Tvungne vibrator orgasmer blev for meget

Palm power41-årige Mari fra Fyn var februar måned 2015 med i det store O-eksperiment, hvor det for de medvirkende kvinder handlede om at give sig selv en orgasme eller gerne to om dagen. For efter endt ”orgasme-race” at konstatere, om ”selvmedicineringen” med hormonet oxytocin, også kendt som kærlighedshormonet, der udskilles i forbindelse med netop orgasme, havde haft en positiv indvirkning fysisk og/eller psykisk for de medvirkende. Læs her hvad Mari fik ud af O-eksperimentet 

De fleste kvinder kan altså bedst selv, når det endelig skal være – lige som de fleste mænd også kan bedst selv, når det kommer til stykket. For hvem kender en bedst end netop en selv? Et er dog at have lyst og så få sig en orgasme, lidt sværere kan det straks blive, når man nu engang bare skal, fordi man har sagt ja til at deltage i et eksperiment. Dette kan Mari om nogen tale med om. Herunder fortæller hun til Manden, hvad der hændte under hendes jagt på de daglige orgasmer tilbage i februar måned.

Som et blåt mærke imellem benene 

”Jeg er ikke den, der holder mig tilbage, når jeg har mulighed for på egen krop og sjæl at prøve det ene eller andet af. Det er trods alt noget nemmere at tale med om tingene, når man selv har været der. Selv har prøvet det af – også selv om det kræver sin kvinde! Så selv om det var i en lidt stresset periode, orgasme-eksperimentet tog sin begyndelse, altså lige der i begyndelse af februar måned, hvor jeg var på kursus, så kørte jeg på med krum hals. Men måtte altså efter kort tid, efter ganske få dage, hvor jeg gik efter de to daglige orgasmer, simpelthen vælge at holde pause fra at bruge min ”brummer”, som jeg kalder min vibrator.

For i min jagt på orgasmerne var jeg simpelthen blevet så slidt og overstimuleret på klitoris og i området lige omkring, at det var blevet vildt ømt. Lidt som når man får et blåt mærke, og så bliver man simpelthen bare tvunget til at holde pause, forklarer Mari, der ved siden af sit fuldtidsjob pt. studerer til sexolog.

”Man lærer af både gode og mindre gode oplevelser og erfaringer, og her lærte jeg altså, at man kun bør gå efter at få en orgasme, når man har lyst til det – ellers skal man i hvert fald have rigtig nemt ved at komme i mål. For når det pludselig går hen og bliver tvang, som i forbindelse med eksperimentet – og man med sin vibrator kæmper og kæmper en indædt kamp for det, så kan man altså ende op med i stedet at afholde sig fra det. I hvert fald for en tid, til man er blevet mere ok imellem benene igen, smiler Mari, som dog efter at have sundet sig i nogle dage trods alt fuldførte O-eksperimentet. Og som efterfølgende også er glad for, at hun tog udfordringen op.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud