Klitoris vibrator på pind – meget kraftig

sponsor1

Zumio 1

Zumio er en yderst kraftig og målrettet klitoris vibrator på pind – en helt ny type af produkt, du bør give chancen.

Zumio kan købes her

Så har jeg fået testet denne her meget specielle og temmelig sjovt udseende klitoris vibrator – Zumio, som den hedder. Det er baseret på en helt ny teknologi, designet af kvinder. Hvor tanken bag er den måde, vi kvinder stimulerer os selv på. Med en fingerspids, i de her cirkulærer bevægelser omkring og direkte på klitoris. Man nu har ført ind i denne her meget sjovt udseende klitorisvibrator, aka klitorisstimulator – der er udformet som en meget tynd pind, der stimulerer via små og lynhurtige svingninger/vibrationerne. Hvor svingningerne oppe på selve pinden er mest svage, mens de ude i spidsen er kraftigst.

Zumio klitoris vibrator

Jeg elsker at Zumio klitoris vibrator mest af alt ligner et sundhedsprodukt, eller et skønhedsprodukt. Kvaliteten er super lækker, og det er tydeligt, at der er tænkt rigtig meget over både design og udformning. Selve styrken af svingningerne, vibrationerne, er meget, meget kraftig. Jeg vil næsten sammenligne det med en kraftig wand, som man simpelthen har evnet at zoome ind til denne her lille, lille bitte kugle ude i spidsen af pinden. Og det, der er fordelen ved denne klitoris vibrator er, at man ikke får stimulationen spredt ud over hele området. Som nogle gange kan give irritation i området, altså i ydre og indre skamlæber og få det til at klø.

Zumio 4

Zumio rammer spot-on

Med Zumio har man derimod mulighed for, helt spot-on, at ramme dette her lille bitte område, klitoris, man nu gerne vil ramme. Min erfaring med produktet er desuden, at man rent faktisk også har mulighed for med Zumio at stimulere et stykke væk fra klitoris.  Altså ikke direkte på klitoris, men lidt højere oppe, hvor nervebanen ned til klitoris løber – og dette kan udelukkende lade sig gøre, fordi man med denne klitoris vibrator kan ramme så forbandet præcist. Fordi stimulatoren nu engang er så kraftig, som den nu er ( det kan virke meget voldsomt, hvis man stikker den direkte ned på klitten), så anbefaler producenten rent faktisk, til en begyndelse, at man forsøger sig med Zumio lige omkring skede-åbningen. Og op ad skamlæberne, for at blive lidt bekendt med, hvordan produktet stimulerer.

Zumio kan købes her

Kun Zumio-pinden svinger og vibrererzumio 5

En helt tredje ting, der ved produktet er super fedt, er, at de her svingninger/vibrationer ikke forplanter sig videre ud i håndtaget. Som man desværre ellers godt kan opleve det ved en hel del andre vibratorer. Når man benytter Zumio, er det nemlig kun pinden og den lille stimulator-kugle ude i enden af produktet, der vibrerer – IKKE hele produktet. Stimulatoren er med otte stimulation-settings – og svingningerne er, som sagt, meget kraftige. Helt personligt kunne jeg godt have ønsket mig, at den blideste setting havde været 3 – 4 trin lavere, end hvad man nu lægger ud med. For selv på det laveste niveau, er min oplevelse, at det næsten er lidt for meget. Desuden bør man være klar over, at det på ingen måde er tilrådeligt at benytte Zumio indvendigt – hverken i skeden, analt eller i mandens urinrør, påpeger producenten – jeg også helt personligt bakker op omkring. Zumio er kun til udvendig stimulation – husk nu det! Til stimulation og pirring af fx brystvorter, rundt omkring på skamlæberne, i mellemkødet osv., er der derimod ingen ko på isen.

Oplades som en elektrisk tandbørste

zumio 3Zumio oplades lidt efter samme princip, som vi kender det fra den elektriske tandbørste – der medfølger en lille holder/oplader, man placerer denne klitoris vibrator i – og den oplades via såkaldt induktions-opladning. Indpakningen er rigtig fin og nydelig, ikke noget, der skriger sexlegetøj, som i min verden også kun er positivt.’

Zumio kan købes her

Bag produktet: Zumio

Materiale: ABS og silikone

Ftalatfri: Ja

Stimulations niveauer: 8

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Ingen vibrationer i hånden, spot-on stimulation, super kraftig

Ulemper: Mangler lavere niveau

Pris: Lidt høj

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud