Først tv, så sex på rastepladsen!

Passer mig egentlig meget fint, at vejret ikke skulle blive så vildt fantastisk her i morgen.

Skal nemlig en tur til København for at lave en håndfuld tv-indslag om sexlegetøj sammen med redaktør Tomas fra Ekstra Bladet – det skal nok blive hyggeligt, når det først kører.

Har brugt de sidste dage på at sætte mig ekstra godt ind i de mange produkter, jeg denne gang har med i tasken, og der er virkelig noget for enhver smag – samt lidt spændende nyheder og overraskelser, jeg nok skal komme tilbage til meget snart.

Pakket og klar til eb tv

Når indslagene løbende bliver lagt op.

Og ja, gu er jeg da nervøs, som altid, har sommerfugle i maven, men har lovet mig selv at tage opgaven i stiv arm, bare ævle løs og fortælle og vise frem, som om der ingen kameraer var til stede. Og vigtigst af alt! – i morgen vil jeg snakke sjællandsk fremfor jysk, jeg af en eller anden underlig årsag slog over i her sidst.

….og så af sted til rastepladsen!

Senere på dagen går turen så til en rasteplads lige udenfor København, hvor jeg skal tage billeder af et ægtepar, der ynder at dyrke sex i det fri, også kaldet dogging.

Rastepladsen skulle være et yndet mål for netop den gruppe af personer, og det bliver da spændende at se, hvad det kan blive til.

Specielt fordi det nærmest er umuligt at forberede sig specielt meget på sådan en opgave på forhånd. Gælder egentlig bare om at skyde løs og se mulighederne for at illustrere i takt med, at de opstår. Skal nok også komme med en opdatering om aftenens lille udflugt, der også ender som reportage på eb.   

…..og det vil så være den arbejdsdag!

———————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud