Hitachi Magic Wand vs Magic Wand Rechargeable

sponsor1

Jeg testede og kårede Hitachi Magic Wand første gang i 2003/2004 – dengang for Tidens Kvinder. Men her er tale om et produkt, som også holder om 100 år.

Jeg fik min Hitachi Magic Wand, den originale af slagsen, tilbage i begyndelsen af 00-erne. Altså for mere end 15 år siden. På daværende tidspunkt skrev jeg erotiske brevkasse og klummer til Tidens kvinder om sexlegetøj, og fik så denne her store og spændende vibrator i hænderne med beskeden om, at den var en sikker stjerne. Ved flere tilfælde havde jeg da også hørt godt om vibratoren, men havde altså endnu aldrig selv afprøvet den.

Den nye Magic Wand til det danske marked kan se her

Her følger lidt historie om Hitachi Magic Wand:

Hitachi Magic Wand  har snart 50 år på bagen

magic_wand Hitachi Magic Wand, forfaderen (eller måske rettere stammoderen) til alle de mange typer af Wands-vibratorer, man i dag kan erhverve sig, blev af den japanske storproducent Hitachi begyndt produceret specifikt til det amerikanske marked tilbage i 1968.

Så altså om blot to år, i 2018, kan det ikoniske sexlegetøjsprodukt fejre intet mindre end 50 års jubilæum som – formentlig – det mest orgasmesikre stykke sexlegetøj nogensinde.

Og selv om det store og halvklodsede stavmassageapparatet til en begyndelse overhovedet ikke var tiltænkt intimmassage, så gik den japanske tryllestav (Magic Wand) lynhurtigt fra at blive solgt som et massageapparat tiltænkt ømme ryg-, nakke- og skuldermuskler, til i stedet at blive brugt mellem benene på et lynhurtigt voksende antal – i første omgang – amerikanske kvinder.

Fantastisk godt hjulpet på vej af datidens helt store, kvindelige sex- og orgasme-guru, Betty Dodson, der indirekte ”markedsførte” Hitachi Magic Wand som det ultimative stavmassageapparat. Tryllestaven som alle kvinder, som Betty Dodson hårdnakket påstod, kunne opnå klitorisorgasme med. Og helt galt afmarcheret var sexguruen altså ikke. Selv her små 50 år senere, er den store, gamle tryllestav fortsat en af de mest drift- og orgasmesikre vibratorer, der fås på markedet.

Japanske Hitachi

Men længere er det ikke japanske Hitachi, der lægger navn til den gamle vibrator-original – eller måske rettere: produktionen og lanceringen af efterfølgeren og aftageren, der i dag formodes fabrikeret af Hitachi men markedføres af Vibratex og sælges under navnet Magic Wand Original/Rechargeable.

Med årene blev Hitachi nemlig godt og grundigt træt af igen og igen at blive associeret med Hitachi Magic Wand, men en klitorisvibrator. Hvorfor den ikoniske tryllestav siden år 2000 har været i hænderne på Vibratex. I dag sælges produktet under navnet Magic Wand Original.”

Nå, men tilbage til sagen, til vibratorsagen. Hitachi Magic Wand er lavet helt specifikt til det amerikanske el-net, og er derfor, som udgangspunkt, ikke egnet eller beregnet til det danske/europæiske marked. I hvert fald ikke uden en sikker adapter. Og selv med en adapter, mener en del kloge el-hoveder, er den originale tryllestav fortsat ikke helt sikker i brug herhjemme. Derfor er det næsten også umuligt at finde den originale Hitachi Magic Wand til salg i både danske og europæiske shops.

Da jeg fik min Wand, var jeg naturligvis super spændt – efter blandt andet at have hørt og læst om sexolog-guruen Betty Dodson, som påstod, at alle kvinder kunne opnå orgasme med denne her. Og hun havde sgu ret, havde hun.

Selv om det snart er mange år siden, så husker jeg fortsat min første oplevelse med Hitachi Magic Wand. Denne her store mikrofon-vibrator gav nemlig pote i løbet af få sekunder, og det var endda med cowboybukser på. Som i sig selv, husker jeg, var en smule vildt – og kan den dag i dag fortsat lade sig gøre for mig.

Hitachi Magic Wand er inden for de senere år nu blevet til Magic Wand Original, men fortsat er vibratoren, en smule desværre, fortsat ikke tiltænkt det Europæiske marked. Til gengæld, heldigvis, er versionen Magic Wand Rechargeable (genopladelig) blevet lanceret på det europæiske marked. Og det er sidstnævnte, jeg her vil sammenligne med den gamle Hitachi-legende.

Den nye Magic Wand til det danske marked kan se her

35 centimeter lang Magic Wand Ball-head-vibrator

Helt ind til benet, så er Hitachi Magic Wand Original en 35 cm lang vibrator, med en såkaldt Ball-head, som er den vibrerende massagebold helt ude i enden af Magic Wand. Ball-head er cirka på størrelse med en lille tennisbold og fremstillet i silikone – og denne del har ændret sig en lille smule i den nye Magic Wand Rechargeable. Til en mere blød og glat overflade, samtidig er ball-head’en blevet en lille smule længere i det.

magic wand rechargeableDen nye Magic Wand Rechargeable er, som direkte oversat, genopladelig, og er ikke mindst ret så fantastisk. Og nej, den er IKKE mindre kraftig end den oprindelige Wand tilbage fra slutningen af 1960’erne. Faktisk tværtimod. Og hvor man med den ”gamle dame” kun havde to vibrations-hastigheder at vælge imellem, så er der i den nye og genopladelige hele fire hastigheder – og bedst af alt, fire forskellige programmer. Desuden kan Magic Wand Rechargeable benyttes under opladning, og helt personlig, indrømmer jeg gerne, er jeg pænt begejstret for at slippe for ledningen. Det er bare nemmere og mere enkelt ikke at være bundet til en stikkontakt.

Trådløs Magic Wand vibrator

Ud over at interface/betjening er blevet ændret fra en enkelt knap til nu bløde silikoneknapper, er der udseendemæssigt ellers ikke de helt store ændringer at spotte. Den nye ligner til forveksling, i hvert fald på overfladen, om den gamle.

Min konklusion, efter at have sammenlignet de to er, at den nye og trådløse Magic Wand i allerhøjeste grad lever op til sin gamle og ikoniske forgænger. Derfor vil jeg fortsat anbefale Magic Wand Rechargeable til alle kvinde der ønsker sig en god, yderst kraftig og ikke mindst driftsikker klitorisvibrator, der er så orgasmesikker som mere eller mindre overhovedet muligt.

Fakta om Magic Wand Rechargeable/MWR og Hitachi Magic Wand/HMW

Producent: Vibratex og Hitachi

Materiale: Medicinsk silikone og Plast i begge

Vibrationer: MEGET kraftigt brummende i begge, MWR dog lidt mildere på det første trin

Antal hastigheder: 4 i MWR, og 2 i HMW

Antal programmer: 4 i MWR

Genopladelig: MWR kan oplades med kabel som medfølger, HMW bruges udelukkende sat i stikkontakten

Vandsikker: Nej, ingen af dem

Pris: Passende og fin pris til produktet, har holdt niveauet igennem årene her i dk

Fordele: Effektiv, skøn kvalitet, funktionel, nem at anvende, kan bruges af alle, HWR er trådløs

Ulemper: Mangler snurrende vibrationer, ledning i HMW.

Hvem kan få glæde af Magic Wand Rechargeable??

Alle vil jeg mene, og især kvinder med orgasme udfordringer. Handicappede personer kan også have stor glæde af Magic Wand da vibratoren er så kraftig at den kan benyttes uden på tøjet, og en hjælper derved måske nemmere har ved at hjælpe med placering af vibratoren.

Magic Wand Rechargeable kan kun købes hos sinful.dk p.t

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud