NY Satisfyer Pro 2 – Womanizer go home

 


Satisfyer pro 2 er ved at slå Womanizer af pinden – selv er jeg nu gået fra at være Womanizer pige til at være Satisfyer pige

Satisfyer pro 2 kom med kopi af Womanizer

Jeg har lige fået denne her Satisfyer Pro 2 Next Generation ind af døren, og jeg kan slet ikke få armene ned. Det er nemlig et rigtig godt og effektivt produkt, til en meget overkommelig pris.

Så frem for at være en Womanizer pige, er jeg nu en Satisfyer pige – jeg fortæller meget mere om herunder. Men først ord om det nye produkt.

OBS Black Friday pris på Satisfyer Pro 2 Next Generation er her

Den første Satisfyer, der kom på markedet, var mere eller mindre en kopi af Womanizer stimulatoren. Den havde bare ikke de samme gode features. Fx kunne man ikke sænke hastigheden af stimulationen nemt og hurtigt, og så støjede den første udgave også ret meget.

Men nu er der altså blevet designet og udviklet en Next Generation af Satisfyers, som netop er kommet på markedet – og som består af hele tre varianter. De to andre, jeg hurtigst muligt også vil få testet og anmeldt, hedder Satisfyer Pro Penguin og Satisfyer Deluxe.

Positive ændringer af Satisfyer

Produktet Satisfyer Pro 2 Next Generation er blevet ændret en del i forhold til forgængeren.

For det første, så er kvaliteten af stimulatoren/pulsatoren væsentligt bedre, og den har også en noget bedre og flottere finish. Lige som farven (messing/kobber-agtig) i mine øjne højner lækkerhedsfaktoren.

Desuden har man udstyret denne med nu to knapper: tænd/sluk og plus/minus. Men endnu vigtigere: trykbølge stimulationen kan nu hurtigt og nemt bringes rigtig, rigtig langt ned i hastighed, der er et kæmpe plus.

Blid og sanselig Satisfyer stimulation

Ved at skrue helt ned for trykbølgerne kan man få sit sexlegetøj til at stimulere en så lidt og blidt, at man ikke ender med at overdrevent følsom. Som man ellers kan opleve efter brugen af en ekstra kraftig klitoris vibratorer.

Den blide stimulation frembringer desuden en meget mere pirrende og sanselig oplevelse, som hjælper til at holde orgasmen kørende meget længere end ellers – når man altså når så langt med stimulationen.

Den nye Satisfyer Pro 2 Next Generation kan købes her

Kraftigere trykbølger end i Womanizer

Trykbølgerne, der stimulerer klitoris uden direkte berøring, er i denne nye Satisfyer noget kraftigere end de, man fx oplever ved brugen af en Womanizer. Som helet generelt virker rigtig godt for mig. Men lige så vigtigt er det, som sagt, at man hurtigt kan skrue helt ned for intensiteten, når man når klimaks. Her er Next Generation sexlegetøjet bare helt perfekt.

Næsten lydløs, som er lidt vildt

Og så frembringer denne klitoris stimulator næsten ingen lyd, når man benytter det – som er ret så bemærkelsesværdigt, når det kommer til netop denne her type af produkt.

Frembringelsen af de her pulserende trykbølger er nemlig, normalt, ret støjende. Specielt hvis stimulatoren ikke er placeret helt korrekt. Altså hvis hullet i mundstykket ikke er placeret direkte over klitoris, som det jo skal.

Mere effektiv og lækker end forgængeren

Indpakningen, der består af en hvid æske, er meget simpel, og uden på æsken er et foto af produktet. Lige som der vises et foto af den medfølgende oplader – intet overflødigt eller specielt uartigt over det. Udover selve stimulatoren og opladeren, følger der intet ekstra med i købet.

Alligevel får man rigtig meget for sine penge. Det er faktisk lidt vildt, synes jeg, at man kan producere et så lækkert og effektivt kvalitetsprodukt, som Next Generation er blevet, der kan sælges til en så forholdsvis lav pris. Ikke mindst med tanke på, at Satisfyer Pro 2 Next generation er så meget mere effektiv og lækker end både forgængeren og den konkurrerende Womanizer.

Nu er jeg blevet en Satisfyer pige – det lyder også bedre!

Der er årsagen til, at jeg i de her dage har ekstra svært ved at få armene ned – Satisfyer Pro 2 Next Generation, alt taget i betragtning, er nemlig blevet min nye favorit i kategorien.

Så fra at være en Womanizer pige, er jeg nu blevet en Satisfyer pige – og det lyder da et eller andet sted da også meget bedre, synes jeg.

Den nye Satisfyer Pro 2 Next Generation kan købes her

Om Satisfyer Pro2 Next Generation

Bag produktet: Satisfyer

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 11

Strømkilde: Genopladelig lithium batteri (kabel medfølger)

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Lækker kvalitet, orgasme sikker, meget lydløs,

Ulemper: Ingen

Hvem kan få glæde af Satisfyer Pro 2 Next Generation: Alle kvinder vil jeg mene

Pris: Ultra god pris

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud