Orgasme på nul komma fem – Wand made in Denmark

sponsor1europe magic wand

Vi danskere køber erotiske gadgets (sexlegetøj) som aldrig før, siger de kloge, men når det kommer til at finde på og producere produkter i denne genre, så er der desværre ikke meget at komme efter – i hvert fald ikke før nu. Jeg sidder ofte og surfer rundt i den internationale verden for erotiske gadgets, for jeg skal jo være med på det nyeste indenfor min verden 😉 Men her fornylig behøvede jeg ikke kigge ret langt, faktisk ikke længere end til en kær bekendts facebook update. Nemlig Kira Eggers – og selv om Kira i dag beskæftiger sig med mange forskellige ting som ikke er erotisk relateret, havde hun linket til en dansk produceret wand….

EMW

Hmmmm, tænkte jeg, det må jeg lige undersøge nærmere. Og gjort som tænkt, så nu sidder jeg her med Europe Magic Wand. Herefter kaldet EMW. Det skal lige siges, at wands generelt ikke er nyt for mig. Jeg blev nemlig som helt grøn, tilbage i år 2000, af Tidens Kvinder, bedt om at kigge den berømte (Hitachis) Magic wand efter i sømmene, og den har jeg altså liggende endnu. Og jeg har slet ikke tal på hvor mange Wands, jeg har haft i test siden da. Men meget få har altså imponeret mig som gode, gamle Hitachi. Men nu er den her altså, i en dansk udgave 🙂 🙂 🙂 Og ja, stort smil, for det betyder nemlig, at jeg ikke længere skal rode efter en adapter, når jeg engang imellem finder den gode gamle – nå nej, nye wand, frem. Nu passer han og hun stikket nemlig (elektriker sprog). Danske Volupto.dk som stå bag udviklingen og produktionen af den nye Magic Wand vibrator, har døbt den ”Europe Magic Wand”. Og for jer som ikke har hørt om Wands før kan jeg fortælle, at det er en såkaldt ”magisk tryllestav”, til stimulation af klitoris, der helt specifikt henvender sig til kvinder, der har problemer med at opnå klitoris orgasme – eller som måske aldrig har oplevet en sådan endnu. Det er et sindssygt effektivt stavmassageapparat, der kører på strøm, udviklet helt specifikt til det europæiske marked – og ja, naturligvis har jeg testet ”Europe Magic Wand”. Og sammenligner jeg dansker-vibratoren med den før omtalte berømte, japanske forgænger fra Hitachi, så er Voluptos altså virkelig kommet godt efter den. Derfor har jeg heller ingen problemer har med at anbefale netop denne, hvis det endelig skal være.

Bold-hoved gør tricket

”Europe Magic Wand” vibratoren, med det karakteristiske boldformede vibratorhoved, der masserer og stimulerer hele området omkring klitoris, har seks forskellige hastigheder. Hvor Hitachi kun har to. Hvilket gør, at du kan starte med en lidt blidere vibration. Dog skal man(du kvinde) stadig være varsom med brugen af wand’en. Den ER nemlig kraftig, hidsig, vild, voldsom og effektiv, og derfor kan den nok også være FOR meget for nogen. Men jeg er blevet ret glad for de to udskiftelige hoveder, jeg fik med, og som vist kan købes separat. Især det ene, en form for G-punkts-formet hoved. Ligner lidt en smølfe-hat 😉 Dog bruger jeg den ikke indvendigt, det er vibrationerne simpelthen for kraftige til – Damn! Hviskende: Faktisk behøver jeg ikke engang tage tøjet af, EMW gør tricket alligevel!Men det er måske det, der gør EMW så helt specielt velegnet til de kvinder, der har noget sværere ved at opnå klitorisorgasme. Og her kommer så ordet/begrebet tryllestav altså for alvor ind i billedet. Kvinder som af en eller anden årsag, bare ikke kan opnå klit-orgasme. Og der kan altså være mange årsager: Depression, sygdom og medicin kan være nogle af dræberne. Jeg har da selv med jævne mellemrum oplevet, at det kan være næsten umuligt at nå til det eksplosive punkt, og så har det altså været fedt at kunne nå forløsningen alligevel. Nærmest tvinge den ud med en effektiv wand.

Læs mere om Europe Magic Wand her

Producent: Europe magic Wand

Materiale: Ball-head er medicinsk silikone

Vibrationer: Langsomt snurrende til hårdt slående.

Antal hastigheder. 6

Antal programmer: 0

Genopladelige: Nej skal i stikkontakten.

Vandsikker: NEJ!!! Livsfarlig i vand.

Pris: Meget god pris, godt produkt til pengene.

Fordele: Nærmest orgasme sikker, super kraftige effektive vibrationer, super kvalitet.

Ulemper: Savner programmer at vælge imellem.

Hvem kan få glæde af EMW?

Absolut den krævende kvinde, kvinden som skal bruge kraftige vibrationer, og kvinden som måske kan have svært ved at opnå orgasme ved egen hjælp.

 

One thought on “Orgasme på nul komma fem – Wand made in Denmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud