30 dage med orgasme for sundhed – uge 1

 


I skrivende stund har vores undersøgelse og projektet ”30 dage med orgasme for sundhed”, der lagde fra land mandag den 20. august, været undervejs i lidt over en uges tid.

Herunder fortæller nogle af de medvirker kvinder med helt egne ord om, hvordan opstarten er gået. Om hvordan det er at få tid og plads i det daglige skema til som minimum en daglig orgasme, når så meget andet i hverdagen fortsat jo også spiller ind.

Inden ordet gives videre til alle de friske piger, så vil jeg sige www.Sinful.dk en meget stor tak for lækre og effektive vibratorer til alle os, der er med på O-vognen.

Vores ”sexlegetøjs-pusher” har desuden sponseret en lækker glidecreme til hver af os.

læs her min anmeldelse af den 100 procent danske glidecreme Kaerlig

Knus, Joan

Josefine – Orgasme for sundhed

”Den første uge er gået forrygende. Jeg har følt mig (for det meste) frisk og motiverende til orgasmer på daglig basis. Jeg er begyndt at tænkte mere over hvad orgasmer gør ved mig som kvinde i en travl hverdag, og hvordan mine orgasmer forløber, alt efter hvilket humør jeg er i.

Er jeg fx stresset, bliver jeg utrolig afslappet, er jeg træt, får jeg et boost af en orgasme, er jeg glad og liderlig, når jeg får orgasme, bliver den meget bedre, og jeg smiler resten af dagen 😀

Der har været en aften hvor jeg tænkte: Fuck nej, jeg orker ikke i dag, men gav alligevel mig selv en quickie, og jeg sov fantastik den nat.. så alt i alt har min første orgasme-uge været en lille fest af at opnå klimaks.”

Vibeke – Lidt som at dyrke motion

”Hvor er det skønt at man aldrig bliver for gammel til at prøve noget nyt. Jeg er 52 og jeg er i fuld gang med noget ganske nyt; bevidst at få en daglig orgasme. Det er helt nyt at jeg skal tænke den aktivitet ind i mit dagsprogram, på lige fod med det at gå i bad, børste tænder, få tre måltider osv. osv. Det har været en ganske fornøjelig aktivitet men også lidt mærkeligt. For man spiser, når man er sulten, drikker når man er tørstig, går i bad når man er snavset – men orgasmerne? Hvor kommer de ind i billedet? Når man har lyst selvfølgelig, men det har man jo ikke hele tiden, så hvad så?

Jeg har sammenlignet det med det at dyrke motion – det har jeg heller ikke altid lyst til, og jeg gør det alligevel. Og når jeg så endda får sexlegetøj stillet til rådighed, så behøver jeg slet ikke have lyst fra starten – kroppen tager over, og den fysiske reaktion – orgasmen – kommer helt af sig selv, ret hurtigt. Så en Magic Wand er et supereffektivt stykke legetøj.

Den første uge er gået med lige at vænne sig til tanken, og om at finde ud af hvornår en orgasme passer ind i min dagsrytme, og så ellers prøve sig frem. Sådan er det jo med alt nyt; det skal lige integreres i ens hverdag. Men jeg skulle hilse og sige, at det har været ret nemt. Og dejligt.”

Læs Joanb’s anmeldelse af Macy Magic Wand  – vibrator-typen, Vibeke har modtaget

Vibeke har fået sin Wand herfra

Cecilie – Vibratoren ligger stadig på posthuset

”Jeg får medicin mod angst (sertralin), og derfor er lysten til at lege med mig selv ikke særlig stor, som den har været. Derudover er jeg nyforelsket, og tænker det også kan hænge sammen med at jeg ønsker at dele min orgasme med min partner.

Men når det så er sagt, så vil jeg blot fortælle, at jo mere jeg leger med mig selv og får orgasmer, jo mere lyst til det har jeg også.

Jeg har haft en meget travl uge, og har endnu ikke fået afhentet min vibrator på posthuset. Men satser på, at jeg nok skal nå det. Jeg glæder mig i hvert fald til at pakke den ud!”

Læs Mills meget positive anmeldelse af klitoris vibratoren Chloe    – Cecilie har liggende på posthuset.

Anne – Mere fokus på min krop

”Jeg har valgt at benytte lejligheden til at have lidt mere fokus på hele min krop, når jeg onanerer, fremfor tidligere, hvor jeg nok er gået mere direkte til “de nedre dele”. Det føles rigtig godt. Jeg har tænkt over at jeg oplever en bedre kontakt med min krop.

Forleden dag fik jeg endda taget mod til mig og prøvet noget af mit før gravidtøj – og ja, det sidder da stadig lidt stramt, men jeg så ikke en tyk kvinde i spejlet, men derimod en smuk kvinde.

Jeg tænker at projektet har en lille aktie heri:-)

Min udfordring består i at komme i seng i god nok tid til, at det ikke bliver en sur pligt, men noget jeg faktisk har tid til, og nyder. Morgenen er slet ikke en mulighed for mig, som enlig mor til en 1-årig, som vågner 5.30. Indimellem har jeg kunne snige mig til en stille stund på sofaen, mens lillemanden sover. Der bliver der ofte tid til mere, end når det er lige inden sengetid.

Og ellers er det da bare rigtig hyggeligt og sjovt med vore facebook-gruppe!”

Hvis du er kvinde, har også DU mulighed for at blive medlem af vores Facebook-gruppe ”Orgasme For Sundhed”. Læs her mere og gruppen og ansøg eventuelt om medlemskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud