Stor penis eller ej – Tina har prøvet begge dele

 


Handler det udelukkende om sex, foretrækker Tina en stor penis – har manden kærestepotentiale, så betyder størrelsen af hans lem ikke nær så meget  

Størrelsen på en mands udstyr – er den vigtig? Ja og nej.

I et tidligere indlæg skrev jeg om en oplevelse, jeg havde haft via datingsiden Scor.dk. Hvor jeg søgte efter en elsker med udstyret i orden, en god størrelse – og hvor udstyret, da jeg så mødte manden, ikke var i orden.

Drømmen om en stor penis

Stor penis, sådan gør du

Hvilken kvinde drømmer ikke om en mand, der virkelig kan fylde en ud? Det gjorde jeg på det tidspunkt, hvor jeg havde en profil på Scor. Men når det kommer til stykket, er det ikke så vigtigt, synes jeg. For det handler jo ikke kun om en mands ædlere dele. Det handler i lige så høj grad om kemien og personligheden.

Det kommen an på, hvad han skal bruges til

Selvfølgelig kommer det også an på, hvad man skal bruge ham til.

Er det en elsker, man søger? Hvor det kun er sex, det handler om. Så kan man godt tillade sig at stille krav. Er det mere en ven med fordele, man søger. Hvor man laver andre ting sammen foruden at knalde. Uden de forpligtigelser, der følger med som kærestepar. Så er der måske også andre faktorer end lige størrelsen på mandens lem, der spiller ind.

Joanb “jeg anbefaler klart Big Boss G5”

Det er jo også meget rart, hvis manden har noget mellem ørerne. At han behandler en med respekt, og at man kan tale sammen. Og er der et kærestepotentiale, så er jeg overbevist om, at de fleste kvinder er fuldstændig ligeglade med størrelsen, inklusive jeg selv.

Jeg har prøvet både stort og småt

I løbet af min singleperiode efter mine børns far, havde jeg en kæreste i knap 1 år. Her var der ikke meget at komme efter størrelsesmæssigt. Til gengæld var der meget tiltrækning i mellem os, og jeg tændte rigtig meget på ham, selvom størrelsen var en del under gennemsnittet. Her var jeg fuldstændig ligeglad med størrelsen.

Som jeg sagde til ham: “Det er jo ikke din pik, jeg er forelsket i, men dig!”. Og en mand med et mindre lem kan mindst være lige så god i sengen, som en mand med et stort lem kan være.

Morten med anacondaen, der slap fra mig

Men en stor pik kan jo også være lækkert, når man som jeg er single. En der kan fylde en helt ud og støde, så man nærmest kan mærke det oppe i halsen. Ikke fordi de pikke, jeg har oplevet siden faderen til mine børn, har været voldsomt store.

For ikke så længe siden ude at gå tur med Morten. Vi nåede to dates sammen, vi knaldede ikke. Jeg nåede dog at se hans kæmpe anaconda af en pik. Det er den største, jeg nogensinde har set. Den gad jeg godt og have prøvet. Bare for at finde ud af, om jeg kunne tage sådan en stor en, uden at revne fra ende til anden. Hit med pikken, det er sgu lige meget med selve manden.

Læs Katrines ord om en stor dildo her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud