Byg-selv-vibrator fra Ooh By Je Joue

sponsor1——————————–

Ooh

Bedre sent end aldrig, har jeg lyst til at udbryde. For der skulle godt nok gå lang tid, inden en sexlegetøjs-producent, i dette tilfælde Je Joue, skulle komme os kunder i møde på denne her facon. Ved i bedste bygge-LEGO-stil at lancere en byg-selv sexlegetøjsserie, hvor underdelen (motordelen/vibratoren,) er den samme, mens overdelen kan udskiftes alt afhængig af lyst og behov. Pt. Er kun en str. motor i DK. Men Ooh er kommet med to str. motorer, så mon ikke begge snart er i DK.

Mit umiddelbare indtryk, da jeg første gang blev præsenteret for Ooh by Je Joue, var sjov og ballade. Udstillet lidt i stil med bland-selv-slik. En sammenligning, der egentlig giver ret god mening, når man først kommer lidt mere ind under huden (eller måske rettere silikonen) på produkt-serien.

Og samtidig, fandt jeg hurtigt ud af, er byg-selv-serien en super ideel ide til nybegynderen ud i sexlegetøjsverdenen. Hende solo eller parret, der gerne vil have kvalitet og lidt af hvert indenfor vibratorer, men som heller ikke har bagdelen fuld af penge.

Desuden synes jeg helt klart, at farverne og indpakningen af ”Ooh” serien signalerer sol og sommer og legetøj, og byg-selv-vibratoren er bogstaveligt talt da også et sæt voksenlegetøj i en lidt anderledes form. Oplevet med de positive briller på. Og nøjagtig som Kinder-æg byder os på hele tre ting på en gang, så er en ”Ooh” vibrator også mange stykker sexlegetøj på en og samme tid. Alt afhængig af den eller de overdele, man nu vælger at koble på vibratordelen.

Ooh Rio kan købes her

 Klik af og på, lige til og nemt – sådan da!

ooh kitPå den måde, ikke mindst i længden, sparer man både penge og plads. Penge, da man ikke hele tiden skal investere i nye typer af vibratorer, men kan nøjes med at erhverve sig nyt til skuffen i form af forskellige hætter. Til brug i forbindelse med fx G-punkts-stimulation, en buttplug, en vibrerende penisring, klitorisvibrator osv. Så alt i alt en ultra billig og ikke mindst hurtig måde at få skabt sig en fin lille ”værktøjssamling” på.

Og mere plads i skuffen, da de farverige hætter/overdele, der efter en smule øvelse ud i kunsten er super nemme at klikke af og på vibratoren, ikke fylder nær så meget, som hvis man fx har en af hver type vibrator liggende klar til action i sengeskuffen.

ooh gulI det hele taget er ”Ooh” meget legende og munter i sine pangfarver og fysik, som også tæller på plussiden – i hvert fald i mit lille, personlige univers.

Je Joue, som en del formentlig kender en lille smule til, er et helt ok brand. Der i de fleste tilfælde er lig med fin kvalitet. Umiddelbart vil jeg faktisk mene, at kvaliteten er lidt bedre i ”Ooh”-serien, da Je Joue andre produkter godt kan have en tendens til at virke lidt ”ufærdige”.

Ooh er fremstillet i silikone og ASB-plast, og hvor hver hætte/overdel er specialdesignet og målrettet netop den form for vibrator-stimulation, man går efter. Og så er hætterne vandtætte, mens selve motordelen er stænktæt (Ooh kan altså ikke benyttes i badekaret, men derimod helt fint under bruseren).

Kraftige og let brummende vibrationer

ooh rioooh opMed hensyn til sættets vibrationer, så er jeg super tilfreds. Ooh er med gode og kraftige og let brummende vibrationer. Lidt for enhver lyst og smag, og den lille men kraftige motor har rigeligt med styrke i sig til at skyde pænt kraftige vibrationer ud i spidsen af hætten til klitoris-stimulation. Lidt mindre heldigt er det dog med G-punkts-vibratoren. Her er vibrationerne klart stærkere i bunden (altså i motoren) end ude i spidsen, som jo gerne skal ramme G-punktet.

Ja, selv Manden er lidt imponeret over det farverige byg-selv-vibrator-sæt.

Dog med den mindre tilføjelse, at ”Ooh’s” version af klitorisvibratoren går lidt for meget i fingrene på ham, som han siger. Men nu har Manden også altid været sensitiv på den front. Kontormand som han jo er!

Sidst men ikke mindst, så er finishen af Ooh lige i øjet. Ikke noget med synlige og mærkbare støbemærker, der både skæmmer og irriterer under brug. Så alt i alt et farverigt og brugbart byg-selv-vibrator-sæt, der pt. fås i to udgaver her i Danmark. En produktserie, der er værd at tage med i overvejelserne, hvis du er i markedet for en hurtig udvidelse af samlingen for en yderst rimelig udskrivning.

Find dit eget Ooh start kit her

 Fakta Ooh by Je Joue

Producent: Je Joue

Materiale: Medicinsk silikone og ABS

Vibrationer: Snurrende over i brummende.zz

Antal hastigheder. 3

Antal programmer: 2

Genopladelige: ja, med USB

Vandsikker: ja stænktæt

Pris: Rigtig fin pris, tjek linket, meget for pengene.

Fordele: Anvendelig, kvalitet, lækker overflade, nem at bruge, flere muligheder. Up to date.

Ulemper: Kan ikke bruge begge hætter på samme tid.

Hvem kan få glæde af Ooh Rio?

Helt sikkert nybegynderen, eller hende som ønsker at prøve forskelligt, eller hende som ønsker et frisk pust i form af farver i sit sexlegetøjs sortiement. I øvrigt et godt gave bud fra ham til hende, som han ønsker at give en blid start, ind i vejen til et legende sexliv.

One thought on “Byg-selv-vibrator fra Ooh By Je Joue

 • juni 24, 2016 at 12:29 am
  Permalink

  Hej
  Det er super fedt med jeres side.
  har i overvejet at lave den international?
  tror der vil være stor interresse.

  Hilsen
  René

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud