Satisfyer 2 – en super billig orgasme

 


Satisfyer 2 – den billigste orgasme-sikre klitoris stimulator på markedet. 

Jeg ved godt, jeg har anmeldt og rost Satisfyer før, men nu er produkttypen efterhånden jo blevet en af mine helt store favoritter. Denne her forholdsvis nye type af stimulator med små pulserende trykbølger, til stimulation af klitoris.

Satisfyer 2 er fundet her

Satisfyer 2 – med batterier

Nu har jeg så fået udgaven Satisfyer 2 – som umiddelbart ikke adskiller sig specielt meget fra de andre i kategorien. Lige bortset fra, at den er batteridrevet, som kun gør den ekstra prisvenlig. Pt. kan man rent faktisk få den for under 300 kroner, og det er sgu, undskyld mit sprog, billigt.

Du kan også læse en anmeldelse af den genopladelige Satisfyer Pro 2 her

Stilfuld og lys i farverne

Lige på og hårdt, så kommer denne Satisfyer i en fin og sød indpakning. Meget stilfuld og lys i farverne, pæn og venlig – og af hygiejnemæssige årsager forseglet.

Inden i, i og med, den er batteridrevet, er der ikke så meget tilbehør. Der medfølger dog en fin instruktionsbog, en manual, som rigtig godt beskriver, hvordan stimulatoren benyttes.

Hvilke knapper, man skal trykke på – og hvornår. Samt hvilken type af glidecreme, der anbefales, og noget om hvordan man renser den. Samt hvilke materialer, produktet er produceret i.

Der står kort og godt en hel masse ting og sager, som er godt at vide og sætte sig lidt ind i, inden man kaster sig ud i at benytte klitoris stimulatoren.

Satisfyer 2 kan købes her

Lidt kantet og vandsikker

Satisfyer 2 er formet lidt som de andre Satisfyer og Womanizer produkter, måske en lille bitte smule kantet i det, men stadig med denne her meget bløde og lækre overflade.

Med lige præcis denne her Satisfyer, så kan man dreje bunden af, hvor man sætter to AAA batterier i. Og når bundstykket er drejer på igen, så er produktet 100 procent vandsikkert.

På skaftet finder man en knap, hvor man tænder, og nøjagtig som med alle de andre pulserende produkter på markedet, så støjer sexlegetøjet en del, indtil man har få placeret mundstykket hen over klitoris. Hvor stimulatoren skal placeres og holdes under hele stimulationen.

Tjek anmeldelsen af Satisfyer Pro Deluxe ud her

En lille smule brok

Herudover er der en plus-knap og en minus-knap, hvor man skruer op og ned for stimulationen – og netop her vil jeg tillade mig at brokke mig en lille smule. Ingen roser uden torne.

Fra det laveste op til det næstlaveste niveau, er der faktisk ret stor forskel. Som der er mindre fedt. I forhold til de andre Satisfyer- og Wonanizer-modeller, er trykbølgerne i denne batteridrevne Satisfyer lidt mere ”hårde”. Stimulationen er mere slående – og for mig, er det ikke positivt. Men her er vi jo så forskellige.

Billig og orgasme sikker

Ellers er Satisfyer 2 fremstillet i denne her silkeagtige overflade og med denne her karakteristiske kobber/messing-farvede snude – og igen er der et mundstykke lavet i silikone, man efter brug kan pille ud og rengøre, så det er fint og rent til næste gang.

Som med de andre modeller af Satisfyers og Womanizers, der fås, så er dette her også et såkaldt orgasmesikkert produkt – og igen, igen, som sagt, hvor alle har mulighed for rent prismæssigt at være med på vognen.

Du kan finde Satisfyer 2 her

Om Satisfyer Pro2 Next Generation

Bag produktet: Satisfyer

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 11 forskellige hastigheder/styrker

Strømkilde: Bruger 2 stk. AAA batterier

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Rigtig meget kvalitet for meget få kroner, orgasme sikker

Ulemper: For stort spring fra blideste til kraftigste stimulations niveau

Hvem kan få glæde af Satisfyer 2 : Alle kvinder vil jeg mene

Pris: Ultra god pris

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud