Stram din bækkenbund op – med app-styrede kugler

 


Blogger Helle

Træn og styrk din bækkenbund. Helle har testet og anmeldt de app-styrede bækkenbundskugler G Balls 2 fra Fun Toys. 

G-Balls 2 er fundet her

Man ved allerede den er helt gal, når man desperat fumler med at holde den lille silikone Barbapapa lignende frækkert fast i en knib. De bækkenbunds kugler, jeg har brugt tid på, har ikke været til nogen verdens nytte. Eller også har jeg bare trænet bækkenbund helt forkert!

Det er der heldigvis råd for. Så nu er det blevet tid til at træne bækkenbund – rigtigt.

Stram og trænet bækkenbund

Derfor er det vist meget godt, at min første test her hos JoanB, er G Balls 2 Magic Kegel, en app-styret bækkenbundstræner fra Fun Toys. Det gør det lidt nemmere for mig i fremtiden, når der skal testes og afprøves. For en stram og trænet bækkenbund er alfa og omega for dejlige orgasmer og et skønt sexliv.

Selvom man sagtens kan knibe strålen over når man tisser – og opnå orgasme ved samleje, skal man stadigvæk pleje og træne musklerne i sin bækkenbund og livmoderen.

Nu hvor jeg i en uge har trænet tre gange dagligt, kan jeg allerede mærke forskel. Men der er lang vej endnu, før jeg slipper for at småtisse i bukserne når jeg nyser, griner og hoster.

Når bækkenbundstræneren bliver avanceret

G Balls 2 kommer i en almindelig hvid og firkantet æske med G Balls 2 bækkenbundstræneren afbilledet udenpå. Når man åbner æsken, finder man den lille fine og silikone-bløde dims, der knap fylder en håndfuld. Lige under G Balls 2, gemmer resten af æsken på brugsanvisning, USB oplader og en lille hvid satinpose.

Jeg satte straks G Balls 2 i opladeren, og efter 45 minutter var den klar til brug. Mens den var i opladeren, satte jeg mig ned og læste brugsanvisningen igennem og hentede Magic Kegel app’en i appstore på min iPhone.

Har man Android, kræver det at OS er 4,3 og bluetooth 4,0. Men man kan selvfølgelig også bruge G Balls 2 uden smartphone. Så får man bare ikke online træningsmodulet, som efter min mening er vigtig for at få det optimale ud af sin træning af bækkenbunden.

Du bliver hilst velkommen

Det første du mødes med, er en sjov, lille kvindelig figur, der byder dig velkommen med ”Hello, Beauty!”. Efterfølgende har du nu mulighed for at få styr på opsætning af træningsprogram.

Der er seks forskellige træningsprogrammer under ”Workout”, og alle programmerne har fire levels: Entry, Middle, High og Master, jeg forklarer lidt om programmerne her:

”Entry Level” er det program, app´en starter med. Træningsprogrammet er for kvinder, der har et minimalt sexliv og erfaring. Programmet hjælper en med at træne bækkenbundsmusklerne og gøre dem klar til et godt sexliv.

G-Balls kan købes her

Honeymoon og Planning a Baby

”Honeymoon” er programmet for kvinder, der har normalt sexliv, men som måske har et stillesiddende arbejde, ikke dyrker sport og/ måske er lidt overvægtig. Programmet kan hjælpe med at styrke bækkenbundsmuskulaturen og øge blodtilstrømningen til livmoderen.

”Planning a Baby” programmet, siger næsten sig selv. Det er for kvinden, der gerne vil være gravid. Programmet gør dig dog ikke gravid, men hjælper dig derimod med at træne de indre muskler, og hjælper dig undervejs i graviditeten og under fødslen.

Man bliver udfordret under graviditet, og dette program hjælper dig med træning af din bækkenbund, så du muligvis kan undgå lækage af urin når du nyser eller hoster mv.

New mom og Muscle recovery

”New mom” er, når man har født og ens bækkenbund skal styrkes igen. Under graviditet og fødsel stresses musklerne en del, og dette program hjælper bækkenmuskulaturens genopbygning.

”Muscle recovery” er for kvinder, der slås lidt med inkontinens eller seksuel dysfunktion. Faktisk kan man opnå gode resultater ved at træne bækkenbund jævnligt, og blive symptomfri.

”Hot Lover” er for kvinder med mere end 3 års seksuel erfaring. Trænings-programmet kan øge seksualitet, vaginalvægs-tykkelse og give mere glidebane, hvilket giver en seksuel tilfredsstillelse. Programmet hjælper med at blive stærkere og længerevarende orgasmer.

Læs her en god guide til stram bækkenbund

Jeg er selv ret stillesiddende, så….!

Jeg valgte at kaste mig ud i ”Honeymoon”, da jeg nok passer bedst på det program. Jeg har stillesiddende arbejde og lidt for meget på sidebenene. Desuden er jeg udfordret efter mine graviditeter, og selvom jeg har forsøgt træning med almindelige vaginal- og bækkenbundskugler, har jeg været i tvivl om jeg gjorde det rigtigt.

Så jeg håbede lidt, at G Balls 2 og app kunne hjælpe mig lidt, da den i træningsprogrammerne fortæller, når man kniber rigtigt og man yder nok. Men nu skulle jeg jo først lige have gang i banditten – og det skal virke, ellers mister jeg tålmodigheden.

Blev udfordret en smule fra start

Normalt er min tålmodighed ikke til tekniske udfordringer. Tingene skal virke, og det skal være nemt. Her blev jeg lidt udfordret allerede fra start. Den var nem at tilslutte, efter bluetooth var slået til på min mobilos.  Det var nemt at se, at den var tændt, via en tænd- og sluk-knap der lyser. App´en fortæller, hvis der ikke er ”Connection” eller når der er ”Connection succesfully”.

Lige den del med om der er forbindelse, var en udfordring.

G Balls 2 mistede ofte forbindelsen til app´en, hvilket er virkelig irriterede, da træningen registreres. Jeg havde cowboybukser på ved de første træningspas – og tænkte, om det måske var fordi forbindelsen til antennen var lidt udfordret.

Træningspas med trusser på

Tredje træningspas blev med trusser på, og forbindelsen afbrød on and off. Det vil sige at træningsrapporten i statistikken IKKE bliver rigtig. Jeg måtte hive den ud og skubbe den ind, nogle gange, før jeg fik den til at virke. Næsten i hvert træningspas, mistede den forbindelsen. Så skal det virke optimalt er det bestemt en ting, producenterne skal forbedre.

I bunden af app´en sidder fire forskellige værktøjer. Under ”Me” kan man fx få lidt guide til ”How to start”, og her findes en oversat til dansk ”Kvik guide” og ”Hvad er bækkenbundsmuskler”. Programmer der fortæller og guider i steps. Det vil jeg anbefale at du kigger på, inden du starter.

Læs gode og inspirende indlæg på Detlumrehjørne.dk

Lad tre centimeter hænge uden for

Guiden fortæller at det er vigtigt, at man lader cirka tre centimeter af ”antennen” hænge udenfor skeden, samt hvad funktion den søde lille, gule fugl har. Den viser om du træner musklerne rigtigt, i hvilken styrke og om den sidder rigtigt. Vigtig information, ellers kan det være lidt svært at bruge træningsprogrammerne.

Værktøjet ”Discover” er en god funktion. Her er der to valgmuligheder: ”Fun”, der er legeprogrammet, hvor manden kan være med, og ”Menstrual Calendar”, hvor du kan føre kalender med din cyklus.

Fun modul med seks snurreintervaller

”Fun” modulet har seks forskellige snurreintervaller, hvor to af dem er låst. De åbnes først, når du har været flittig og optjent ”bonusbønner” med træningen af din bækkenbund. Her kræver det også, at forbindelsen fra G Balls 2 og mobiltelefonen virker, ellers falder alt til jorden. Jeg kunne ikke flytte mig mere end 2-3 meter, før forbindelsen smuttede.

Sidste værktøjsikon i bunden er ”Statistical” (statistikmodul). Her har man data over sin træning, hvor godt eller dårligt man klarer sig, og hvor ofte man har trænet i tid og antal gange. Her har man også mulighed for at følge en lille spirre, der gerne skulle blive til en fin plante, når man har været flittig. Man kan også se antallet af bønner, man har optjent til legemodulet.

Det lykkedes dog alligevel

Det var rimeligt nemt at placerer G Balls 2 i skeden. Den gled nemt op, og skulle man have brug for lidt glidebane, anbefaler Fun Toys, at man benytter lidt vandbaseret glidecreme på spidsen af sin G Balls 2.

Mine første to træningspas gik helt i kludder, men efter lidt øvelse blev det nemmere.

Selve programmet er til at finde ud af, for app´en fortæller dig (snurrer), når du skal knibe, hvor længe og pauser. Den tæller ned og viser nedtælling til start. Stemmen fortæller, hvad man hele tiden tiden, og roser dig efter et vellykket træningspas. Så alt i alt, er det til at finde ud af.

G-Balls kan købes her

Fakta om G Balls 2 Magic Kedel – bækkenbund træner

Bag produktet: Fun Toys

Materiale: 100 procent medicinsk silikone og ABS-plast

Størrelse: Diameter 3,1 cm, længde 8,2 cm, vægt 54 g

Stimulations niveauer: 6 programmer med niveau-intervaller

Strømkilde: genopladelig via USB, holdbarhed ca. 4 timer, oplades på 45 minutter

Vandtæt: Ja

Rengøring: med lunken vand og antibakteriel sæbe.

Fordele: Enkelt design, indeholder app-styrede programmer til både træning og leg

Ulemper: Mister forbindelsen til bluetooth. Alt foregår på engelsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud