Super gennemført og lækker G-punkt vibrator

 


af blogger Mill

Her kommer min anmeldelse af Gaia, en G-punkt vibrator fra den danske Velve-serie med sexlegetøj.

Jeg har fundet min GAIA her

Blød og fnugfri G-punkt vibrator

G-punkt vibrator: Lækker, delikat og på alle måder et gennemtænkt design, og farven er varm og rolig. Materialet er blødt og fnugfrit, og produktets former oser af luksus og klasse.

Desuden er knapperne til at finde selv i mørke, da der er en lille uddybning i vibratoren – og så er Gaia rigtig nem at betjene. Formen er håndvenlig, vibratoren ligger rigtig godt i hånden, og størrelsen er rigtig fin. Man kan desuden benytte sig af begge ender af produktet til at stimulere og lege med. Væsentligt og vigtigt er det også, at produktets vibrationer, når man vibrator stimulerer G-punktet med Gaia, er rigtig fine.

Du kan købe GAIA her

Kraftige og justerbare vibrationer

Gaia vibratoren fra Velve er udstyret med en række langvarige og kraftige vibrationer, som helt klart er et stort plus. Samtidig kan dette stykke sexlegetøj til os kvinder med stor fordel og fornøjelse benyttes som klitoris vibrator. Hvilket jeg selv, må jeg lige indskyde, allerede har haft rigtig stor fornøjelse ud af.

Gaia er med 10 forskellige typer af vibrationer – og alle 10 vibrator-trin kan justeres både op og ned, ved brug af plus/minus-knapperne. Hvilket er ret cool, at man på denne her måde selv kan skyde sig ind på, hvad der nu engang fungerer bedst.

Heatfunktion og magnet-opladning

Gaia er også med såkaldt heatfunktion, der passende kan tages i brug her i vinter, der pt. nærmer sig. Jeg glæder mig i hvert fald til at afprøve funktionen, når det indbyder til det.

Denne G-punkt vibrator er desuden med magnetopladning – og lyset på produktet indikerer, om vibratoren er færdig med at oplade eller ej.

Gaia kommer i en meget fin og klasset indpakning, der samtidig er enkel og diskret – så, alt taget i betragtning, så er hele designet bare vildt gennemført og stilet. Hvorfor det næsten da også er synd at pakke det hele væk til næste gang, lysten til lidt vibratorleg melder sig.

Med hensyn til rengøring, så skal produktet blot skylles under hanen og efterfølgende tørres med et håndklæde – hvorpå Gaia er klar og parat til brug igen.

SE GAIA og andre Velve produkter her

Du burde have din egen Gaia vibrator

Alt i alt er denne G-punkt vibrator, der er del af den danske Velve-serie, et produkt, er min klare anbefaling, enhver pige burde have liggende klar til action i natbordskuffen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud