Effektiv G-punkt vibrator – en ægte klassiker

 


Af Blogger JoanB

Test og anmeldelse af effektiv G-punkt vibrator af dansk oprindelse. Sinful Slimline G-spot vibrator kan anbefales alle kvinder, men er specielt god til nybegynderen. Kan også benyttes som fin klitoris vibrator.

Jeg har fundet Slimline G-spot vibratoren her

Jeg har fundet denne her Sinful Slimline G-spot vibrator frem – og af en sød lille årsag. Vibratoren har nemlig et design, altså en udformning, der minder mig ret meget om et noget ældre produkt, jeg i sin tid var ret vild med – og som jeg i dag anser for en ægte klassiker.

G-punkt vibrator ala gammel klassiker

I virkeligheden er denne her nye Slimline G-punkts vibrator en meget lidt kompliceret vibrator – og altså skabt af danske Sinful. Og selv om forgængeren da også var ok, så er denne variant trods alt en noget mere lækker udgave.

Vi taler om en kulsort vibrator, med en lækker og fløjlsagtig overflade, der dækker denne her hårde plastik inde under. Og fordi, det lige netop her handler om et ”hårdt” og ikke bøjeligt produkt, så egner denne vibrator sig rigtig godt til at bearbejde G-punktet med.

Slimline G-spot vibrator er også i box med klitoris vibrator her

G-punktet bearbejdes med ægget

Det her lille ”æg”, der er placeret ude på spidsen af den slanke vibrator, giver en mulighed for super nemt at føre produktet ind i vagina og nemt ramme og stimulere G-punktet med ”ægget”.

Sinful Slimline G-spot vibrator er desuden så tilpas tynd i skaftet, at ”ægget” hviler rigtig fint på G-punktet – og samtidig giver en god mulighed for at lægge det tryk på punktet, man i situationen nu får mest stimulation ud af.

Vibratoren henvender sig som udgangspunkt til alle kvinder, herunder helt klart også til nybegynderen, der ønsker at prøve sig lidt frem med hensyn til stimulation af G-punktet indvendig i vagina. Lige som produktet også sagtens kan benyttes som klitoris-vibrator – hvorfor man sagtens kan betegne Slimline G-spot som et to-i-et-produkt.

Husk altid godt med glidecreme

Læs anmeldelse af lækker Kaerlig glidecremen her

Når man skal lege med sit G-punkt, er det altid en rigtig god ide at bruge godt med glidecreme – og når man benytter denne her vibrator, kan man både benytte en silikone baseret eller en vandbaseret glidecreme. Det står en helt frit for. Men husk nu masser af smørelse – og så er det også en rigtig god ide at få ført Smiline vibratoren ind på sådan en måde, at du kan vippe lidt med den. Hvor du så samtidig kan mærke, at den nu også rammer G-punktet.

Der er både klitoris vibrator og glidecreme sammen med G-spot i denne box

Husk naturligvis også, at ”ægget”, når du indfører vibratoren, skal pege op imod skambenet. At man rammer plet, mærker de fleste fysisk ved, at man får en lille kilden oppe i blæren. Eller en form for tissetrang. Hvorpå det så er helt op til en selv, hvor meget eller hvor lidt pres, man lægger på G-punktet med ”ægget” ude i spidsen af vibratoren. Presset opnår man ved simpelthen at trykke ned på stangen/skaftet af produktet.

Tip til fantastisk stimulations kombi

Samtidig er det en rigtig god ide enten at benytte sine fingre eller en lille klitoris vibrator til at stimulere klitoris med. En rigtig lækker og effektiv form for dobbelt stimulation, der for de fleste højner oplevelsen af klitoris orgasmen ekstra meget.

Og ja, det er da også, for en del kvinder, muligt at opnå G-punkts orgasme på denne her facon – via brugen af denne her type af G-punkt vibrator.

Super nem at betjene

Betjeningsmæssig er sexlegetøjet super nemt at finde ud af. Du kommer blot batterierne ind i måsen på produktet, og via et lille hjul kan du så trinløst skrue op og ned for vibrationerne.

Vibratoren er en af snart mange stykker sexlegetøj fra den danske Sinful-serie – og produkterne i serien er karakteriseret ved, at man får et godt og effektivt stykke sexlegetøj til ikke så mange penge. Der er noget, de fleste af os kan forstå.

100 procent vandsikker

G-punkt vibratoren er 100 procent vandsikker, er som bekendt batteridrevet (2 stk. AA batterier), samt betjenes via en triløst vibratorhjul – og så leveres den i en fin og neutral sort og hvid æske med Sinfuls logo uden på.

Sinful slimline g-spot vibratoren kan købes her

Fakta om Slimline G-spot Vibrator

Producent: Sinful

Materiale: Plast med PU belægning, 100 5 fri for ftalater og PVC

Vibrationer: Trinløs

Programmer: 1

Genopladelig: Nej, benytter 2 stk AA

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Vildt god pris.

Fordele: Nem og let at anvende, god begynder g-spot vibrator

Længde/størrelse: 20,7 centimeter (inkl. håndtag) 3,3 cm i diameter

Ulemper: Ingen umiddelbart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud