Liberator sexpude hjælper leddegigt ramte Mette

 


Liberator sexpude hjælper Mette. Hun døjer med kronisk leddegigt og har stor glæde af sin kileformede sexpude i forbindelse med både onani og sex. Liberator sexpuden støtter og hjælper hende til at indtage positioner i sengen, der er til at holde ud.

Mette har fundet sin Liberator Jazz Motion pude hos alor.dk

En god veninde, Mette, er desværre ramt af leddegigt, der både påvirker hende hjemme og på jobbet. 36-årige Mette er dog ikke en kvinde, der bare sådan lader sig slå ud – og en af de ting, der på daglig basis hjælper og lindrer smerterne for den jyske mor til to, er at onanere og få orgasme på daglig basis. Lige som singlepigen så og sige aldrig siger nej til sex. For ikke kun er sex dejligt. Sexaktivitet – og de mange sunde og positive hormoner, kroppen i den forbindelse helt automatisk udskiller, bidrager, lige som når man onanerer og opnår orgasme, til at lægge en dæmper på leddegigten.

Liberator sexpude hjælper i forbindelse med sex og onani

En anden og næsten lige så vigtig ting, Mette i forbindelse med sig kroniske og invaliderende sygdom har fået øjnene op for, er producenten Liberators forskellige typer af såkaldt sexpuder – aka positionspuder. Der i dag hjælper kvinden til at kunne indtage og ligge i stillinger i forbindelse med sex og onani, der hverken er ubehagelige eller gør ondt.

-Jeg ville da ønske, det var anderledes. Men når jeg nu fremadrettet, formentlig resten af livet, skal leve og eksistere med leddegigt, så handler det om at finde nye og alternative veje til trods alt at leve et så godt og aktivt liv som muligt, fortæller Mette. Der som minimum onanerer et par gange om dagen – hvor en god og effektiv klitoris vibrator som regel kommer i spil. Og det samme gør en af hendes nok så uundværlige sexpuder.

Læs også en anmeldelse af Liberators Heart Wedge her

Sexpuden er blød og hård på samme tid

-Rigtig mange, om man døjer med leddegigt eller ej, vil kunne have glæde af en sådan positions pude. Puden er både blød og hård på samme tid, der er lidt svært at forklare, men bør opleves på egen krop. Samtidig, der selvfølgelig er nok så vigtigt, så beholder sexpuden sin form, selv om man belaster den nok så meget. Sidst men ikke mindst, så er min kileformede Liberator sexpude designet på en sådan måde, at den blandt andet kan benyttes til at hvile benene på, når jeg fx bruger et stykke sexlegetøj på mig selv. Lige som puden er rigtig god og stabil til at ligge på maven hen over, hvor hofterne og bagdelen bliver løftet. Der er en rigtig effektiv position i forbindelse med at blive taget bagfra.

Sidst men ikke mindst, så har produktet, altså puden, et diskret udseende og design. Så ikke sjældent tager jeg den også med ind i stuen og benytter den der, når jeg fx ligger og ser fjernsyn, smiler Mette, der er uddannet speciellærer.

Køb din egen sex pude fra Liberator her

Puden kan med stor sexglæde benyttes af alle

Nu er det af gode grunde svært for Mette at tale for andre end sig selv. Alligevel er hun dog overbevist om, af en Liberator sexpude kan være til glæde for langt de fleste – slet ikke mindst, når man kommer lidt op i alderen, hvor man ikke er helt så stærk og smidig i kroppen længere.

-God og lækker sex kræver, at man føler sig godt tilpas i sengen – eller hvor man nu er sammen med sin partner seksuelt. Og er man ikke længere så smidig og mobil i kroppen, så kan de her puder helt klart være en stor hjælp og – ja, bogstavelig talt støtte for en, slutter Mette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud