Dansk begynder boks med sexlegetøj


Vi er godt på vej ind i boksens og gaveæskens tidsalder, når det kommer til køb af sexlegetøj. Manden har i hyggeligt selskab med Joan testet My First One Sexlegetøj Begynder Boks fra danske Sinful.dk.

MY FIRST ONE er fundet her

Der findes titusindvis af forskelligt sexlegetøj

Det lyder måske lidt underligt. Men det faktum, at der i dag findes SÅ ekstremt mange stykker sexlegetøj på markedet, kan gøre det ekstra svært at både vælge og vrage. Specielt hvis man ikke har benyttet sig af sexlegetøj tidligere – eller måske ikke kender specielt meget til, hvad der er godt og mindre godt, samt hvad de forskellige typer af sexlegetøj er godt for.

Hertil kommer, at rigtig mange af de bedre og mest populære produkter ofte koster flere hundrede kroner stykket. Så køber man, som helt ny bruger, et eller flere produkter, der bare ikke passer ens lyster og/eller behov, så er det måske både første og sidste gang, man har givet sexlegetøj chancen – og det er da utrolig synd, synes både jeg og Joan.

Det handler om at komme godt fra land

Kommer man til gengæld godt fra land, uden at det samtidig koster en halv bondegård, så er der en god chance for, at man ret hurtigt finder stor glæde og fornøjelse ved at krydre sin onani og/eller sexlivet med partneren med forskellige typer af produkter.

Med denne – ovenstående – indledning in mente, er det meget svært at sige noget decideret negativt om danske Sinful.dk’s My First One Sexlegetøj Begynder Boks. Der er sammensat med forskellige typer af begynder-produkter til helt specielt parret.

Bokskøb er som regel økonomisk gode køb

Og skulle man, efter at have købt og benyttet boksens indhold, alligvel vælge at vende tommelfingeren nedad, så koster begynder boksen heldigvis så lidt, at det er til at holde ud.

Der samtidig fortæller en del om, at man her får rigtig meget sexlegetøj for sine penge.

Der helt generelt kendetegner køb af bokse og gaveæsker med sexlegetøjsprodukter her i 2018 – nøjagtig som vi kender diverse former for bokskøb fra blandt andre Matas og kosmetikbranchen.

MY FIRST ONE kan købes her

Dette indeholder Sinful-boksen      

Sinfuls My First One Sexlegetøj Begynder Boks indeholder følgende produkter: klitoris vibrator, bækkenbundskugle, dildo vibrator, anal plug og glidecreme – og hele molevitten er dansk, da produkterne stammer fra Sinfuls egen serie af sexlegetøj.

Boksen er et godt og velvalgt køb for helt specielt hende eller parret, der ønsker lidt af hvert spændende at lægge fra land med, mens den ikke rigtig henvender sig helt til singlemanden.

Men er du kvinde eller del af en mand/kvinde eller kvinde/kvinde par, så er dette en rigtig fin og heller ikke ”så farlig” begynder boks.

Fra bras til gode og lækre produkter

For omkring små 20 år siden, hvor Joan dengang stod for den første webshop med salg af sexlegetøj i Danmark, fandtes der også forskellige typer af sæt med forskellige typer af sexlegetøj. Men hvor rigtig mange af produkterne, for nu at udtrykke det meget mildt, som regel var det være bras. Og produceret i mildest talt meget tvivlsomme materialer.

Grundet den i dag så ekstremt store konkurrence blandt såvel producenter som fysiske butikker og webshops med sexlegetøj på markedet, er billedet her i 2018 heldigvis et noget andet og mere positivt. I dag, her i Danmark, er langt de fleste stykker sexlegetøj af en rigtig god kvalitet – herunder også de bokse, man kan erhverve sig.

Vejledning medfølger, men kun på engelsk

Udover produkterne og den vandbaserede glidecreme i Sinful-boksen, så medfølger der en vejledning og anbefaling til, hvordan du/I kan (bør) benytte de forskellige produkter.

Der både kan benyttes solo og på kryds og tværs af hinanden – her sætter ens lyster og fantasi i virkeligheden kun grænsen. Samt naturligvis den sunde fornuft, man aldrig bør tilsidesætte.

Hvis der er en lille negativ ting ved My First One Sexlegetøj Begynder Boks, så er det, at den medfølgende ellers helt fine vejledning kun er på engelsk. Her, synes vi, at en dansk udgave burde have været på sin plads, men sådan altså desværre ikke.

God mulighed for at eksperimentere

Under alle omstændigheder, så kan du/I her gøre et rigtig fornuftigt boks-køb, der giver god mulighed for at prikke hul på legen med flere forskellige stykker sexlegetøj. En oplagt mulighed for at eksperimentere sig frem til, hvad der nu engang passer en bedst (alle er vi jo forskellige) – man så passende kan bruge som udgangspunkt for de næste køb af sexlegetøj.

Læs mere om MY FIRST ONE her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud