Romantisk adventskalender til erotikglade par


L’amourbox er et dansk bokskoncept med erotiske produkter, der her i december byder på en romantisk adventskalender med produkter til forskellige former for frække sanselege.

L’AMOURBOX december udgaven er fundet her

Så har jeg fået fingre i den nyeste udgave af den danske parboks L’amourbox – og vi taler denne gang om december 2018 udgaven af boksen. Inden jeg dog kaster mig over at fortælle om indholdet, vil jeg lige kort ridse op, hvad L’amourbox er.

Romantisk adventskalender som krydderi på sexlivet

Vi taler om et koncept, hvor man enten kan abonnere fast på boksen, der kommer hver anden måned, eller hvor man måske blot prøve med en enkelt boks/box til at starte med – og prisen pr. boks er så lav og super rimelig som blot 199,00 kroner.

Konceptet ligger meget op ad Goodiebox konceptet med diverse skønhedsprodukter, men hvor L’amourbox fokus altså er på diverse former for sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter til at krydre og booste det fælles sexliv med. Vi er altså ovre i den lidt mere frække afdeling.

Vinterblå boks med snefnug

Og så lynhurtigt tilbage til december udgaven af den danske boks, der kommer i en super flot og vinterblå kasse med snefnug på. Sødt og classet og meget passende for årstiden.

I denne udgave af boksen har man desuden delt indholdet op i fire små adventsgaver/adventspakker påført tallene 1, 2, 3 og 4 – for hver søndag i advent.

Du kan købe din egen jule L’AMOURBOX lige her

Mit helt personlige bud går dog umiddelbart på, at man som boksbruger bør fremrykke hver lille erotiske surprice til enten fredag eller lørdag, hvor man normalt har en smule mere tid og overskud til at hygge og lege med hinanden. Men det styrer man naturligvis helt selv.

Mange typer af sanselege

I denne måneds udgave af L’amourbox er der lidt for enhver erotisk smag, og hvor fokus rigtig meget er på forskellige former for erotiske sanselege. Herunder blandt andet brugen af duft- og berøringssansen, samt berøvelse af synssansen – jeg også kommer tilbage til.

Et af produkterne er en fin nylon catsuit til kvinden, hvor ikke specielt meget overlades til fantasien. Vi taler en super fræk heldragt, men hvor der fortsat er mulighed for fri adgang til både det ene og andet, uden at dragten skal af hende igen.

Herudover får man mulighed for at øve sig i at bruge kondom, hvis man har lyst og/eller brug for dette. December-boksen indeholder nemlig også et sjovt kondom med smag.

Halsbånd og blindfold

Og så byder boksen i denne ombæring på to ret fede ting, udviklet af et kendt, erotisk skønhedsbrand, der producerer erotiske produkter til diverse former for netop erotiske sanselege. Det ene produkt er et smukt halsbånd i sølvfarve, hvorfra der hænger en række kæder, der udsmykker kroppen – og halsbåndet passer rigtig godt til den allerede føromtalte catsuit, har jeg fundet ud af. Især hvis man har en lille smule former, som jeg også selv har.

Fra samme brand får man et såkaldt blindfold, der berøver synssansen fra hende eller ham, der nu engang bærer det. Vi taler ikke om et almindeligt blindfold/maske, men derimod om et lækkert silkeklæde til at binde rundt om øjnene – eller fx til at binde partnerens hænder eller fødder med, hvis man lyster.

Se andre L’AMOURBOX typer her

Parfume til ham med feromoner

Når det kommer til duftesansen, så er der lækker parfume med feromoner til ham. Når han drypper sig med denne her specielle feromon-parfume, så vil han kun være endnu mere tiltrækkende end ellers. Duften, kan jeg roligt afsløre, er rigtig indbydende – og under testen valgte Manden min rent faktisk at dryppe med parfumen rundt om på sine lidt mere intime steder.

Hold jer dog fra at bruge den direkte på slimhinderne.

Sidst men ikke mindst, så indeholder årets december-udgave af L’amourbox en vandbaseret glidecreme fra danske WinkWink. Et full size produkt, 100 ml ph-neutral og fugtgivende, vandbaseret glidecreme, der kan benyttes til alt det sexlegetøj, man nu engang løbende bliver begavet med i de bokse, der kommer med posten i løbet af det nye år.

Et stort GO herfra!

Alt i alt en ret fed og lækker, erotisk parboks, hvor der i løbet af julemåneden er rig mulighed for at leget og få pirret sanserne undervejs. Et stort GO herfra til december-udgaven af L’amourbox.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud