Fra mig, til jer – i anledning af VM :)

sponsor1

 

IMG_3754

De sidste par dage har jeg været så heldig, at fem af mine søde og dejlige sponsorer af erotiske gadgets har været enige med mig i, at alle i søde og trofaste læsere selvfølgelig skal forkæles – lige som jeg selv bliver forkælet.

Derfor har jeg fået lov til at tilbyde jer fem toplækre produkter, og jeg kan godt love jer for, at de er lækre.

OG der er mange procenter at spare kan jeg godt love jer for, nemlig mellem 40-60 % og endda på gode navne.

Jeg ved ikke om i tøser har det lige som mig med alt det her VM-halløj – jeg både forbander og elsker det. Forbander det fordi, min mand partout skal sidde foran skærmen under hver eneste kamp, og elsker det naturligvis, da der er alt for mange lækre mænd, der smider trøjerne efter kampen. What too do?????

Jeg må da nok indrømme, at jeg i denne tid indimellem tyer til mine yndlingsting, men gudskelov varer VM i fodbold heldigvis ikke for evigt – og sexlivet skal jo gerne fortsætte derefter…også!

Men guys, not too worry!, jeg har selvfølgelig også tænkt på jer!

Så der er selvfølgelig lækre gadgets til både tøserne, fyrene og alle jer skønne par.

Jeg har fået lov til at lade VM-tilbuddene løbe til og med finale-dagen i VM, altså søndag den 13. juli, eller så længe lager hos hver enkelt shop haves.

Loyalitet betyder alt for mig, og jeg sætter rigtig stor pris på alle jer trofaste læsere.

Husk også at deltage i den store VM-konkurrence om lækre fra kvalitetsproducenten LELO

——————————————————————————————————————————–

15635_-_callie_by_jopen_vibrating_mini_wand_klitoris_vibrator_01“En lækker og ikke mindst effektiv mini-vibrator, der evner at gøre tricket, er for os legetøjsfornøjede kvinder et must – og vælger du at investere i denne lækre model, der er med 5 vibrationstrin og drives af batterier, så er du med garanti endda rigtig godt kørende.
Lige som denne mini-vibrator, der i udformning minder lidt om en lille pistol, også er god i hånden på manden/ens legepartner. Et plus er i høj grad også, at denne hardcore mini har udseendet med sig.”

Callie kan købes her

we-vibe-4-plus-kun-med-app“Nu har du mulighed for at få fingre i verdens mest solgte og samtidig populære parvibrator, nemlig We-Vibe”

Et ”must have” produkt for det erotiske par, der blandt andet inspirerer til at prøve helt nye stillinger og mere sanselig sex, har jeg erfaret.”

We-vibe kan købes her

dig“I årevis har jeg i rost og anbefalet Rabbit-vibratoren, der stimulerer os kvinder indvendig og udvendig på samme tid – , der bør ligge, er min anbefaling, i enhver kvindes natbordskuffe.

Rabbit-vibratoren er fortsat et af de mest orgasme-sikre produkter, der findes på markedet, og ekstra fede features ved denne variant er det roterende skaft, samt at produktet kan benyttes under bruseren.”

Butterfly Rabbit kan købes her

silk“En lækker glidecreme, man kan krydre og forbedre langt de fleste voksenlege med. En af mine silikonebaserede favoritter, der er enkel at dosere, uden smag, uden duft og naturligvis 100 procent fri for skadelige parabener. Prikken over i’et er en super lækker emballage/flaske, du kan, hvis du vil, have stående frit fremme. Glidecremen kan med stor fornøjelse benyttes til både sex og massage.”

Glidecremen kan købes her

scorshop“Om man er singlefyr eller i parforhold, om man leger alene eller sammen, så snyder man både sig selv og sin partner for gode og givende lege-oplevelser, hvis man afholder sig fra – bare engang imellem – at benytte en passende penisring. Benyt dig af dette unikke tilbud til at få dig en godt og effektiv ring, der gør penis flottere, tykkere og mere holdbar i sengen – og her kan du altså bare ikke købe forkert, da pakningen er med tre størrelser.”

Ringene kan købes her

God fornøjelse til alle

Jeg ved godt hvad jeg skal lave de kommende dage

Knus

Joan

——————————————————————————————————————–

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud