Fumlende famlende blindtest

sponsor1

Jeg og den skønne fru B. har igennem en årrække testet og skrevet om erotiske gadgets (sexlegetøj), hvor man så kan læse om resultaterne af ”anstrengelserne” på blandt andet Ekstra Bladets netavis. En, det indrømmer jeg gerne, ikke så ringe tjans endda.

blindtest

Lidt lige som, forestiller jeg mig, når en madanmelder får sin månedlige hyre for ganske gratis at indtage det ypperste af det ypperste føde, men alligevel godt kan tillade sig at rakke det serverede ned, hvis hele pakken ikke er, som den burde være.

Naturligvis! Det er jo en anmelders fornemmeste opgave!

Nå, men her i sidste uge, der havde vi altså fundet frem til en for os ny og måske endnu mere ærlig variant at teste erotiske gadgets på – nemlig via blindtest.

Når man kan blindteste øl og vin og kaffe, så kan man dæleme også…….!!!

Dog var det kun fru B., der under seancen skulle afskæres fra at se, hvad jeg nu engang ”serverede” for hende – lige som hun på forhånd selvfølgelig heller ikke havde den fjerneste ide om, hvad forskellige danske webshops med erotiske gadgets havde sendt os af såkaldte dildovibratorer, der i denne ombæring skulle bedømmes op imod hinanden.

Produkterne var nemlig sendt til mig, pakket ud og ladet op til leg af mig. Jo, jeg kan altså godt, specielt når der ingen andre udveje er!

Følgende produkter var med i testen:

Elise 2 semirealisticgino318IvXH7PcL._AA160_fun-factory-g3-smartvibe-ellove-luksus-silikone-vibrator

Fru. B’s ”eneste” (arbejds)opgave i denne ombæring altså var at læne sig tilbage i dynerne og nyde og vurdere, hvad jeg nu engang bød hende – af både stort og småt, billigt og noget mere dyrt.

Så langt, så godt, men klovn, som jeg indimellem altså godt kan være – specielt når det kommer til mere tekniske ting og sager, så havde jeg på forhånd (meget desværre) ikke sådan for alvor sat mig ind i, hvor apparaternes forskellige vibrator- og styrkeknapper var placeret.

Og at hente brillerne inde på kontoret midt i legen, er sgu hverken specielt sexet eller særlig inspirerende. Så i stedet prøvede jeg mig altså frem på bedste beskub.

Og det gik jo, trods alt – det gør det jo altid!

Angstprovokerende

Men når oven i dette så lægges, at stress (over blandt andet at skulle holde rede på hele fem forskellige gadgets, der jo alle skulle testes lige meget) samt masser af glidecreme, der godt nok smører, men altså også meget nemt får produkterne til at glide og smutte mellem fingrene på en, så var seancen sgu indimellem en smule angst-provokerende for mig.

Det indrømmer jeg gerne!

Desuden evnede jeg bare ikke at slukke for den ene vibrator igen, da jeg først havde fået den til at ryste-arbejde, lige som jeg havde pænt store problemer med, i hvert fald til en start, at få fyret op under et af de andre produkter.

Og imens lå hun altså bare der, fladt på sengen – og ventede nok så tålmodigt på (den ros skal hun da have!), at jeg fik endelig nosset mig sammen til at komme videre i både teksten og testen.

Desuden ender sådan en omgang jo så langt fra efter afslutningen af den fysiske del.

Efterfølgende kommer nemlig alt tastearbejdet foran skærmen, hvor diverse fakta og alle såvel positive som negative detaljer ved hvert enkelt produkt skal nedfældes, og til slut skal der så endelig gives karakterer, tages fotos osv., osv.

Nå, men når alt dette er sagt og givet videre til de af jer, der endnu gider/orker/lyster at læse mine linjer, så giver sådan en blindtest altså fælles-legen i sengen en helt ny, spændende og ret så pirrende dimension, og for begge parter.

At man på denne her måde pludselig sætter ret så faste regler og rammer for, hvad man må og ikke må.

Fru B. måtte fx hverken se eller med fingrene røre ved produkterne før helt til slut, da hun – fortsat med bind for øjnene –  havde vurderet og rangeret vibratorerne, og min egen fornemmeste opgave var jo at ”præsentere dem for hende” på mest objektive og upartiske vis, uden at forfordele et produkt fremfor de andre.

Samtidig skulle jeg 110 procent være den såkaldt givende part, mens fru B. skulle være den modtagende. Punktum! Ingen slinger i valsen. Sådan var drejebogen. Ingen diskussion eller impulsive afvigelser. Der faktisk var ret fedt, var vi begge efterfølgende ret så enige om.

Om da ikke andet til en afveksling!

Til dig, der ønsker at vide (meget) mere

Testen af dildovibratorer er i skrivende stund forsat så ny, at den endnu ikke er blevet publiceret, men kan formentlig læses på nettet her lige efter weekenden. Hvorpå vi her på bloggen nok også vælger at smide lidt flere ord om selve udfaldet – og selvfølgelig et link til testen.

Som noget nyt vil fru B. og jeg fremadrettet desuden skrive oplysende ord og linke til en række af de snart rigtig mange tests af erotiske gadgets, vi igennem de sidste år har stået for.

På den måde får du en god og ærlig, synes vi selv, anno 2013 kernedansk rettesnor for, hvad der på markedet er godt og mindre godt, samt hvad du bør gå efter fremfor andet i de forskellige genrer, hvis du altså for alvor ønsker at få legevenlig valuta for dine penge.

Så stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud