G-Vibe mini vibrator – en ny must have

sponsor1


gvibe mini 2

G-Vibe Mini vibrator, som denne her lille split-vibrator hedder, kommer fra en engelsk producent, der hedder Fun Toys. Og det som gør produktet en lille bitte smule anderledes, det er, at vibratoren har denne her split-end.

Gvibe Mini kan købes her

Helt kort fortalt, så kom det første split-end vibrator på markedet for en del år siden. Men der gik ret lang tid, inden produktet nåede her til landet. Og nu har Fun Toys så fremstillet en mini udgave af produktet. Fordi, ifølge producenten selv, så skræmte den oprindelige størrelse – som er noget større end denne mini version – en del kvinder.

gvibe mini 1Selve indpakningen af G-Vibe Mini Vibrator består af et rør, en fin cylinder. Med det britiske flag på toppen af låget. Og så et størrelse 1:1 foto af G-Vibe Mini Vibrator uden på.

En pæn og sober måde at præsentere og sælge produktet på, som på ingen måder støder.

Selve mini vibratoren er fremstillet i noget rigtig lækkert silikone, og på versionen, jeg har fået, har metalstykket en mat overflade.

G-Vibe Mini Vibrator – til både hende og ham

Split-end vibratoren er super fleksibel, og ifølge Fun Toys selv, så kan man benytte den på hele seks forskellige måder. Blandt andet kan man med de to vibratorender stimulere klitoris og indgangen af skeden på samme tid. Eller man kan samle enderne/spidserne og benytte vibratoren indvendig, så den stimulerer G-punktet og P-punktet på samme tid.gvibe mini 5

Desuden kan G-Vibe Mini Vibrator benyttes på manden, hvor han fx får stimuleret bagindgangen og klunkerne på samme tid. Ligesom split-end vibratoren kan benyttes til vibrator stimulation af penis hovedet.

Umiddelbart synes jeg, at vibratoren er mest velegnet til udvendig stimulation – altså hvor man på forskellig vis vender og drejer produktet og benytter enderne til at stimulere sig selv og hinanden rundt omkring på kønsdelene. Som man nu engang har lyst til.

Personligt synes jeg, det er ret hyggeligt med vibrator stimulation, uden at man nødvendigvis behøves at benytte G-Vibe Mini Vibrator indvendigt.

Super fleksible vibrator spidser 

gvibe mini 4De her vibrator spidser, er som sagt super fleksible. Og udover de mange måder, man kan benytte split-end vibratoren på, så er G-Vibe Mini Vibrator med seks forskellige vibrationsmønstre og 10 forskellige hastigheder.

Vibratoren larmer ikke ret meget. Den er faktisk rimelig lydløs, ikke mindst i forhold til mange andre vibratorer. Man får også en lille pose med, og så medfølger der en magnetoplader og USB-stik, så man kan koble den til sin computer.

G-Vibe Mini Vibrator bliver et af mine personlige must have produkter. Ikke mindst set i lyset af, at den er lille og handy og nem at benytte, og så er det en god allround vibrator, som på mange forskellige måder kan benyttes indvendigt og udvendigt.

Hvis noget skulle have været anderledes ved G-Vibe Mini Vibrator, så var det, at vibrationerne skulle have været lidt mere kraftige og ”slående”. I stedet er de ret snurrende. Men det er selvfølgelig en smagssag.        

Gvibe Mini kan købes her 

Bag produktet: Fun Toys

Materiale: Silikone og metal

Vibrations niveauer: 6 mønstre, 10 hastigheder

Strømkilde: Magnetoplader og USB

Vandsikker: ja, 100 %

Fordele: Nem, alsidig, kan benyttes indvendigt som udvendigt, både til hende og ham

Ulemper: Mangler lidt power

Hvem kan få glæde af G-Vibe Mini: Alle vil jeg mene, men nok mest de lidt mere følsomme

Pris: Fornuftig pris

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud