Det kan du også bruge glidecreme til …


Tekst og foto af Blogger Stinna

Jeg var på ferie i Tyrkiet med en veninde, som pludselig hev en glidecreme op af tasken imens jeg måbende blev ret hidsig. Hun er en veninde, men hendes kæreste er en af mine bedste kammerater, så hvad i alverden havde hun havde hun gang i? Det har ændret alle mine sommerdage derefter og nu vil jeg gerne dele det med dig.

Læs test af glidecremer her

Begrebet ’Thigh gap’ blev pludselig verdensomspændende for nogle år siden, som værende en del af den ultimative kropsbygning. Hvor det kom fra ved jeg ikke, men det er da heldigvis på retræte. Faktum er, at du næsten intet kan gøre, for at få det og det er kun en lille procentdel af kvinder der har det. Den amerikanske tøjkæde Target, kom blandt andet ud I en regulær shitstorm på de sociale medier, da de blev fanget i at manipulere sig frem til et thigh gap på billeder af modeller, som viser bikinier i deres tøjkollektion. Langt hen af vejen kan man gøre lige så meget ved ens (manglende) thigh gap, som man kan ved sin skostørrelse. Hvorvidt man har, eller kan træne sig frem til det, afhænger af genetik og fysik. Det er bredden på dine hofter og vinklen på dine bækkenbundsskåle, der afgøre om det kan lade sig gøre og dem kan man ikke sådan lige ændre på.

Glidecreme imod brændemærker

Alle os – majoriteten af jordens kvinder – der ikke har det, kender derfor til den uendelige smerte, som kan være forbundet med at gå rundt i bagende varme i en kjole eller shorts, hvor lårene gnider mod hinanden. Det kan føre til decideret brændemærker på indersiden af lårene og her er det, at min venindes geniale trick med glidecreme kom ind i billedet. Hun havde ingen intentioner om at finde et ferieput bag ryggen på min kammerat.

Læs om veganer venlige glidecremer her

” Hun havde ingen intentioner om, at finde

et ferieput bag ryggen på min kammerat.”

Formålet med hendes medbragte glidecreme var, at smøre det på indersiden af lårene i varmen, for at undgå smerte og brandmærker, når vi rendte rundt og var på sightseeing i byen, hvor vi hurtigt gik en del kilometre om dagen. Silikonebaseret glidecreme er selvsagt lavet til at smøre i lang tid, uden at trænge ind i huden. At der findes produkter på markedet, som både dufter skønt og indeholder en masse vitaminer, gør kun resultatet bedre, også for den sarte hud på inderlårene.

Der er fordele ved at have brede lår og de sidder oftest sammen med en flot rund numse og fødedygtige hofter, der jo i sig selv er utrolig feminint, sexet og får mange mænds hoveder til at dreje af led, hvis det er en velproportioneret udgave.

Bedre sex og helbred

Du har større muskler, end dem med de tynde lår. Når det kommer til sex, så betyder fysisk styrke i benene særligt meget. Det er nøglen til, at kunne holde ud at være mere eksperimenterende i forskellige stillinger, end at ligge på ryggen og tage imod. Store, stærke lår giver dig mulighed for en sex akt, hvor i afprøver de stillinger du også er aktiv i, som for eksempel stående i badet eller at sidde ovenpå. For en partner betyder det, at du er meget sjovere at have sex med, end en person med små, smalle lår.

Et hold forskere ved Københavns Universitet har ligeledes fundet ud af, at større lår, er godt for helbredet. En lår omkreds på 60 cm eller derover, nedsætter din risiko for hjerte- og karsygdomme, samt for tidlig død. De ved ikke et hundrede procent hvorfor, teorien er, at der er muskelvæv nok til at opretholde en god insulinfølsomhed. Måske har det også noget at gøre med den førnævnte mulighed for mere kreative sexakter, hvis man har muskuløse lår og dermed bedre fysisk til sjov motion.

Hvad skal man vælge?

Jeg har haft kigget lidt nærmere på 3 forskellige udgaver, der alle opfylder behovet med hensyn til at undgå brændemærker til perfektion.

Den flotte flakon i frostet glas med guldlåg er en 2-i-1 gele fra luksuriøse Bijoux indiscrets, der kan bruges som både massage olie, hvilket gør den meget langtidsholdbar på lårbasserne, og til intim leg. Den er parabenefri, vegan venlig, ikke testet på dyr og kommer med både skrulåg og en pumpe. Den er ligeledes så dekorativ og diskret, at man kan have den stående fremme.

Bijoux Indiscrets er fundet her

YES OB tuben med økologisk glidecreme er super praktisk i forbindelse med de varme sommerdage. Den kan nemt være med i tasken på farten uden risiko for, at den smadrer så du har glidecreme overalt. Men den er ikke velegnet til at bruge i seksuel akt med ferieflirten, da den IKKE kan bruges sammen med et kondom. Den er planteolie baseret og indeholder en masse gode egenskaber og vitaminer, der gør din hud blød.

Yes OB er fundet her

Überlube er knap så praktisk at have med i tasken, da den er uden et låg til. Den er til gengæld helt duftneutral, glider let henover huden og holder huden på dine inderlår glidende længe uden at de bliver irriteret. Med en advarsel bag på flasken om, at man skal passe på overflader som gulve, der bliver glatte indtil de er vasket med vand og sæbe, ligger de ligeledes op til aktiv leg.

Überlube er fundet her

Så, omfavn dine skønne, feminine brede lår og hav en glidecreme i tasken til at hjælpe dig på en varm sommerdag i kjole og korte shorts.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud