If you want a wand!!

sponsor1fairy og body wand

Tidligere i denne uge lagde jeg et indlæg på om den nye “Europe Magic Wand”

En super fin wand, dog lidt dyr, det medgiver jeg. Og jeg er da også i dagene efter blevet spurgt om hvorvidt jeg kunne anbefale en lign. wand til lidt billigere penge. Så sent som i morges fik jeg en besked fra en sød fyr som spurgte, om jeg kunne anbefale en kraftig wand, men uden  ledning. Han kunne simpelthen ikke overskue at skulle vikle ham og kæresten ud igen efter endt leg, da hun tilsyneladende, efter hans eget udsagn, “vrider sig som en ål” under agten, Sådan, siger jeg bare!!!! Med det sagt har jeg fundet to skønne wands frem.

Enjoy 😉

fairyFairy Wand

Den første er en testvinder jeg blev præsenteret for i forbindelse med en EB.dk test engang. Her er lidt af hvad jeg dengang sagde om Fairy “Der fås stavmassage-apparater med batterier, og så fås der stavmassage-apparater, der både kan arbejde med batterier og/eller via el-nettet – og ønsker man sig et apparat, der virkelig kan yde noget, så skal man primært gå efter et produkt der kører på el. Som denne, Fairy, med ledning– Massage Wand, testens vinder. Den minder mest om udspringet fra ”gamle dage” – Hitachis stavmassage-apparat. Der kan sit kram – 1, 2, 3 – og så får man orgasme! Sådan er det i hvert fald for mig, og ikke kun en, men mere eller mindre hver gang. Og det skyldes ikke mindst at produktet et født med nogle vildt effektive (kraftige) vibrationer, der lynhurtigt evner at sende brugeren i den syvende himmel. Flødeskummet på den i forvejen allerede ret lækre kage er, at ”Fairy – Massage vand” er med speederknap/hjul på siden, hvor man nemt og elegant kan speede op og ned for vibrationerne. Noget jeg personligt godt gad opleve på andre vibratorer meget snart også.

Fairy wand kan købes her

Body Wand

body wandHvis ikke man gider ledninger, men alligevel godt vil have de kraftige vibrationer, er man nød til at acceptere lidt størrelse. Jeg fik denne Body wand i begyndelsen af i år, og er blevet super glad for den, netop fordi den er uden ledning.Men bare skal lades op med jævne mellemrum. Ligesom med Fairy, har den en speederknap. Bodywand har også en lille ekstra knap på siden som kan give pulserende vibrationer. Den er ikke helt så powerfull som Fairy, men er rigeligt nok til den almindelige bruger, vil jeg mene. Jeg selv SKAL have power, og i visse situationer er det ALTSÅ bare nemmere lige at tage min Bodywand frem, når Manden er ude og klargøre udstyret. Lidt opvarmning alene har jo aldrig skadet nogen vel 🙂

Bodywand kan købes her

Begge wands er betydeligt billigere end “Europ Magic Wand”, og naturligvis får du så ikke et dansk produkt, men det gør jo ikke Body Wand eller Fairy hverken dårligere eller mindre effektive. For det er i sidste ende et spørgsmål om finde liiiige netop det, der passer til dig 😉

Og det behøver jo ikke absolut koste en bondegård 😉

Knus

Joanb

—————————————————————————————————————————

One thought on “If you want a wand!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud