Womanizer + Size – XXL stimulation

sponsor1

womanizer plus size

Womanizer er kommet med en lidt større udgave, der er blevet døbt Womanizer + Size.

Womanizer + size er fundet her

Womanizer + Size er super nem at betjene

..og den nye udgave er cirka en halv gange længere end den forrige, Womanizer Pro40, der kom på markedet sidste år.

Mit førstehåndsindtryk er, at + Size modellen er en smule mere plastikagtig end Pro 40’eren, der har dette her lidt mere matte og mere neutrale look, jeg selv bedst kan lide.

Med den nye model er producenten desværre, oplevet med mine øjne, gået lidt mere tilbage til dette her bling- og plastagtige udseende.

At Womanizer + Size er ekstra lang (21 centimeter), er kun positivt.

Når man placerer snuden af pulsatoren mellem benene og lader den omkranse klitten, så kan man meget bedre slappe af i armene og bare lade Womanizeren hvile på maveskindet, mens man holder om produktet med hænderne. Det giver en mere afslappet oplevelse end med Pro40’eren, når man ligger på ryggen.

Womanizer med ekstra store knapper

Umiddelbart, som jeg lige kan vurdere, så er der ingen ændringer i motoren.

Den har stadig denne her meget, meget lave intensitet. Der er helt nødvendig, er min oplevelse, for at man virkelig kan mærke sig igennem hele orgasmen. Og samtidig kan holde ud at Womanizeren får lov til at fortsætte med at stimulere til trods for, at man har opnået sit klimaks.

womanizer plus size 1+ Size modellen er super nem at betjene. Den har en stor tænd/sluk knap, samt en plus- og en minusknap oppe for ende af skaftet, hvor man i forvejen holder. Og knapperne er ekstra store, så de er super nemme at betjene. Og man skal heller ikke presse særlig hårdt på dem.

Er man en smule immobil, så er jeg ret sikker på, at man godt kan betjene denne model.

Womanizer + Size vs Pro40

Womanizer + Size egner sig, målt op imod Pro40’eren, også væsentlig bedre til kvinden, der fx døjer med smerter og/eller slidgigt i fingrene og/eller hænderne. Da man ikke skal ligge om kæmpe så meget med knapperne for at skrue enten op eller ned for intensiteten.

Nøjagtig som med forgængerne, så er der også to forskellige hoveder (snuder) til den nye Womanizer + Size model. Et med en lille åbning, og et med en lidt større åbning, så man ikke kommer ind om rammer klitoris rent fysisk med stimulatorhovedet.

Desuden medfølger en fin satinpose, så man ikke skal have sin Womanizer liggende i den relativt store emballage, man modtager produktet i. Og så bliver den opladet via en USB, og der medfølger rent faktisk også et stik til væggen.

Womanizer + Size er med 8 forskellige stimulationsniveauer, og til forskel fra en mere traditionel vibrator, så stimulerer Womanizeren via trykbølger på klitoris – uden at produktet rent fysisk rammer klitoris med mundstykket.

Womanizer, det gælder både denne og de foregående modeller, er super nem at gøre ren, da mundstykkerne, der er fremstillet i silikone, kan afmonteres. Du skal blot bruge lidt vand og mild sæbe, og så til slut tørre mundstykket. Desuden er det en god ide at benytte lidt glidecreme, så du får skabt bedre kontakt til området omkring klitoris.

Womanizer + Size orgasme træningwomanizer plus size 2

En rigtig god træning med en Womanizer kan være at du øver dig i at få flere orgasmer i træk.

Her skal du finde det leje/stimulations niveau, der passer dig bedst, og når du kan mærke, du er ved at opnå klimaks, så skruer du den simpelthen helt ned. Hvor du så giver dig selv lov til at komme på det laveste niveau.

Og så i stedet for at fjerne pulsatoren, som man ville gøre med en almindelig vibrator, så lader man den arbejde indtil man kan mærke, at man på ny kan oparbejde et nyt klimaks. Og på den måde så træne/øve sig i at være i stand til måske at kunne multiorgasme.

Det kunne også være, at man havde lyst til at fx kombinere brugen af en Womanizer med en G-punkts-vibrator. Eller eventuelt med en dildo, der har noget tyngde, som kunne ligge og arbejde af sig selv imens.

Prisen på Womanizer + Size er en lille smule høj. I kraft af, at producenten er gået lidt tilbage til det oprindelige design, med bling-bling og en noget større størrelse.

For eget velværes skyld

Men nøjagtig som jeg skrev og udtalte omkring lanceringen af den allerførste Womanizer, der kom på markedet – og som kostede 1500 – 1600 kroner, så køber man altså produktet for eget velværes skyld.

De fleste af os er villige til at betale flere tusinde kroner for alle mulige andre skønheds- og velværeprodukter, så hvorfor ikke også være villig til at betale samme antal kroner for et produkt som Womanizer + Size, som yder både fysisk som mentalt velvære?

Womanizer + size er fundet her

Fakta om Womanizer + Size

Producent: Womanizer

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Stimulations niveauer: 8

Genopladelige: USB og vægstik

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Meget nem at bruge og betjene, ekstra god længde

Ulemper: Ingen, absolut ingen.

Hvem kan få glæde af Womanizer + Size: Alle Kvinder

Pris: Lidt dyr, men alle pengene værd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud