Sådan undgår du pinlige episoder i lufthavnen!

sponsor1

 

rejse

Jeg æælsker sommer og muligheden for at gå letpåklædt, og nyder at sidde på en cafe og kigge på mennesker, der går fordi, sommerglade og lækre. Jeg tænker det for mange betyder sommerferie lige om hjørnet. Derfor har jeg nu valgt at lave en lille guide til dig, om hvad du bør tænke på, når du pakker din kuffert og måske også vil have en eller flere erotiske gadgets med på ferien. Jeg har siden midt 90erne aldrig rejst til udlandet, uden en erotisk gadget i kufferten – for fanden, man ved jo aldrig, hvornår lysten opstår. Og i fremmede omgivelser, og det er altså bare min helt personlige erfaring, skal der som kvinde nogle gange lidt mere til end bare fingrene. Nu er jeg jo ikke ekspert på alt dette her baggage og security, men så er det jo godt, at jeg har to mandlige venner, der arbejder i Lufthavnen i København.

pinligTing kan hurtigt gå galt, har vi nu erfaret med den søde historie om svenske Amanda (kan I huske hende???), der kom til at forsinke en flyvemaskine i Arlanda, da hendes lille, nuttede delfin-vibrator pludseligt besluttede sig for at tænde.

Se her hvad Amanda fortæller om oplevelsen

Det var i øvrigt denne her type af mini-vibrator, en ledningsbetjent jelly-delfin, Amanda tilbage i 2014 lavede ballade med i lufthavnen.

Jeppe oppe i securityen, og Daniel, som i mere end otte år har håndteret baggagen i Københavns Lufthavn, der skal med på flyverne, har jeg talt med – og det er altså ikke så lidt, de to ”drenge” kan berette.

patronDa jeg fx spurgte Jeppe, om jeg kunne have min patron fra Rocks Off med eller Granaten til Manden, svarede han et rungende nej.

”Den type af sexlegetøj vil du aldrig få lov til at tage med, Joan! – af den simple årsag, at det er en attrap. granatEn attrap kan man nemlig true med, og så er det altså ret ligegyldigt, om du har den med i hånbagagen eller putter den i kufferten. Med ret stor sandsynlig vil man blive trukket til side ved boarding, hvor de naturligvis gerne vil have en blot rimelig begrundelse for, hvorfor man har valgt at tage en patron eller Granat med.” ring 1

Til gengæld vil jeg med stor sandsynlighed, efter Jeppes mening, faktisk kunne bære min lille (klitvib)ring fra Tenga direkte igennem, uden at nogen ville løfte et øjenbryn.

ziniLige som at jeg uden problemer ville kunne have Donut med i hånd-baggagen, sammen med min braunBraun-tandbørste med mit klit-vibrerende tandbørstehoved.

klemme 1

I kan som par også roligt tage en Tiani 3 med, come on, det er jo bare en lidt ”speciel” tøjklemme 🙂

Tror ikke mange stiller spørgsmål ved den…

Jeppe fortæller også om en sød oplevelse, de havde oppe i securityen.

En kvinde passerede metaldetektoren og uanset hvad, hun tog af af smykker og andet af metal, hun havde på sig, så stoppede apparatet ikke med at bippe, og da hun ikke kunne – eller måske ikke ville – fortælle, hvad der fik håndscanneren til at give udslag nede omkring underlivet, måtte de jo så undersøge hende. Da man via en almindelig håndsøgning uden på tøjet ikke fandt årsagen, måtte den stakkels kvinde føres ind i et lukket rum, hvor hun til sidst valgte at gå til bekendelse – og fortalte så lidt rød i kinderne, at hun altså havde en buttplug af stål siddende i numsen.

Normalt vil jeg fraråde, at man har en stål buttplug med sig, både i håndbaggagen eller siddende i en krops-åbning, for man vil nok blive taget til side uanset hvad. diamantMeeeeen, det kan naturligvis også være en über-fræk oplevelse, hvis man på den måde bliver stoppet af den lækreste security-mand eller kvinde. Så det er bare at håbe, at det er selv samme person, der tager en med sig i det aflukkende rum og laver den endelig search.

Skal man på ferie i Europa, fortæller Jeppe, er det typisk lande som Spanien, Frankrig, Grækenland og Italien, hvor man generelt skal være mest varsom omkring, hvad man medbringer i sin hånd-baggage.

pavenSå medbringer man fx en tissemandsformet, lyserød dildovibrator, kan det meget vel blive en lidt pinlig affære.

Min kammerat, Daniel fra bagagen, er heldigvis ikke så sart. Han har fundet massevis af sjove ting, og ofte spekulerer drengene over, om det mon er en vibrator eller en tandbørste, der nu vibrerer løs i en af kufferterne. Nu er det jo ikke sådan, at de åbner samtlige kufferter, lover han mig, men når en kuffert dukker op uden trace-tagget på, er man altså nødt til at tjekke indholdet for at finde ud af, hvor kufferten kommer fra og/eller skal hen. Og det er ikke så lidt, han har oplevet, der er pakket med ned i bagagen. Vi er ude i kæmpe store dildoer, diverse former for buttplugs, alle typer af pornoblade, men oftest tager de rejsende det heldigvis rigtig pænt, hvis de bliver konfronteret med deres “skjulte” erotiske gagdets.

Knus Joan

Og kæmpe knus til Jeppe og Daniel 🙂

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

One thought on “Sådan undgår du pinlige episoder i lufthavnen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud