TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Kaerlig

Kaerlig er en serie af intimprodukter produceret i Danmark og fremstillet af nøje udvalgte økologiske og naturlige ingredienser. Store dele af produkterne i serien er allergicertificeret, og alle produkterne er milde, effektive og bidrager til et øget seksuelt velvære.

Kaerlig - Intimitet helt uden kemi

Undgå unødvendig kemi

Når du skal anvende produkter på dine mest intime regioner af kroppen, tænker du så over, hvad produkterne indeholder? Det gør de fleste nok, da der ikke er mange, der ønsker at få kemisk materiale de steder, hvor huden er allermest følsom.

Kaerlig er en serie med intime plejeprodukter, der er produceret helt uden unødvendig kemi, så du kan få den mest rene og naturlige oplevelse, når du bruger intim produkter. Din sikkerhed for at undgå kemi finder du blandt andet i det faktum, at produkterne fra mærket alle bliver produceret i Danmark under ordnede forhold, hvor der bliver taget store hensyn til alt fra hygiejne til arbejdsforhold og naturligvis også indholdsstoffer i produkterne. Du kan med andre ord være helt tryg ved at tage produkterne i brug på dine mest intime områder.

Da de intime produkter kan bryste sig af allergicertificeringer som AllergyCert og udelukkende består af naturlige ingredienser, er du sikret en god og miljøvenlig variant af dine intim produkter, hvis du vælger produkter fra dette skandinaviske brand.

Nordisk design og følelse med Kaerlig

Bag Kaerlig står Mathilde Mackowski, der også er medstifter af Sinful. Hendes vision med de lækre, økologiske intimprodukter var, at de udover at være foruden unødvendig kemi også skulle have et design, der gjorde, at man gerne ville have det stående fremme på badeværelset eller i soveværelset.

Derfor blev der i designprocessen lagt stor vægt på, hvordan udseendet af de forskellige produkter skulle være. Derfor er produkterne fra Kaerlig alle pakket ind i minimalistisk, nordisk emballage, hvor det enkle og sofistikerede er i fokus. Her er farverne hvid og grøn et gennemgående tema.

Den grønne farve er med til at lede tankerne hen på en miljørigtig tilgang til tingene, og den hvide farve leder helt automatisk tankerne hen på renhed og naturlighed. De to farver i kombination skaber den perfekte skandinaviske symbiose, som gør produkterne til en smuk tilføjelse på badeværelseshylderne. Her kan man nemt have produkterne stående sammen med ens andre cremer og parfumer.

Kun det bedste til dig

Tanken bag Kaerlig er, at kun det bedste er godt nok til dig. Mange kvinder bruger meget energi på at sikre sig, at det deres børn bliver smurt ind i, er uden nogen former for kemi. Derfor er tanken med Kaerlig, at det også skal være muligt for mødrene selv skal kunne bruge produkter, der kan være med til at give dem en følelse af luksus, uden at skulle gå på kompromis med deres tanker om miljøet.

Kaerlig er det oplagte valg til dig, der gerne vil have produkter, der er lavet af de reneste, mest naturlige ingredienser, og hvor der er kræset for detaljen. I linjen finder man blandt den allergicertificerede glidecreme, der er med til at sikre dig en god og hudvenlig oplevelse i intime situationer, hvor din velvære er i højeste fokus.

Derudover indeholder serien blandt andet også en intim skum sæbe og en massageolie, der er lavet af økologiske ingredienser, som kan give dig en følelse af velvære, når du skal i bad, og når du enten skal give eller modtage blid massage.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS