Womanizer 2go – det går ned ad bakke


Test af “læbestiften” Womanizer 2go – og nej, det går ikke specielt godt. Det går ned ad bakke

Så skete det, der bare ikke måtte ske: Womanizer har taget en beslutning om at lade være med at producere flere Womanizer Pro40. Som til dato ellers var det hidtil bedste solgte og mest populære produkt inden for denne her type af klitoris stimulator.

Womanizer 2GO kan købes her

Womanizer 2go – ikke vanvittig god

I stedet har man så valgt at lancere en helt ny variant: Womanizer 2go, som jeg desværre ikke er vanvittig imponeret over. Men selvfølgelig skal produktet da anmeldes, nøjagtig som alle andre nye stykker sexlegetøj.

For at starte fra en ende af, så har vi med en lidt fancy indpakning at gøre. Da jeg åbnede æsken, ledte indpakningen mine tanker hen på en eksklusiv parfume, i stil med en Chanel parfume. Men så slutter det eksklusive altså også her. For til forskel fra forgængeren, altså Womanizer Pro40, så er man med 2go-varianten, meget desværre, gået tilbage til det blanke og lidt for billige plastik-look i guldfarve. Øv-bøv!

Mine damer og herrer, en læbestift!

Når man så åbner denne her flacon, som det ligner, bliver man præsenteret for en…ja, noget, der skulle ligne en læbestift, går jeg ud fra.  Som da også hænger helt fint sammen med 2go- navnet.

Altså at Womanizer 2go har en størrelse (ikke så stor), som er mere mindet og velegnet til at pakke i rejsetasken eller i kufferten end de foregående lidt større varianter.

Samt altså at produktets udseende minder om en forvokset læbestift. Noget i den stil, tænker jeg, ligger der umiddelbart bag størrelse og design.

Mindre køn udgave – og så larmer 2go

Men specielt køn, for at udtrykke det mildt, det er Womanizer 2go i hvert fald ikke.

Men hensyn til måden, den virker på, så er der hverken ændret på ide eller princip. Lige som mundstykket, der målretter Womanizerens små og intensive suge-puste-trykbølger, heller ikke er blevet ændret. Heldigvis da. Til gengæld, som er et meget stort tilbageskridt, så er der meget lidt lydløst over Womanizer 2go. Den nye version larmer bare alt for meget.

Womanizer 2GO kan købes her

Den trinløse stimulation er droppet

Desværre, som også er noget møg, har man desuden valgt at droppe denne her knapfunktion, hvor man trinløst kan skrue op og ned for stimulationen. Som, i hvert fald for mig, betyder rigtig meget. I stedet er 2go blevet udstyret med en simpel tænd/sluk-knap, hvor man også trykker sig frem og tilbage imellem produktets forskellige stimulations niveauer.

En af de rigtig fede ting ved Womanizer Pro40, altså forgængeren, var dette her med, at man ikke skulle hele stimulationsprogrammet igennem for at komme ned på laveste niveau. Man kunne bare benytte den trinløse knapfunktion. Der, kan jeg godt love, helt klart optimerer ens mulighed for og evne til at forblive i orgasmen, når den først indtræffer.

Vælg eventuelt Womanizer +Size

Læs anmeldelse af Womanizer + size her

Så ønsker du dig i dag en Womanizer variant, hvor denne trinløse funktion stadig findes, så er mit bud, at du bør gå efter Womanizer +Size. Et fysisk noget større produkt end Womanizer 2go, men som har nøjagtig som samme funktioner som den nu udgåede Pro40 har.

Til den nye Womanizer 2go medfølger der et XL mundstykke, så man har to størrelser af mundstykker at vælge imellem. XL mundstykket er fx velegnet kvinden, der har store indre skamlæber. Desuden er produktet genopladeligt, og der medfølger en oplader.

Funktionaliteten er alt i alt fin nok – 2go kan det, den nu engang skal kunne, og jeg kan også sagtens opnå orgasmer med den. Lige som jeg kan opnå orgasme med de andre typer af Womanizer, der i dag kan fås.

Men, som tidligere sagt og skrevet her i indlægget, så er jeg bare møgirriteret over, at kvaliteten er blevet så forringet i forhold til forgængeren.

Dårligere produkt til næsten dobbelt pris

Hvorfor man i det hele taget finder på at droppe et SÅ populært og effektivt produkt som Womanizer Pro 40, er for mig – og mange andre – en stor gåde.

Her havde vi nemlig at gøre med et af de bedste og mest effektive produkter til stimulation af klitoris – og endda til en overkommelig pris, hvor vi alle kunne være med.

I stedet har man lanceret et væsentligt ringere produkt: Womanizer 2go, og har endda skruet prisen væsentligt op. Helt derop, næsten det dobbelte af prisen på Pro40, hvor mange vælger at stå af. Men sådan er verden jo ikke altid helt til at forstå.

Womanizer 2GO kan købes her

Om Womanizer 2GO

Bag produktet: Womanizer

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 6

Strømkilde: Genopladelig lithium batteri (kabel medfølger)

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Orgasmesikker for de fleste, diskret udseende, taskevenlig

Ulemper: Larmer, mangler +/- knap.

Hvem kan få glæde af Womanizer 2GO: Alle kvinder vil jeg mene

Pris: Ret dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud