Oppustelig tv-optræden

sponsor1

 


Er det en oppustelig redningsvest til dværge, en mini-badevinge til børn, eller måske en ny type af juicekarton med indbygget sugerør?

 tv igen

Niks, nej og atter no! – her er derimod tale om et skørt onaniprodukt på markedet til mænd, en oppustelig såkaldt Willaboo (meget australsk), manden kan puste op og smører indvendig med glidecreme, hvorpå han har en omgang kropsvarm luft at hygge sig med, når fruen ikke er hjemme.

Og nej, min mand har endnu ikke haft gang i en Willaboo, men da vi meget snart skal blindteste onaniprodukter henvendt til ham, og hvor det denne gang vil være ham, der skal være den blinde, mens jeg skal være den, der udvælger og benytter produkterne på ham, så kan Willaboo meget vel komme i spil. Måske! For han skal jo ikke på forhånd vide, hvad jeg har i blidtest-tankerne til ham.

For lige kort at vende tilbage til billedet, så viser det eb-redaktør Tomas og jeg i fuld sving med at puste hver vores Willaboo op – kort efter, jeg havde været så heldig at opleve en ægte tv-trekant.

Tomas Roar, der er redaktør på Sex og Samliv og hans bror, Niklas, der på Ekstra Bladet arbejder på Ferie-redaktionen, lavede et indslag sammen med mig, hvor det blandt andet handlede om Sexlegetøj, man kunne have med sig på ferien til udlandet.

Uden at blive dybt pinligt berørt i forbindelse med gennemrodning af ens kuffert – eller vibratoren fx skulle blive forvekslet med et våben, når kufferten køres gennem scanneren.

Fordi den er fyldt med elektronik.  

Som da en god kvindelig bekendt af mig blev stoppet i lufthavnen med en såkaldt buttplug i stål, altså ikke oppe, men liggende i håndbagagen, fordi den lille plug mindede lidt meget om en granat.

For det ikke er løgn…. Hvem mon det er, lalalalala

Sommer-tv   

 

Nå, men var altså på Ekstra Bladet i går for, som sagt, at medvirke i diverse indslag omkring erotiske gadgets – indslag, der vil blive lagt op henover de næste par måneder, og hvor der vil være noget for enhver smag og lyst – og hvor der heldigvis blev grinet og hygget en masse undervejs.

tv igen 2

Fint nok, at det skal være informativt, det skal det jo, men tv-seancerne glider altså bare lidt nemmere ned, hvis produkterne præsenteres på en afslappet og ikke alt for højttidelig facon.

Sidst jeg var på eb og lave tv, kom jeg af fortsat uransagelige årsager til at tale jysk – i går talte jeg så igen københavnsk/sjællandsk, tror jeg da?

Gad vide hvad folk, der ikke lige kender mig, tænker?

Gad vide hvad folk der kender mig, mon overhovedet tænker?

…..og så gik turen ellers fra Rådhuspladsen og videre op nord på, hvor jeg som fotograf skulle dokumentere såkaldt dogging.

Altså folk der mødes i det fri for at dyrke uforpligtende sex.

Det var f… grænseoverskridende.

Og det gjorde mig sgu ærlig talt lidt nervøs, altså lige til at begynde med.

Pludselig at skulle stå der med mit kamera blandt vildt fremmede mænd, der var mødt op i skoven bag rastepladsen for at få lysterne stillet hos en kvinde, der stillede sig til rådighed.  

Men jeg overlevede – og meget mere om den ret så specielle oplevelse, for nu at udtrykke det lidt mildt, her meget snart.

————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud