Anal smykke – småt og smukt

sponsor1

analsmykke

Anal smykke – til både hende og ham. Læs min anmeldelse at dette lille og smukke stykke sexlegetøj. Aka buttplug med hjertesmykke.

Diogol anal smykke er absolut henvendt en kvinde som mig, der ikke er super vild med store solide plugs. Men som heller ikke ønsker at afholde mig 100 procent fra anal pirring i det små af den årsag. Og samtidig gerne vil fremstå lækker og indbydende, når jeg vender numsen til ham.

Anal smykke, 6 centimeter kort, 2,5 centimeter bredt

Anal smykke aka buttplugs med smykkesten er ikke en nyhed. Til gengæld er det en rigtig god nyhed, at anal smykkerne nu kan fås i en størrelse petit. Hvor langt de fleste af os kvinder kan være med på vognen. Ligesom mini buttpluggen naturligvis også kan benyttes af manden.  Og når jeg skriver petit, så gælder det primært til om kredsen af sexlegetøjer. På det tykkeste sted. Som for Diogol anal smykke vedkommende blot er 2,5 centimeter, mens produktet er 6 centimeter kort.

Som i min verden er lig småt, men samtidig også rigtig, rigtig godt. Særligt når det lige netop gælder et stykke sexlegetøj til analt brug.

Diogol anal smykke styrker min selvtillid

Personligt har jeg aldrig været super vild med at dyrke numsesex. Til gengæld kan jeg indimellem godt være til lidt anal pirring. Hvis situationen, humøret og lysten vel og mærke er til det. Og min partner også er med på legen.

Samtidig ligger det i baghovedet på mig, at jeg ikke længere er 20 år gammel. Rent faktisk har jeg nu rundet de 45 år Som helt naturligvis kan ses på kroppen. Både i den ene og den anden ende. Graviditeter og tre fødsler sætter også sine spor. Også i området omkring endetarmsåbningen, Hvor hæmorider mere eller mindre er umulige at undgå.

Som for mig, i sig selv, er god nok grund til at finde det lille anal smykke frem af natbords skuffen.

Men husk nu for søren at benytte en god glidecreme .Også selv om sexlegetøjet er nok så småt. Særligt hvis brugen af buttpuggen og andre anale produkter skal være mere pirrende og dejligt end ubehageligt og lettere smertefuldt.

Buttplug smykke optimerer den vaginale penetration

Når jeg benytter mit nye Diogol anal smykke, sparer jeg mig selv for irriterende og generende tanker omkring, hvad han nu tænker om mig, når jeg vender måsen til ham. Også selv om han igen og igen bedyrer, at han elsker og nyder mig, som jeg nu engang tager mig ud. Som da også er fint og dejligt. Men altså ikke ændre en dyt ved, hvordan jeg nu føler og tænker om mig selv.

Med hensyn til det mere fysiske, jeg får ud af det lille og eksklusive anal smykke. Så er der helt klart noget pirrende ved blot at have det siddende. Samtidig yder det ekstra stimulation til både mig selv og ham, når han penetrerer mig vaginalt. Som jo også tæller på pluskontoen.

Anakle smykker som disse kan naturligvis også benyttes af mænd. Bortset fra prostata, der er vi jo rimelig ens indrettet bagi. Til gengæld, indrømmet, vil nogle fyre finde det mindre mandigt at have et smykke i måsen. Men hver sin lyst og smag. Dette valg, som alle andre, må naturligvis være helt op til en selv.

Diogol Heart kan købes her

Fakta om Diogol Heart anal smykke

Producent: Diogol

Materiale: Titanium og Swarowski krystal

Strørrelse: Længe og bredde: 6 centimeter lang (indføringsdelen er 5 centimeter), 2,5 centimeter i bredden (på det bredeste sted). Her kan vi ALLE være med.

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Virkelig god pris, super lækkert produkt til pengene.

Fordele: Smuk, smuk, smuk. Lille og nem at benytte

Ulemper: Ingen

Bonusinfo

 Smykket kan med stor glæde og fornøjelse benyttes til frække kulde- og varme-lege. Køl buttpluggen ned under den kolde hane. Eller læg produktet 8-10 minutter i køleskabet. Anal smykket kan varmes op/lunes under den varme hane. Der kun krydrer og optimerer de anale oplevelser yderligere.

Se andre små anal smykker her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud