Super Nova i super klasse

sponsor1————————————–

We-vibe Nova

Første gang jeg stiftede bekendtskab med We-Vibe, var i forbindelse med en test til Tidens Kvinder af producentens første vibrator-klemme tilbage i 2008. En klemme, der tog verden med storm, men som af flere årsager aldrig har været det helt store hit hjemme hos os – og heller ikke deres efterfølgende vibrator-klemmer er desværre vores kop te.

Men heldigvis er We-Vibe så meget mere end par-klemmer. Her i 2016 producerer de en række forskellige sexlegetøjsprodukter henvendt helt specielt par og kvinden solo – og for nyligt er man så også kommet på banen med Nova, jeg allerede omtaler Super Nova.

En såkaldt Rabbit- vibrator, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid – og som jeg næsten kun har positivt at ytre mig om.

Jeg har fundet Nova her

Minder lidt om en dåseåbner

Ved første øjekast tænkte jeg: Ret vild form!

Nova minder sgu, altså i fysisk udformning, en lille smule om en futuristisk dåseåbner….eller noget i den dur. Men lidt ”underlig” form eller ej, så kunne det bare ikke gå helt galt med den, tænkte jeg.

nova1 Og dette på baggrund af, at We-Vibe netop er kendt for at fodre deres vibratorer med pænt kraftige vibratorer. Og var den nye Rabbits vibrationer bare i nærheden af fx Touch og Tango, to meget kraftige We-Vibe vibratorer, så skulle jeg nok også få mig en helt fin oplevelse med Nova.

Men når man har så forbandet store forventninger, så skal der heller ikke særligt meget til, inden man bliver fælt skuffet. Og i forbindelse med min første lille test af Nova, der blev jeg rent faktisk en smule skuffet – og samtidig lidt ked af det. For nu havde jeg jo lige sådan glædet mig.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, må jeg i dag dog se i øjnene, så var min skuffelse på ingen måde Novas skyld. Derimod handlede det udelukkende om mine alt for store forventninger og utålmodighed med hensyn til bare og komme derudaf med vibratoren. Samt, der ikke gjorde sagen meget bedre, at jeg kom til at lægge alt for hardcore fra land. Faktisk i sådan en grad, at jeg var tæt på at få brændt klitten af. Men det lærer man altså også af, kan jeg godt love – selv efter mange år i faget.

Nova ER mega-fed

Inden du nu risikerer at falde helt fra med hensyn til Nova, så lad mig lynhurtigt slå fast, at man altså aldrig bør opgive et stykke legetøj efter kun en enkelt omgang med det i sengen.

Og dette gælder alle typer af produkter, inden for alle kategorier.

Man skal nemlig sørge for at give sig god tid til at lære produktet ordentlig at kende.

Og sådan selvfølgelig også med Nova, der i dag hører blandt mine favoritter på markedet.

For Nova ER altså bare super lækker og mega-fed.

Med hensyn til Rabittens arsenal af vibrationer, så er de lige så gode og effektive som i We-Vibes andre vibratorer. Og nej, frygt ikke! Du får ikke brændt klitten af. Specielt ikke, hvis du sørger for at lægge lidt blidere fra land end jeg gjorde under mit første forsøg med vibratoren, hvor jeg fra første sekund bare gav den fuldt gas.

Og til forskel fra andre langt de fleste andre Rabbits og Pearldivers, der i dag findes, så kan man løbende justere Novas vibratorarm, der stimulerer klitoris. Jeg oplever som en kæmpe fordel og ret så væsentligt i forhold til at opnå den bedste og mest effektive form for stimulation.

At man på den måde kan ”indstille” vibrator-armen efter behov gør nemlig også, at man kan variere med hensyn til hvor langt ind i skeden G-punkts-vibratoren skal komme.

Der giver rigtig god mulighed for flere forskellige former for stimulation, mens Novas klit-arm fortsat rammer plet.

Og til stor fornøjelse kan man rent faktisk også dreje Nova en omgang, så vibrator-armen kan benyttes til pirring af anus – og/eller bruges som vibrerende buttplug, mens G-punktet samtidig stimuleres. Så spændende og fede legemuligheder er der masser af med Nova.

App til langdistance-leg

novaEn helt tredje fin ting ved den nye Nova-rabbit er helt klart også, at du kan tilknytte vibratoren en tilhørende app på smartphonen. Man jo alligevel, meget praktisk, altid har lige ved hånden.

På den måde kan du let og elegant, via din smartphone, skifte imellem produktets forskellige vibrationsprogrammer.

Og er du på et tidspunkt ikke helt tilfreds eller måske blevet lidt træt af de forprogrammerede vibrationsmuligheder, så kan du rent faktisk også kreere sin helt egen serie af vibrationer via appen. Eller måske få sin partner til og gøre det. Lige som det er muligt at lege med Nova pr. langdistance.

Sidder du fx på et hotelværelse i New York, mens manden passer børn og hjem og job hjemme i Danmark, så kan du via smartphonen/nettet invitere ham til at Nova-lege med dig.

Hvor det så er ham, der 100 procent styrer og kontrollerer din vibrator.

Og er telefonforbindelsen i situationen ikke helt nok, så kan I jo passende krydre langdistance-oplevelsen rent visuelt med en omgang hot Skype.

Du kan få din egen Nova her

Fakta om Nova fra WE-VIBE

Producent: WE-VIBE

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: Brummende over i slående, lige mig 🙂

Antal hastigheder. 10

Antal programmer: Manga da man selv kan kreerer mønstre ved hjælp af app.

Genopladelige: ja, med USB

Vandsikker: 100 % ja.

Pris: Meget god pris, tjek linket, meget for pengene.

Fordele: Anvendelig, kvalitet, lækker overflade, nem at bruge, flere muligheder. Up to date. Fantastisk form

Ulemper: Kan ikke komme i tanke om nogen 🙂 🙂 🙂

Hvem kan få glæde af Nova?

ALLE – Nova skal ejes 🙂 🙂 🙂 sæt i gang..

————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud