Wicked glidecremer – vand og silikone baseret

 


af blogger Joanb

Glidecremer er den nemme, super hurtige og ikke mindst billige vej til et endnu bedre forspil, sex og onani. Her kommer min anmeldelse og anbefaling af glidecremerne Wicked Ultra og Wicked Aqua. To af produkterne i en serie bestående af cremer, skum, massage gel mv. til at optimere sexlivet med.

Produkter fra serien WICKED kan tjekkes ud her

Glidecremer højner sexlivet

Meget kort fortalt, så har jeg i snart mange år været stor fortaler for brugen af glidecremer – både solo, sammen med partneren og i forbindelse med at benytte sexlegetøj.

Og nu, hvor jeg har haft for mig to helt nye produkter i genren til test, nemlig Wicked Ultra, der er en silikonebaseret glidecreme, samt Wicked Aqua, der er en vandbaseret ditto, så lad mig lægge ud med at sige/skrive, at begge cremer kan anbefales. Men naturligvis ikke til de helt samme ting. For nøjagtig som der er stor forskel på fx forskellige typer af sexlegetøj, så er der også forskel på, hvad den silikone baserede og den vandbaserede glidecreme – i hvert fald i min verden – bør benyttes til.

Vand baseret glidecreme

WICKED AQUA er fundet her

Wicked Aqua, der er en vandbaseret glidecreme, er fx god og effektiv i forbindelse med såvel onani, sex og brugen af sexlegetøj, der er fremstillet i silikone/gummi. Og da den sorte plastflaske, der indeholder 60 milliliter, er med pumpefunktion, så er det super nemt at dosere glidecremen.

Der er en stor fordel, når man i kampens hede rækker ud efter flasken for at pumpe lidt mere på.

Selve glidecremen er ikke specielt tyktflydende, men er alligevel pænt drøj i brug.

Denne vandbaserede variant er desuden duft- og smagsneutral, men fås fx også med smag af blandt andet kandiseret æble, vanilje, mokka, kanel, saltkaramel med flere. Der kan krydre ikke mindst oralsex-oplevelsen yderligere.

Silikone baseret glidecreme

WICKED ULTRA er fundet her

Wicked Ultra, der er seriens silikone baserede glidecreme, må du endelig aldrig benytte i forbindelse med fx brugen af kondom og sexlegetøj fremstillet i silikone og gummi.

For silikone interagerer med silikone, der risikerer at ødelægge såvel dit sexlegetøj som kondomet.

Til gengæld er silikone glidecremen fra Wicked et rigtig godt valg i forbindelse med fx at benytte fingrene på sig selv og hinanden – som et super frækt forspil.

Her er nemlig god og lækker glidecreme, der med stor glæde og fornøjelse kan bruges til at give partneren intimmassage – og som samtidig, et stort plus, er så drøj i brug, at man ikke hele tiden skal pøse yderligere på.

Også Wicked Ultra er udstyret med pumpefunktion, der gør det nemt at både dosere og påføre glidecremen de helt rigtige steder. Uden at man i samme ombæring sviner alt andet omkring en til.

Glidecremer som sexlegetøj

Her til slut, så vil jeg igen-igen rigtig gerne slå et slag for, at du/I overvejer at have en eller flere glidecremer stående klar til brug derhjemme. For selv om man i dag kan anskaffe sig flere forskellige typer af sexlegetøj end nogensinde tidligere, så sidder noget af det bedste ”legetøj” forstsat for enden af ens egne hænder. Nemlig fingrene – og evner du at benytte dine hænder og fingre på sig selv og ham eller hende, du nu er sammen med, så venter der rigtig mange spændende og ophidsende sexstunder forude.

Der kun bliver endnu bedre af, ved jeg, fra ikke mindst egne oplevelser og erfaringer, at man benytter en velegnet og til formålet effektiv glidecreme. Lige som brugen af sexlegetøj, herunder ikke mindst produkter til at penetrere og til at penetrere med, i langt de fleste tilfælde optimeres via brugen af en god glidecreme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud