Sex ting du måske ikke vidste om vagina

Om du er mand eller kvinde, så er du sikkert pænt vild med vagina – eller burde være det. Men hvor meget sexviden har du nu også om kvindens vagina??? Læs med og få ny og overraskende info og viden om kønsorganet cirka halvdelen af verdens befolkning er født med. 

1. Penetrations sex fremkalder kun sjældent orgasme

Lad os begynde lige på og hårdt: Langt de fleste kvinder kan ikke opnå orgasme via udeklukkende at blive penetreret. Om det så er ham, en dildo eller en vibrator, der trænger sig på.

Læs anmeldelse af den orgasme sikre Womanizer lige her

Undersøgelser har vist, at dette kun kan lade sig gøre for cirka 1 ud af 5 kvinder, mens stimulation af klitoris er nøglen til orgasme for de restende 80 procent.

Så kan du som mand ikke få hende til at komme via udelukkende at penetrere hende, så er det altså (formentlig ikke!) dig og dine evner, der er noget galt med. Lige som kvinder, der ikke opnår orgasme på denne facon, naturligvis heller ikke bør have det dårligt. For rent faktisk er det helt normalt, at penetrationssex ikke fremkalder orgasmer – af sig selv.

2. Det måske slet ikke eksisterende G-punkt

Om G-punktet eksisterer eller ej, det undersøger og diskuterer sagkundskaben rent faktisk fortsat. En nylig undersøgelse af det måske/måske ikke eksisterende lystpunkt indvendig i skeden, der er placeret op imod skambenet, endte med at vise, at G-punktet reelt ikke findes.

Men hvordan kan man så komme hele vejen i mål via netop at stimulere dette øjensynlig ikke eksisterende punkt/spot? Her mener dele af videnskaben, at det rent faktisk er klitoris, der også her stimuleres. At nerveender fra klitoris strækker sig indvendig i vagina og helt specielt stimuleres, hvor lige netop G-punktet er placeret…eller ikke placeret.

Prisvenlig luksus klitoris stimulator anmeldt – læs her

3. Lyst-toppen af det berømte isbjerg

Der lynhurtigt leder os videre til, at klitoris, som de fleste af os kender den – altså den lille ”ært”, gemt væk under en hudfold, kun er toppen af isbjerget. I dag ved vi nemlig – og gør du det ikke, så ved du det i hvert fald lige om lidt, at klitoris i sin helhed består af et ekspanderende net af nerveender, der fra ende til anden er 10 centimeter i længden og lidt mindre i bredden.

Men igen, som med det berømte isbjerg, så er langt størstedelen af klitoris altså skjult under overfladen – kun ”ærten” kan med det blotte øje ses og stimuleres meget direkte.

4. Klitoris er propfyldt med sensitive nerveender

Klitoris, nøjagtig som med penis, er som bekendt fyldt med nerveender. Men vidste du, at super sensitive penis ”kun” har i omegnen af 4000 nerveender, mens det synlige af klitoris fodres af cirka dobbelt så mange nerveender, altså i omegnen af 8000. Så skal du som partner til en kvinde virkelig være god imod hende, så er der vist ingen tvivl om, hvor du først og fremmest bør målrette din indsats.

Læs here mere om hvorfor du bør onanere

5. Når døren til vagina åbner sig

Lige så snart, kvinden har fået sex på hjernen, så åbnes døren til vagina sig helt automatisk kun yderligere. Bogstaveligt talt. I forbindelse med seksuel ophidselse forlænger den øverste del af skeden sig, og skubber samtidig livmoderhalsen og livmoderen lidt dybere ind i kroppen, for at give plads til den forestående penetration. Samtidig bliver hun våd, der ligeledes gør den kommende penetration nemmere og mere behagelig – for både den givende og den modtagende part.

6. Ikke alle kvinder har en vagina

Om du har en vagina eller en penis afgør i dag reelt ikke, om du er kvinde eller mand. Sådan var opfattelsen for ikke så specielt længe siden, men i dag kan man, som bekendt, sagtens have en penis og være kvinde. Mens man som mand kan have en vagina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud