kan stå inde for. Fem gode og stabile stav-massageapparater, der evner at give mig orgasme, nemt og hurtigt – og måske kan de også være orgasme-løsningen for dig.

Vi taler om Wands i forskellige prislejer og kvalitet, men hvor effektiviteten hele vejen igennem fortsat er i højsædet. Her skal alle kvinder/par nemlig have mulighed for at være med.

Wands kan også give manden forløsning

Mænd kan med stor fornøjelse og udbytte i form af forløsning også benytte en wand. Det super kraftige stavmassageapparatet er specielt velegnet til ham, der har problemer med at få rejsning og/eller opnå forløsning/orgasme.

Siden Wanden kom på markedet helt tilbage i 1960erne, har den været kvindens bedste ven. Og har lidt mere i det skjulte formentlig også været mandens bedste ven.

I min tid som legetøjsekspert er jeg stødt på flere mænd der har fortalt mig, at de ikke for noget i verden ville undvære deres wand. For hvis ikke mandens lille best buddy helt ville, som han nu ville, så kunne stavmassageapparatet i langt de fleste tilfælde gøre tricket for ham. Vibrationerne i wanden er nemlig så tunge og dybe, at de er i stand til at sætte rigtig godt gang i blodcirkulationen. At få ført blod ud i svulmelegemet, så manden kan få rejsning.

En mand, jeg flere gange har talt med, har hudløst ærligt forklaret mig, at det er ham umuligt at opnå forløsning uden sin wand. Og rent praktisk foregår det på den måde, at han lægger sin penis op ad vibratorhovedet, og så samler begge sine hænder rundt om penis og wanden og så lader vibrationerne klare resten. Som afslutning på såvel onani som sex med sin partner.

fairy miniFairy Mini (Black Edition) – Nem & billig

Hos Fairy Mini hænger kvalitet og pris rigtig godt sammen. Det er en stabil, ”lille” Wand, men med masser af kraft – og så er Fairy Mini ikke mindst rigtig nem at betjene, jeg personligt anser for ekstra positivt. Prisen ligger helt klart også i den billige ende, der gør denne til et godt valg – både til solo- og parleg.Palm power

Palm Power – Lille & kraftfuld

Palm Power skiller sig ret meget ud fra de andre Wands i min top fem, da den er lille, faktisk kun halv størrelse af de to største, og så har den, som tidligere nævnt, forskellige styrker, men også flere pulserende programmer at vælge imellem. En af fordelene ved den er også, at du kan skifte ”hovedbeklædningen” med forskellige former, så du kan benytte den på flere og varierende måder.

sinful magic wandSinful Magic Wand – Lækker & driftsikker

En standard-størrelse Wand, ikke den fysisk største, men heller ikke blandt de små af slagsen i klassen. Prismæssigt ligger den stadig i den lave ende, og jeg kan egentlig godt lide, at danske Sinful med denne har fået lavet deres eget brand. Fordi det giver noget tryghed, da de trods alt ved, hvad de taler om – og laver.

magic massager 1.0Magic Massager 1.0 – Billig & effektiv

Magic Massager 1.0 er den billigste af mine top fem Wands, men det gør den bestemt ikke dårlig. Den er super egnet til kvinden, som måske ikke har finanser til det dyreste, men som alligevel gerne vil sikre sig god funktionalitet. En rigtig god Wand, med rigtig god styrke.

Europe Magic Wand – Dansk & dejlig

emwEurope Magic Wand er som den eneste 100 procent dansk designet, indefra og ud. Samt testet i hoved og r.. på godkendt laboratorium, til brug på det europæiske el-net. Det er den dyreste i min top fem, men nok også kvalitetsmæssigt den bedste. Den er designmæssigt tro imod den oprindelige Wand fra Hitachi, og har lige som den mindste i gruppen udskifteligt hoved. Læs her om et tidligere indlæg om EMW

Jeg tør godt love orgasme – det handler om at tro på det!

 

Læs eventuelt også

I forbindelse med et par tidligere blogindlæg/blokprojekt omkring kvinder og depression, hvor 37-årige Iben (læs om Iben her) og jeg selv fortæller (læs min historie her) om problematikken omkring at opnå og opleve fysisk og psykisk lyst, når man er nede i et sort hul og samtidig bliver medicineret, så har jeg helt personlig rigtig god erfaring med at benytte mig af Wands – til hurtigt og nemt at opnå en afstressende og forløsende orgasme.

One thought on “Brug kun i nødstilfælde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud