Fysioterapeuten: Sexpuder er gode for alle

 


Sexpuder giver bedre og mere skånsom sex: 33-årige Veronica fra Ålborg, der er uddannet fysioterapeut – og som med jævne mellemrum selv benytter en sexpude aka positionspude, oplever de aflastende og kropsstøttende puder som gode hjælpemidler til at kunne dyrke sex og onani på en fysisk mere skånsom facon.

Sexpuder understøtter og hjælper

Veronicas sexpude er fundet her

Jeg har kendt Veronica i en nu længere årrække – og hun er en af de kvinder, der tidligere har testet og skrevet om forskellige typer af sexlegetøj til kvinder her på bloggen. Og jeg tror og håber på, at Veronica på et tidspunkt har lyst og overskud til at gøre det igen.

I dag skal det dog handle om noget helt andet, og så alligevel ikke. For selv om sexpuderne fra producenten Liberator ikke er et decideret stykke sexlegetøj, så er produkterne, der understøtter kroppen, specialdesignet til at hjælpe i forbindelse med at indtage forskellige stillinger i sengen, hvor man normalt belaster kroppen.

Veronica er desuden udannet fysioterapeut, hvor man via fysioterapi hjælper med muskelgenoptræning, -behandling og vejledning af syge eller skadede patienter i forbindelse med f.eks. arbejdsskader, sportskader eller lignende. Så om nogen ved hun, hvad hun taler om.

Læs om Mettes succes med lækker sexpude med ekstra fræk feature her

Kan benyttes af alle – og af både mænd og kvinder

-Langt de fleste af os kender i en eller anden grad til det – og gør vi det endnu ikke, så sker det formentlig før eller siden. Desværre. Om ikke andet med alderen. Jeg hentyder til fx at indtage en stilling i sengen i forbindelse med sex, hvor ubehag og smerter i ryggen, nakken, lænden eller et helt fjerde eller femte sted i kroppen pludselig overskygger alt det behagelige. Og det er naturligvis ikke specielt fedt.

Her kan en såkaldt sexpude, som fx den, jeg selv har, nemlig Liberator Heart Wedge, en sød og fin hjertepude, i rigtig mange tilfælde hjælpe og aflaste. Det samme kan en almindelig pude eller en sammenrullet dyne, der understøtter kroppen, langt hen ad vejen også gøre.

Dog med den væsentlige undtagelse, at hovedpuden, dynen eller tæppet som regel lynhurtigt mister formen, og så er man lige vidt, forklarer Veronica. Der ønsker at understrege, at de her positionspuder, der netop IKKE mister deres form, naturligvis både kan benyttes af ham eller hende.

-Samtidig er der den store fordel ved Liberator puden, at væsker ikke kan trænge ind i selve puden, samt betrækket er aftageligt og kan kommes i vaskemaskinen efter brug. Så positionspuden er som ny næste gang, man har lyst til at hygge alene eller sammen med partneren.

Se alle de forskellige sexpuder fra Liberator lige her

Vi bliver mindre smidige med alderen

Om hjertepuden, Veronica benytter sig af, skriver den danske webshop med alle typer af sexlegetøj, Alor.dk, som fører et bredt udvalg af sexpuder fra Liberator: ”Lad dit hjerte synge. Liberator Heart Wedge er perfekt udformet til kroppen og giver en sød hældning for dybere penetration og G-spot positionering under elskov.

Denne kompakte version af Wedge kombinerer passion med mode som et positioneringshjælp, der fordobler som en dekorativ pude. Overdækket i ultra-blødt velvis-materiale i designerfarver, der passer til dit sengetøj. Kompakt version af Wedge giver løft og vinkler til dybere penetration.”

-Er man fx gravid, jeg pt. selv er, så bliver man hurtigere mere træt og slidt i kroppen end ellers. Lige som det er helt almindeligt at blive øm/få ondt i lænden, da kroppen, som månederne går, kun langsomt bliver mere og mere fysisk belastet. Men heldigvis er det ikke alle gravide, der oplever forskellige former for fysiske problemer under og efter en graviditet.

Læs min egen anmeldelse af den hjerteformet sexpude her

Noget af det samme kan gøre sig gældende, hvis man er stærkt overvægtig – og i takt med, at man bliver ældre, er det desværre helt almindeligt, at kroppen automatisk bliver mindre stærk og smidig. Så også her kan man med fordel benytte en positionspude – både i og uden for sengen, slutter fysioterapeuten Veronica.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud