Få en sund bækkenbund med Elvie

 


Af Blogger VeronicaFå en mere smidig og sund bækkenbund med det app-styrede bækkenbunds-æg Elvie – træningsredskabet til kvinder er testet af Veronica

Elvie kan købes her

De fleste kvinder har fået tudet ørene fulde af, at de skal lave deres knibeøvelser – særligt efter at man har født. Men hvordan er det lige, at man laver de der øvelser? Og kommer der overhovedet nogen fremgang, når man kniber? Er det de rigtige muskler, man får fat i?

For i modsætning til når man træner resten af kroppen, hvor det er nemt at måle en fremgang, kan det være svært at måle på hvor stærk ens bækkenbund er.

Sund bækkenbund via mange slags træning

Som det er med resten af kroppen, findes der heller ikke kun en slags træning til musklerne i bækkenbunden. Der er skam både almindelig styrketræning, udholdenhed og eksplosiv træning.

Og hvordan er det nu lige, at det fungerer for bækkenbunden?

Når man først har fået fat i de rigtige muskler, skal der nemlig både trænes almindelige knib, lange knib og hurtige knib…..i forskellige “grader” af knib. Altså hvor meget man kniber under de forskellige knib for at få en sund bækkenbund. Derudover, ikke at forglemme, skal man også øve sig i at slippe knibet igen.

Elvie kan købes her

Elvie er et rigtig godt bud

Her er det, at Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner er et rigtig godt bud.

Da jeg fik at vide, at jeg skulle teste en Elvie, blev jeg, mildest talt, ellevild. For lidt rygter om hvad det var for en størrelse, havde jeg jo hørt.

Mit første indtryk var, at det handler om et professionelt produkt.

Elvie kommer i en pæn indpakning, med en æske, som både benyttes til opladning og opbevaring.

Men for at kunne komme i gang, skulle jeg jo lige have hentet app’en. Der er det, der gør Elvie så smart. Via app’en kan man nemlig følge sine knib og løbende fremgang.

Denne var heldigvis nem at både finde, hente og komme i gang med (selv for en som mig, der er en smule teknisk udfordret).

Fire træningsprogrammer

Bækkenbundstræneren Elvie har 4 træningsprogrammer, der er installeret på forhånd: Training (confidence), Beginner (Core strength), Intermediate (New skills) og Advanced (total kontrol).

Sproget i app’en er desværre ikke på dansk, men findes heldigvis på ni andre sprog. Selv har jeg benyttet engelsk.

Forud for hver øvelser, fortæller den dig, hvad du skal gøre, så man er forberedt på øvelsen. Disse øvelser består af de forskellige typer af knib, man bør øve sig på. Efter hvert træningspas, viser app’en så en, om og hvor meget fremgang, man har gjort siden sidst.

Man kan også indstille sin Elvie til at minde en om, at man skal træne.

Elvie kan købes her

Lårene må ikke røre hinanden

Når man træner med Elvien, er det vigtigt at huske, at ens lår ikke må røre ved hinanden, da din smartphonen og bækkenbundsægget nemt kan miste kontakten med hinanden.

Kontakten sker via bluetooth, men bare rolig, har man glemt at slå den til inden man påbegynder træningen, spørger app’en helt automatisk, om den må tænde for bluetooth.

Jeg havde dog lidt problemer, desværre, med at den mistede kontakten undervejs i træningen, hvilket var knap så motiverende. Her kan det være nødvendigt at geninstallere app’en, dette hjalp heldigvis.

Læg ud med det første program

Alt i alt, så har jeg været rigtig glad for at teste Elvie. Jeg ville dog ønske, at man kunne øve nogle helt specifikke knib, fremfor kun at skulle gennemgå et helt træningspas.

Jeg vil anbefale, at man pænt starter ud med det første program: Training. Inden man stille og roligt bevæger sig opad. Igen og hele tiden med målet om at få eller vedblive med at have en sund bækkenbund.

Man træner sig jo også langsomt op til at kunne løbe en marathon! Desuden bør man huske på, at bækkenbunden består af muskler, ligesom man finder i resten af kroppen. Derfor skal de trænes og holdes ved lige, men man skal også sørge for at holde pauser og kunne slappe af i musklerne.

Elvie kan købes her

Om Elvie

Bag produktet: Elvie

Materiale: Silikone

Programmer: 4

Strømkilde: Genopladelig lithium batteri (kabel og oplderstand medfølger)

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Lækker kvalitet, meget proff produkt, dejligt med appen.

Ulemper: Mistede kontakt med app.

Hvem kan få glæde af Elvie: Alle kvinder som ønsker en lidt sjovere træningsoplevelse.

Pris: Temmelig dyrt produkt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud