We-Vibe’s super vibrator sæt – yeepiii

We vibe pleasure mate collectionSå fandt We Vibe endelig en måde at integrere en af mine absolutte favorit vibratorer. Lad mig præsenterer(drumroll)

Tango – Pleasure Mate Collection.

Jeg lægger ikke skjul på at tango er super skøn i brug, hvis man altså som mig kan holde ud at Tango vibrere i hele skaftet, og da den ikke er større end et gammeldags skolekridt, mærkes det temmelig meget i fingrene. Nydelsen overdøver det dog helt fantastisk for mit vedkommende. Nu har We Vibe så endeligt fundet ud af at bruge Tango(engang kaldet Salsa, med få ændringer)til mere end “bare” at være en af verdens bedste vibratore. Sættet Pleasure Mate Collection består af Tango i lækker perlemorsfarvet hård plast og så kommer de to dutter man kan påføre Tango, milde himmel, sagde man ikke sådan en gang??

Den ene en g-punkts dildo, som bliver til g-punkts vibrator når Tango indføres i bagdelen af “Glow”, ja det hedder hun 🙂 Glow har en fin størrelse ca. 14 cm lang og gennemsnits tykkelse på ca. 3 cm. Det skal lige siges at selv om Tango er inden i Glow mindsker det ikke vibrationerne, så det skal lige tages med i overvejelserne.

Ud over Glow og Tango, er en ok størrelse buttplug med som hedder “dusk” for os dansker muligvis et ret skørt navn til en buttplug. Som sagt er størrelsen ok, måske ikke til nybegyndere, hvis det mentale omkring størrelse spiller ind.

Jeg er endt med at bruge Dusk til klit i stedet, hands free, du kan nemlig sætte Dusk op i skeden i stedet og bruge bækkenbunden ti at vippe den så Tnago kan ramme klitten. Det er klart min favorit i denne æske.

We-Vibe kan købes her

Konklusion:

Pænt og lækkert sæt, dog temmelig dyrt. Indeholder en af de bedste mini vibratore jeg ved. Glow er so and so, ikke fantastisk efter min menning. men derimod er Dusk fabelagtig når den bruges vaginalt som beskrevet ovenfor.

Som altid er We Vibe i super kvalitet og Tango er naturligvis genopladelig. Nå ja og vandsikkert at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud