Vind din egen Sensemotion vibrator fra svenske LELO

sponsor1

Update 14-07-2014

Så vandt Tyskland og meget fortjent. Stort tillykke til vores naboland.

Samtidig er vores VM konkurrence slut og de fem vindere trukket og har fået direkte besked. Også stort tillykke til jer, god fornøjelse med jeres Lelo sencemotion produkter. Jeg høre meget gerne hvordan det går jer med produkterne.

———————————————————————————————————————————————-

I samarbejde med fem af Danmarks førende webshops med salg af sexlegetøj, der alle fører de populære og effektive Sensemotion produkter fra svenske LELO, har du nu mulighed for at vinde din helt egen Sencemotion vibrator.

Lelo sencemotion

Læs her kort om de fem LELO-vibratorer, du kan vinde.

sencemotion TianiTiani 3 – super-duper-klemmen 

Vibratorklemmen Tiani 3 er i VM-regi rigtig, rigtig fed, synes jeg.

Klemmen, der stimulerer kvinden både indvendig og udvendig på samme tid, indbyder til en forløsende solo-stund i sengen, mens manden hygger sig med sin VM-kamp.

I situationen kan jeg jo så passende forestille mig, at Ronaldo, den lækkerbisken, kigger forbi og giver en hånd med i projekt orgasme. Hvad manden foran skærmen ikke ved, kan han heller ikke have specielt ondt af.

sencemotion LylaLyla 2 – til træning og fræk voksenleg

Lyla 2 er et såkaldt vibrator-æg, som er perfekt til både bækkenbundstræning og stimulation af klitoris – og helt klart sjovest at gå rundt med oppe, synes jeg helt personligt.

Med Lyla 2 oppe kan man passende fx ordne lidt i køkkenet, støvsuge eller tilberede aftensmad, mens manden ser bold.

sencemotion IDAIda – den svenske Lady

Lækker og effektiv par- og solo-vibrator, der via sin bevægelige vibrator-arm roterer og masserer hende indvendig, og som i princippet kan (mis)bruges lige godt ude og hjemme.

Skulle VM-kampen, man kan jo altid håbe, blive en smule for kedelig eller forudsigelig, kan han så passende forlade skærmalteret til fordel for at lege med mig og Ida.

Det giver den roterende dame nemlig også plads til.

Man har jo altid lov til at drømme!

sencemotion OdenOden 2 – hænger godt i trussen

Oden 2 kan med stor glæde, lyst og fornøjelse benyttes af både ham og hende – og selvfølgelig også sammen. Uden for sengen kan kvinden holde Oden 2 på rette klit-plads med en stram trusse, eller simpelthen ”bare” benytte produktet som en ganske almindelig klitoris-vibrator.

Og i de parforhold, hvor hun er mere fodbold-gal end han er (jo, de findes skam!), så er Oden 2 perfekt til at kilde og stimulere kuglerne og/eller mellemkødet.

Mens han fx er blevet sat til at lægge tøj sammen, eller, lidt mere mandeagtigt, fx spiller Call of duty, mens hun ser bold.  Kan med lige så stor fornøjelse også benyttes af singlemanden og singlepigen.

sence-motion hulaHula Beads – samba-dansende klit-massage

Hula Beads er ligeledes et super lækkert vibrator-æg, dette ryste-æg blot ”delt i to” – et rigtig fedt produkt at benytte, kan jeg godt love.  Hula Beads består af to vibrator-kugler, der sidder sammen og roterer om hinanden. Kan benyttes lige godt til træning og leg, og med en omgang god musik i ørerne, mens han koncentrerer sig om sin samba-bold, er Hula-Beads helt perfekt til en omgang afslappende og stimulerende massage.

 

—————————————————————————————————————————

2 tanker om “Vind din egen Sensemotion vibrator fra svenske LELO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud