L’AMOURBOX med Womanizer – bedste boks hidtil

 


L’AMOURBOX, blandt andet kendt fra Løvens Hule på DR, har igen en ny romantisk boks på gaden – som er den bedste hidtil. Ikke mindst på grund af den Womanizer til os kvinder, man finder i boksen.

L’AMOURBOX har jeg fået herfra

Så er februar måneds udgave af L’AMOURBOX landet i min postkasse – nej, det passer ikke helt, for den kan trods alt ikke være i min postkasse. I stedet har jeg modtaget den ved døren – og jeg kan kun sige, at udgaven her er den bedste L’AMOURBOX til dato, jeg har fået. Men det vil jeg komme meget mere tilbage til…lige om lidt!

L’AMOURBOX med original Womanizer

Jeg vil nemlig lægge ud med selve kassen – altså boksen, produkterne kommer i, og som til dels – for en gang skyld – også afslører, hvorfor jeg denne gang er specielt begejstret. Uden på boksen står der nemlig ikke kun L’AMOURBOX. Der står nemlig også Womanizer Orginal – og så er jeg jo allerede solgt, eller måske rettere købt. Jeg er jo som bekendt ret stor fan af Womanizer.

Flot opbevaringsboks

Nå, men denne måneds boks er altså rød, elegant krydret med et lyserødt og mørkeblåt mønster, der giver et fint og sødt indtryk – og samtidig gør, at kassen/boksen i sig selv er anvendelig til lidt af hvert, når man først har tømt den for erotisk indhold. Selv har jeg snart en mindre variation af ”gamle” Lamour-bokse stående med diverse ting og sager.

Nå, men nu til selve indholdet af februar 2019 udgaven – der, igen-igen, som sagt er det fedeste til dato. Her er der nemlig for alvor tænkt på både ham og hende, men helt sikkert også parret i fællesskab – men lad os da tage det hele fra en ende af.

G-streng i forbavsende god kvalitet

Denne gang indeholder boksen blandt andet en g-streng til kvinden i en forbavsende god kvalitet – og det er ikke en helt almindelig g-streng. Det er sådan en perle-g-streng. Hvor en lille string/streg af perler er placeret foran på trussen, der skal sidde godt tæt til skamlæberne. Når man så bevæger sig omkring med trusserne på, så masserer de her perler simpelthen op og ned ad klitoris – som faktisk er ret rart og pirrende. En ret fed og pirrende måde, man kan få sig selv i den helt rette stemning på. Når man fx tager en tur i byen eller andet.

Du kan bestille din egen L’AMOURBOX her

Light My Fire massageolie

Næste produkt går under navnet ”Light My Fire” – og er et bijoux indiscrets produkt. En varmende massageolie, med mørk chokolade og citrus. Det, olien her gør, er, at den varmer op under massagen. Når ens partner så puster, kysser eller slikker der, hvor massageolien er blevet påsmurt, så vil området yderligere blive stimuleret. Og er man lidt modig, så kan man jo forsøge med at benytte den på de lidt ædlere dele. Duften er ikke helt så slem, som jeg kunne have frygtet – formentlig på grund af den tilførte citrus. Og utroligt nok, må jeg hurtigt tilføje, så er smagen meget ala lige netop mørk chokolade – og det er da til at holde ud.

Lipgloss til de orale lege – og mere fyldige læber

Fra samme mærke, altså bijoux indiscrets, er der også en både varmende og kølende lipgloss – og udover, at den kommer i en super sød og fin glasbeholder (så pas på, den kan gå i stykker), så er den uden pen, men derimod med en lille pumpe på. Produktet er naturligvis til at smøre på læberne – i forbindelse med fx at ville give kæresten et blowjob. Han kunne for den sags skyld også få lidt på læberne, og så i princippet bruge lipglossen som en orgasme-gel. Måske ikke ved at smøre produktet direkte på klitoris, men derimod at overføre det til området ved at bruge læberne. Den stimulerende gel kan i princippet også benyttes som en helt almindelig lipgloss, hvis man ønsker lidt fyldigere læber. For det, der sker, fandt jeg ud af, er af produktet får det til at prikke let i læberne, så der kommer mere blod til. Og lidt mere fyldige læber, som bekendt, kan de fleste af os jo godt lide at have.

Mini masturbator til manden

Produktet til ham i februar måneds udgave af L’AMOURBOX, er en lille mini masturbator, der hedder Sex Shot. Et produkt fra Marc Dorcel, der står bag en lang række ret fine og effektive stykker sexlegetøj – og altså nu også denne mini masturbator. Vi taler her om et engangsprodukt – og så alligevel ikke. For man kan altså godt benytte masturbatoren op til flere gang, hvis man bare passer en smule på det. Vi taler om et lille ”gele-rør”, som indvendig er foret med en hel masse riller – og når man trækker røret ud over penishovedet, så er produktet så elastisk, at man kan benytte det til et håndjob. Hvor man kører masturbatoren op og ned af skaftet, mens alle de her indvendige riller masserer penis. Rent faktisk er de her såkaldt masturbator sleeves i silikone, har vi herhjemme fundet ud af, nok noget af det bedste mandelegetøj, der findes.

Et produkt i samme kategori, som Manden min synes ekstra godt om, er de små onani-æg fra den japanske producent Tenga – som der i dag findes et meget bredt udvalg af varianter af.

Og så til Womanizer

Sidst men slet ikke mindst – og som er det absolut klart fedeste produkt i denne omgang af L’AMOURBOX, er intet mindre end en ægte Womanizer. Som da også – meget passende – er anført uden på februar-udgaven af boksen. Desværre taler vi ikke om et af producentens faste og meget dyre produkter – trods alt. Men mindre kan altså også sagtens gøre tricket.

I boksen er tale om en Womanizer, jeg vil kalde en lille forsmag og appetitvækker på hele denne her Womanizer bølge, vi har oplevet hen over de sidste 4 – 5 år.

Læs om Womanizer Liberty anmeldelse lige her

Produktet er ”Wonanizer The One” – en Womanizer i sin mest simple form, med den rigtige stimulations-snude og den helt rigtige teknologi, og med de her små og intense trykbølger, der stimulerer klitoris uden fysisk berøring.

30 minutters stimulation – og så er det slut

Det helt specielle med ”The One” er, at produktet altså kun virker i 30 minutter. Så når man har brugt sin Womanizer i de her 30 minutter, så er produktet lige til at kassere – så er det sagt!

”Womanizer The One” er med tre hastigheder – og for mig personligt, der er den første hastighed/stimulations-styrke altså mere end rigeligt. I forbindelse med brugen af ”The One”, går mit bedste råd på, at du naturligvis ikke bør bruge for meget tid på at lege med den, uden at produktet sidder, hvor det nu skal sidde – altså med snuden rundt om klitoris. Alt andet er spild af tid.

God og billig introduktion til Womanizer universet

Men 30 minutter bør altså også være rigeligt – og er samtidig en super god og ikke mindst fantastisk billig forsmag på, hvad du som kvinde kan opleve med en sådan Womanizer. Uden at skulle bløde de her som minimum 7 – 800 kroner, ”en rigtig Womanizer” nu engang koster.

Der medfølger desuden en lille brik, du kan placere i stimulatorens knapstykke, så produktet, efter brug, ikke bare pulserer derudaf, uden at du får fuld valuta for pengene.

For mig tager det ingen tid at opnå orgasme med ”The One”.

Læs mere om L’AMOURBOX konceptet her

Womanizer er også for mænd

Herhjemme har vi desuden fundet ud af, at en Womanizer med stor glæde og fornøjelse også kan benyttes af mænd – hvis ham derhjemme holder af en super pirrende stimulans direkte på penishovedet, der forplanter sig videre ned igennem urinrøret. Brug i den forbindelse gerne masser af vandbaseret glidecreme på penishovedet – og placer så stimulatorens snude direkte oven på glans, oven på urinrøret, hvorpå de små trykbølger forplanter sig videre ned igennem penis. Mange mænd synes er super pirrende og dejligt.

Men det var altså L’AMOURBOX for denne her gang – den fedeste ever…indtil videre!!! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud