Womanizer Liberty stimulator – i sexlegetøjs box

Womanizer Liberty stimulator er del af Lamourbox limited, sammen med bækkenbundskugler og en tilhørende glidecreme. Jeg giver dig gode råd og tips til, hvordan du med stor fornøjelse kan benytte produkterne på samme tid- Og, som ekstra bonus, måske endda opnå multiorgasme.

Den nye Limited L’amourbox med Womanizer Liberty er fundet her

Womanizer Liberty stimulator til rejsen

Lamourbox har ud over deres faste boks til par hver anden måned, nu også lavet denne her Lamourbox limited. Der kommer lidt i forlængelse af deres sidste boks, som blandt andet indeholdt en lille prøveudgave af en Womanizer klitoris stimulator. Et spændende produkt med 30 minutters levetid, du kan læse om her

Men nu altså til denne limited box/boks, der rent faktisk også indeholder en Womanizer – og denne gang en rigtig ”rigtige” af slagsen. Nemlig den lille og rejsevenlige udgave, der hedder Womanizer Liberty stimulator. Jeg tidligere har lavet en soloanmeldelse af – du kan læse lige her

Duo bækkenbundskugler

Derudover indeholder boksen et sæt bækkenbundskugler og et sæt dobbeltkugler. Også omtalt som duo-balls, og efter min mening er kuglerne her forholdsvis store. Nogle vil måske også opleve, at de føles lidt for store.

Men fremfor en anmeldelse af bækkenbundskuglerne, samt den glidecreme, der også medfølger, så vil jeg her hellere komme med lidt gode tips og ideer til, hvordan du kan få glæde af det samlede indhold, Som øvrigt, må jeg lige hurtigt nævne, koster lidt mere end de almindelige månedsbokse. Denne prisstigning i kraft af, at limited boksen indeholder denne ret dyre Womanizer.

Sådan bør du benytte din Womanizer

Først vil jeg komme ind på, hvordan du som kvinde bør bruge din Womanizer Liberty stimulator. Eller hvilken som helst anden Womanizer.

Til en start skal du lægge sig godt til rette og slappe godt af, og få så placeret Libertys suge/puste mundstykke så tæt ind og rundt omkring klitoris, som overhovedet muligt. For blandt andet at sørge for, at stimulationen bliver så berøringsfri som muligt. Der giver den bedste og mest optimale oplevelse.

Hvorefter du passende kan prøve dig lidt frem med de forskellige stimulations styrker.

Et godt tip er her, at du går forholdsvist højt op i styrke til at begynde med. Hvis du altså kan holde det ud. Hvorpå du så kører den så langt ned, du nu kan, lige inden du når klimaks, altså orgasme.

Du kan abonnere på L’amourbox lige her

Fortsæt stimulationen hen over orgasmen

På den måde vil en del kvinder være i stand til at fortsætte stimulationen hen over orgasmen. Inden du 10 – 20 sekunder senere atter skrue op for styrken for gerne at opnå orgasme igen.

Ja, måske endda blive i stand til at opnå multi-orgasme.

 Ønsker du at opnå effektiv fitness-hjælp ved hjælp af din nye Womanizer, kombineret med dine duo-balls, så bør du arbejde med bækkenbundsmuskulaturen under ”orgasme-seancen” med Womanizeren. Under orgasmen trækkes hele muskulaturen i underlivet og bækkenbundsmusklen sig nemlig sammen – og bliver derfor helt automatisk trænet og styrket.

Flere frække fluer med et smæk

ved at kombinere stimulans af klitoris med Womanizer Liberty med at lave træningsøvelser med kuglerne, slår man altså flere fluer med et smæk.

En rigtig god måde at træne bækkenbunden på er, at du lægger dine duo-balls ind i vagina.

Hvorpå du bruger nogle minutter på at varme underlivet op, via skiftevis at stramme op og slappe af rundt om kuglerne.

Stram op i 10 – 15 sekunder, slap af i 10 – 15 sekunder – og bliv ved med dette i gerne 6 – 8 sæt.

Flere orgasmer under samme seance

Inden du går videre til at få placeret Womanizeren på rette sted – og fortsæt så med at benytte begge produkter på samme tid. Hvor du også sagtens, med kuglerne, kan ramme og stimulere G-punktet og A-punktet helt oppe ved livmoderhalsen.

En fantastisk og meget effektiv måde at både træne og opnå måske indtil flere fornøjelige orgasmer under en og samme seance på.

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud