Karsten, kondomer og glidecreme


Et stort velkommen her på Joanb.dk til singlepigen Tina fra København, hvis første blogindlæg, du kan læse herunder. Tina vil fremadrettet blogge hudløst ærligt og med et glimt i øjet om sine erfaringer og oplevelser med at netdate og møde mænd.

Denne gang om mødet med to meter høje Karsten, der ikke var helt så stor mellem benene, som han på kemimødet havde fået bildt Tina ind.

Kondomer og glidecreme og lugten af løg

Læs test af kondomer her

En af mine første dates efter bruddet med mine børns far, fandt jeg på Scor.dk. Jeg søgte efter en elsker, da jeg endnu ikke følte mig klar til en kæreste, selvom der på daværende tidspunkt var gået halvandet år. Halvandet år uden sex! Det var lige før, jeg kunne være konverteret til nonne.

Men for at vende tilbage til, hvorfor jeg rent faktisk oprettede den her profil: Jeg søgte efter en mand med udstyret i orden, for nu og sige det pænt. Altså en god størrelse – og jeg skrev, at vi skulle bruge kondom. Sikker sex er for mig vigtigt. Jeg skrev også lidt om mig selv, ikke for meget, og satte et pænt ansigtsbillede på. Ingen nøgenbilleder.

Joan anbefaler bla. Billy Boy kondomet

Det var vildt, så mange henvendelser, jeg fik, og skriverierne begyndte. Jeg syntes, det var sjovt, men jeg kunne jo dårligt nok følge med alle dem, der skrev.

En af de første dates, jeg stadig husker, og ikke fordi, det var fantastisk, men det var med en mand, der på daværende tidspunkt var i slutningen af 40’erne. Jeg selv var i slutningen af 30’erne.

Med den alder, han havde, tænkte jeg, måtte han være rigtig erfaren.

Karsten var høj, flot og veltalende

Første gang jeg så ham, var bare et kemimøde, hvor vi gik en tur. Karsten var en flot og høj mand, altså virkelig høj, 2 meter. Jeg selv er noget mindre. Så det var lige før, jeg fik ondt i nakken af at kigge op på ham. Men han var nem at tale med, så vi enedes om at mødes igen hjemme hos mig.

Dagen kom, eller rettere aftenen kom. Jeg havde da sommerfugle i maven og var selvfølgelig spændt. Mor her skulle have god sex – troede jeg!

Joan’s favorit glidecreme er Jo Organics

Han ville kysse, men lugtede af løg

Karsten dukkede op til aftalte tid, og jeg viste ham rundt i lejligheden. Vi ender så ude i køkkenet, hvor vi taler videre. Pludselig bukker han sig ned for at kysse mig. Men inden hans læber rammer mine, når jeg netop at tænke, at jeg nok ikke tænder på ham alligevel. Og da han så kysser mig, lugter han af løg – og kysser desuden ikke særlig godt. Men, som sagt, det var længe siden, jeg havde fået sex. Så jeg tænkte, at vi nok bare lige skulle i gang.

Men desværre blev det ikke bedre.

Udstyret var ikke som forventet – og nul kondomer

Tøjet kom af, og vi endte også i sengen, men udstyret var ikke i orden. Jeg havde jo bedt om en pæn størrelse, og Karstens var bestemt langt under, hvad jeg havde bedt om. Desuden havde manden ingen kondomer med.

Jeg skulle selvfølgelig have stoppet der – og lige ud have sagt at den ikke gik. Men det gjorde jeg desværre bare ikke. Under kemimødet havde han nået at fortælle mig, at han næsten lige var kommet ud af et langt forhold. Så sandsynligheden for, at han havde en smitsom sygdom, var nok ikke så stor. Så vi fortsatte.

Jeg var tør som Saharas ørken

Det var elendigt. Jeg var lige så tør, som Saharas ørken. Det mærkede han også, så han undskyldte sig et øjeblik, han skulle lige hente noget – og kom tilbage med en tube glidecreme, han havde taget med. Der stod jeg fuldstændig af.

Jeg satte mig op i sengen og sagde, at jeg ikke kunne gøre det færdigt. På det tidspunkt havde jeg kun glidecreme på hjernen. Så det kunne jeg bare ikke.

Kondomer havde han ikke med, men en tube glidecreme havde han husket. Så jeg sagde pænt farvel til Karsten og glidecremen. For den tog han med, da han gik – og jeg så ham aldrig igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud