Diogol anal smykke – småt, men smukt.

sponsor1

analsmykke

Diogol anal smykke er absolut henvendt en kvinde som mig, der ikke er super vild med store solide plugs. Men som heller ikke ønsker at afholde mig 100 procent fra anal pirring i det små af den årsag. Og samtidig gerne vil fremstå lækker og indbydende, når jeg vender numsen til ham.

6 centimeter kort, 2,5 centimeter bredt anal smykke

Buttplugs med smykkesten er ikke en nyhed. Til gengæld er det en rigtig god nyhed, at analsmykkerne nu kan fås i en størrelse, hvor langt de fleste af os kvinder kan være med på vognen. Og her hentyder jeg primært til omkredsen, på det tykkeste sted, af selve smykket. Som for Diogol analsmykkes vedkommende blot er 2,5 centimeter, mens produktet er sølle 6 centimeter kort.

Som i min verden er lig med pænt småt, men samtidig også rigtig, rigtig godt. Specielt når det lige netop kommer til et kombineret stykke sexlegetøj og smykke til analt brug.

Diogol analsmykke styrker min selvtillid

Personligt har jeg aldrig været specielt vild med at dyrke numsesex. Til gengæld kan jeg indimellem godt være til lidt anal pirring. Hvis situationen, humøret og lysten vel og mærke er til det. Og han naturligvis også er med på legen.

Alligevel ligger det hver eneste gang i baghovedet på mig, at jeg ikke længere er 20 år gammel, men som bekendt nu har rundet de 40. Som helt naturligvis kan ses på kroppen. Både i den ene og anden ende. Graviditeter og tre fødsler sætter som bekendt sine spor. Også i området omkring endetarmsåbningen, hvor hæmorider mere eller mindre er umulige at undgå.

Som for mig kunne være en god grund til med jævne mellemrum at finde det lille analsmykke frem af natbordsskuffen.

Men husk nu for søren at benytte en god glidecreme .Også selv om produktet er nok så småt. Specielt hvis de anale lege med smykket og andre anale produkter skal være mere pirrende og dejligt end decideret ubehageligt og lettere smertefuldt.

Effektivt smykke ved vaginal penetration

Når jeg benytter mit nye Diogol analsmykke, sparer jeg mig selv for irriterende og generende tanker omkring, hvad han nu tænker om mig, når jeg vender måsen til ham. Også selv om han igen og igen bedyrer, at han elsker og nyder mig, som jeg nu engang tager mig ud. Som da også er fint og dejligt, men altså ikke ændre en dyt ved, hvordan jeg nu føler og tænker om mig selv.

Med hensyn til det mere fysiske, jeg får ud af det lille og eksklusive smykke, så er der helt klart noget pirrende ved blot at have det siddende. Og giver også lidt ekstra pirring og stimulation til både mig selv og ham, når han penetrerer mig vaginalt. Og det tæller jo også på pluskontoen.

Naturligvis kan smykker som disse da også benyttes af mænd. Bortset fra prostata, er vi jo rimelig ens indrettet bagi. Til gengæld vil nogen måske finde det meget lidt mandigt at have et smykke i måsen, men hver sin lyst og smag. Det valg må naturligvis være helt op til en selv.

Diogol Heart kan købes her

Fakta om Diogol Heart

Producent: Diogol

Materiale: Titanium og Swarowski krystal

Strørrelse: Længe og bredde: 6 centimeter lang (indføringsdelen er 5 centimeter), 2,5 centimeter i bredden (på det bredeste sted). Her kan vi ALLE være med.

Vibrationer: Ingen

Antal programmer: Ingen

Genopladelige: Ikke nødvendigt

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Virkelig god pris, super lækkert produkt til pengene.

Fordele: Smuk, smuk, smuk. Lille. Nem.

Ulemper: Ingen

Bonusinfo: Smykket kan køles ned under den kolde hane eller fx 8-10 minutter i køleskabet, og varmes op/lunes under den varme hane. Der krydrer de anale oplevelser yderligere.

Se andre små analsmykker her

 

 

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud