12-tal til Stronic Surf – perfekt dildo pulsator

 


Fun Factorys dildo pulsator Stronic Surf er super god til at stimulere G-punktet og A-punktet med. Dildo pulsatoren evner helt af sig selv at støde frem og tilbage, som bliver man penetreret af en mand.

Jeg har fundet min Fun Factory Stronic Surf lige her

Sidste gang jeg var i Bremen for at besøge Fun Factory, fik jeg lidt gaver med hjem. En af disse var denne her Stronic Surf. En dildo pulsator, som umiddelbart nok er det nyeste produkt på stammen inden for Stronic serien bestående af en række pulserende dildo vibratorer. Og Surf er altså røv fed!!!

Dildo pulsator med stimulerende surf bølger

Da jeg først så den, tænkte jeg av, da skaftet på denne her dildo pulsator er udstyret med ”bølger” – der så giver god mening i forhold til at døbe produktet surf. Men der er altså nogle ret heftige riller aka bølger, der både er placeret oven på og under skaftet. Der sluttes af med en kæmpe stor surf bølge helt nede ved håndtaget. Snuden peger desuden en lille bitte smule opad

Men for fanden da, hvor er Stronic Surf dildo pulsator da bare fed og lækker i brug. Eneste minus, og det er da til at leve med, det er farven: petroleumsblå, der oplevet med mine øjne, er pænt kedelig, men det handler naturligvis om smag og behag.

Motor indvendig gør støde-tricket

For lige kort at ridse om, hvad en Stronic er og kan, så handler det om en dildo, der er udstyret med en motor indvendig i produktet, der evner at slynge sexlegetøjet frem og tilbage. For naturligvis at efterligne den måde, manden benytter sin penis i forbindelse med penetrerende sex på.

Hvordan Fun Factory sådan mere teknisk får dette her til at lade sig gøre med deres serie af Stronic pulsatorer, det vil firmaet af gode grunde ikke nærmere ind på. Fair nok!

Men Stronic Surf er altså udstyret med denne her motor, der får produktet til at støde frem og tilbage af sig selv, og faktisk ret heftigt.

Der findes mange andre lækre Fun Factory Stronic her

Stronic Surf både kan og vil selv

Men kort tilbage til rillerne, bølgerne, jeg først tænkte av-av over at komme i nærheden af. De gør simpelthen, at man kan placere produktet nøjagtig hvor man vil. Og er man bare en lille smule trænet i sin bækkenbund, så kan man simpelthen plante denne dildo pulsator lige nøjagtig ved den bølge oppe i skeden, man nu ønsker, og klemmer man blot lidt sammen, så behøver man slet ikke at holde i produktet. Der selvfølgelig har sine store fordele, når det hele først kører løs. Så sidder Surf nemlig bare der og bearbejder en med sine stød. Hvorpå man så vælger det program, man lyster og får mest ud af.

Fyr op under produktet via den røde knap

Man får gang i sin Stronic Surf dildo pulsator ved at trykke på den røde Fun-knap, hvorpå man ved hjælp af plus og minus kan bladre sig igennem en række forskellige programmer. Hvor dildo vibratoren enten fx støder hårdt, støder hurtigt, eller skifter imellem hurtige og langsomme stød. Mega hurtigt, der umiddelbart er min personlige favorit, er der heldigvis også mulighed for at vælge.

Hvordan den lige skal placeres oppe i skeden, der må man prøve sig lidt frem. Personligt er jeg mest til, at den placeres så højt oppe/langt inde i skeden som muligt, så snuden af produktet kommer helt op og rammer og stimulerer A-punktet helt oppe ved livmoderhalsen. Mens de her Surf bølger samtidig så rammer og stimulerer G-punktet. En super god og effektiv kombi, jeg kun kan anbefale.

Køb din egen Fun Factory Stronic Surf her i andre farver

En super orgasme kombination

Kombinerer man brugen af sin Stronic Surf med samtidig at stimulere klitoris med enten fingrene eller eventuelt med en klitoris vibrator eller klitoris stimulator, så kan man altså opnå nogle pænt heftige orgasmer. En stimulation af A-punktet, G-punktet og klitoris på samme tid. Alt i et, der udløser den ultimative kropslige oplevelse af en lækker orgasme.

Selv benyttede jeg Zumio til at opnå denne her orgasme oplevelse – og Zumio er ikke en vibrator, men derimod en såkaldt klitoris stimulator, endda min for tiden favorit (sammen med Womanizer og Satisfyer).

Sådan får du orgasmen til at vare længere

Desuden er Zumio også kommet i en ny udgave, du kan læse mere om her

Men at benytte disse to stykker sexlegetøj på samme tid, er bare sygt perfekt – og det ekstra fede er, at man rent faktisk kan forlænge hele denne her kropslige orgasme oplevelse, når den først har indtruffet. Ved efterfølgende at benytte sin Zumio til at stimulere lidt højere oppe. Altså ikke på selve klitorissen, men derimod på strengen, der ligger lidt højere oppe imod venusbjerget. Hvorpå man kan forlænge orgasmen, uden at det bliver alt for meget. En mega fed oplevelse, kan jeg godt love.

12-tal til den tyske bølge-pulsator

Stronic Surf dildo pulsator oplades på samme måde, som alle andre Fun Factory produkter, nemlig ved hjælp af en magnetisk USB-oplader, der medfølger i kassen.

Et stort og klart 12-tal til super effektive Stronic Surf.

Forkæl dig selv eller hende med en af Fun Factory’s absolut bedste Stronic’s

Fakta om STRONIC SURF

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: ingen

Pulseringsprogrammer: 10

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: En anelse dyr, men mega lækkert produkt til pengene.

Fordele: Meget realistiske bevægelser, aldeles god størrelse, super lækker stimulans fra bølgerne.

Længde/størrelse: 20 centimeter (inkl. håndtag) 4 cm i største omkreds

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Læs også min anmeldelse om Stronic G her på side 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud