Womanizer sexlegetøj

sponsor1

 

———————————————————————–

Womanizer Sexlegetøj – Yes Please!!!!

Skal – skal ikke – SKAL!!! KØB MIG

Tule og Joan womanizerWomanizer sexlegetøj til kvinden. Hold nu kæft!!! – I’m blown away!!! Ohh my Gooood! – og som Ole Henriksen siger “I Love it!”.

Jeg har godt nok mange gange siden 1999 (dengang da jeg var dildo-dum) udnævnt op til flere erotiske gadgets til at være the one and only. Og skal vi fokusere på resultatet, ene og alene, er der selvfølgelig flere i min samling som gør sig fortjent til den titel stadigvæk.

Womanizer sexlegetøj, et øretermometer?

favoritterMen tager du Womanizer w100, som – og træk mig nu baglæns ind i fuglekassen, så er det eneste, jeg ikke kan lide, er, at den ligner en Barbie-udgave af et øretermometer( siger sinful’s Tulde). Og hvorfor fanden skal den lyse rødt ud af ”mundstykket”? Har endnu ikke fundet meningen med dette, så lidt en spildt ressource – jeg behøver sgu ikke rødt lys for at finde min dut! Jeg kan godt mærke, hvor den er.
Og Manden ser efterhåndende SÅ dårligt, at han vender Dankortet forkert i Netto, så får ham er rødt lys også en ligegyldighed.

Nå, men back to basis: Nydelig indpakning, navn (Womanizer) ok, meget overskuelig vejledning, der er endda en quick-guide med, men med mindre man er fuldstændig uden en selvstændig tanke, er det ikke svært at få gang i hende.

Nu kommer så bomben!

Den er selvfølgelig genopladelig, USB-oplader medfølger, men en af de ting, jeg rigtig godt kan lide, er at hun opbevares i et lille lyserødt ”penalhus” – og heri ligger både Womanizer w100, holdt fast under et net i den ene del af penalhuset, og oplader samt ekstra ”mundstykke” i den anden del.
Hele pivtøjet kan så lynes sammen, og det eneste, der afslører, hvad der er i, er navnet Womanizer w100

Alt dette selvfølgelig meget fint!!! – men ikke så meget anderledes end man får med mange andre gadgets.
Nu kommer så bomben – bum!!!!
Som jeg nævnte tidligere, er Womanizer sexlegetøj formet så hun minder om et øretermometer – i virkeligheden ser aggregatet meget simpelt ud, hvis ikke lige det var for det her Barbie-outfit – så for helvede, Joan, kom nu videre!!!!

Yes, ved godt den koster lidt vel meget, men den skal ejes, trust me!!!!!

Øretermometer med diamant-knap

Øretermometer, stor og fed diamant-knap, placeret cirka midtvejs oven over diamanten sidder så on/off- knappen – og nu kommer vi så til hovedet. Som intet mindre er et lille vidunder.
Tænk at jeg tør side det??? Her vil jeg godt lige indskyde, at jeg jo som, de fleste af jer ved, kræver forholdsvis kraftige vibrationer – og jeg har heller ingen problemer med at fremtvinge klimaks med eksempelvis Magic Wands. Størrelsen er så bare en faktor her.

womanizerFor hvor mange Magic Wands er baseret på strøm fra nettet – og udelukkende leverer vibrationer, er Womanizer w100 udstyret på en lidt anden måde. OG jeg undskylder på forhånd, for det er pissesvært at forklare, hvad den gør. Men den gør det! Igen og igen og igen og igen og igen og igen…og igen-igen!
Hmmm!!!!, lad mig lige tænke! Nej, bliv lige hængende……..!!!!
90 sekunder, så er jeg tilbage – lidt usammenhængende, men jeg prøver.

Køb Womanizer w100 hos sinful.dk

Det her lille hoved, som udgør den del man placerer på klitten – eller rettere uden om eller i nærheden af klitten, tænker det må være individuelt. Har en fantastisk evne til at stimulere på en måde, jeg ikke har oplevet før. Det, der er lidt sjovt – og måske også et mikro minus, er, at den larmer lidt….lige indtil der er kontakt med huden.

Puster og suger orgasmen frem

Nå – ja, gu fanden vibrerer den, men den puster og suger i så lille en grad, at det har en eller anden overvældende virkning. Så for mig har det været komplet lige gyldigt om den har programmer eller ej, fordi selv på den laveste hastighed kan jeg opnå klimaks – og jeg kan slet ikke holde den højeste ud, som vist nok er 4 – 5 stykker. Men orgasme, for satan og helvede!!! – undskyld at jeg bander, er nok – til dags dato – den bedste, hvis man kan kalde det type, jeg nogensinde har oplevet.

Det er hundesvært at forklare, men det er intenst, sanseligt, varmt, terapeutisk, smertestillende, lynhurtig (det længste, det indtil videre har taget mig, er cirka 15 sekunder) – og, når man lige lærer knapperne, der er kun to, at kende, er det super nemt at multiorgasme.
Kom lige i tanke om, at jeg fik produktet den. 10. oktober – og det har endnu ikke været nødvendigt at oplade den endnu. Nej, den ligger ikke i en skuffe, men ved siden af min hovedpude. Så det er ikke fordi, den ikke bliver brugt.

Helt ind til benet……..Womanizer W100 er som Iphone, en ting de fleste af os ikke kan være foruden, når først vi har været der.

2 tanker om “Womanizer sexlegetøj

 • december 6, 2014 at 4:10 pm
  Permalink

  Spændende…. Tænker om den også virker så godt, hvis man har ring i klitoris….

  Svar
  • december 8, 2014 at 9:26 pm
   Permalink

   Hej Mette

   Det er svært at sige, men kan forestille mig, at hvis du kan omslutte det område, du ønsker, ja, så burde det ikke gøre forskel på effekten 🙂
   Knus
   JoanB

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud