Håndvenlig dogging masturbator med fem skud

 


Fifi er en lige-ved-hånden dogging masturbator til manden, der ønsker at have sit sexlegetøj med sig rundt overalt – og som ikke efterfølgende gider bruge tid og kræfter på rengøring.

Fifi masturbatoren er fundet her

Indimellem dukker der et nyt stykke sexlegetøj op, hvor man ved første øjekast tænker, at det må være en dårlig joke. Men hvor man efter lidt tid bliver klar over, at den altså er god nok – og at produktet i virkeligheden måske godt kan have sin berettigelse.

Et sådant stykke sexlegetøj, som er blevet tildelt det meget lidt maskuline navn Fifi, er en ny form for masturbator. Beregnet til at kunne benytte både ude og hjemme – og som umiddelbart ligner alt andet end netop et stykke sexlegetøj. Der helt klart er en af de store fordele ved Fifi.

 

Dogging masturbator – til turen ud i det grønne

At jeg oven i købet har fået en udgave af produktet i Commando Camouflage style, som varianten her hedder, gør kun den håndvenlige masturbator endnu mere svær at gennemskue. En udgave, der lige er sagen for manden, der tænder på at solohygge i det fri under åben himmel, når vejret er til det. Og/eller som ynder at dyrke såkaldt dogging, altså onani og uforpligtende sex i det fri, hvor en ægte dogging masturbator er praktisk at have i baghånden – til afløsning for højrehånden.

Fem engangsposer medfølger

Fifi minder mest af alt om et lille, sammenrullet håndklæde, når masturbatoren først er klar til brug. Og alt afhængig af, hvor hårdt man ruller sexlegetøjet op, jo mere klemmer Fifi under onanien også om ens penis.

Desuden medfølger der fem engangs-poser, så man, som minimum, altså har fem skud i bøssen, inden man skal anskaffe sig nye poser til sin masturbatur, der er fremstillet i stof.

Du kan købe Fifi her

Poserne, må dog lige tilføjes, kan dog godt genbruges, hvis man efter brug sørger for et rengøre dem ordentligt. Orker man ikke at bestille ny ”ammunition” til sit legetøj, så kan andre og mere uoriginale poser i nødstilfælde også godt anvendes, er jeg ret overbevist om.

Ekstra poser til Fifi kan købes her

Sådan klargøres Fifi

Inden man ruller sin Fifi No-Mess Clean Up masturbator mere eller mindre hårdt sammen, så sørger man for at placere en pose, også benævnt som et engangs-sleeve, på en sådan måde, at den rulles med ind i masturbatoren. Så bunden af posen (naturligvis) ender godt gemt inde i Fifi, mens et stykke af posen stikker ud for oven. Hvorpå man, som med alle andre masturbatorer, sørger for at komme godt med glidecreme ned i hulrummet, så ens onani kommer til at glide som smurt i olie.

Når man på et tidspunkt er kommet helt i mål, så ruller man sin dogging masturbator ud igen, fjerner posen, slår en knude på den og dumper den i den nærmeste skraldespand. Hvorpå man atter er klar til at komme videre i teksten – med hvad man nu ellers lige har på dagsordenen.

Finurlige Fifi

Min helt personlige mening om og holdning til masturbator typen er, at den er ret så finurlig. Finurlige Fifi.  Så er du med jævne mellemrum fx til en omgang vildmarks onani, eller mangler noget at hygge dig med på fisketuren. Eller måske “blot” ønsker at eje en håndvenlig masturbatur, der i udrullet tilstand netop IKKE ligner en masturbator, så er Fifi da pænt fifig.

Nye poser til Fifi kan findes her

Måske den også kunne være en mulighed for den mandlige danske soldat – altså lige netop denne her model, kamuflage-versionen. Her gælder det jo i alle tænkelige situationer om at være godt skjult.

Fifi Male Masturbator kan findes her

Fakta om masturbatoren Fifi

Producent: Fifi

Materiale: Stof og plastik  

Vandsikker: Nej

Pris: Ok

Fordele: Ligner ikke et stykke sexlegetøj, kan tages med overalt, skal ikke rengøres efter brug, er med engangs-poser

Ulemper: Ingen

Hvem kan få glæde af Fifi: I princippet alle mænd, der selv, ude som hjemme, selv foretrækker at ordne paragrafferne – er også handicap venlig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud