Jeg er pissetræt af at tisse i bukserne!

Nej, gu er det ej sjovt! – faktisk er det tisse besværligt, som fx her i dag, hvor jeg rendte rundt og gjorde rent, samtidig med at jeg, som alle andre, er inficeret med en eller anden latterlig krillerhoste. Så sådan cirka hvert andet minut var jeg nødt til at stoppe op, knibe bækkenbunden sammen, så hårdt jeg nu magtede, og så ellers bare håbe på, at der ikke skete et uheld. Men bare i dag alene, der har jeg måttet skifte underduller tre gange – og det er fandeme ikke fedt! Noget siger mig, at jeg har været lige lovlig sløv med bækkenbundsfitness det sidste stykke tid. Så hvad gør man så??? – for jeg nægter at købe Tena. Og tisse-propper (skal jeg nok forklare om en anden gang) er også for besværligt….og virker i øvrigt heller ikke altid optimalt. Derfor er mit nytårsfortsæt for 2015, at oparbejde en naturlig og stærk bækkenbund. Jeg vil gerne lige have lov at påpege, at jeg dog er en af de heldige, som ikke er seksuel påvirket, men det ved jeg, at mange andre er, hvis de er plaget af slap bækkenbund.

Jeg har planer om at træne på lidt forskellige måder.

SKAL DU VÆRE MED?

Smart kegel ballsNu er jeg jo blevet ret vild med Smart Kegle Ball – egentlig mest fordi, at det er en hyggelig og sjov måde at træne på, lidt som at spille et lille spil på Smartphonen.

Læs og se om Smart Kegel Ball her

Jeg har også tænkt mig at gøre mere ved min ultra flade bagdel, og squat er en af de bedste måder siger de kloge.

Derudover har jeg tænkt mig at inkorporere min bækkenbundstræning sammen med min hula-hop-ring. Bare det at skulle svinge den 7,5 kilo tunge ring for at brænde kalorier og trimme taljen er hårdt nok i sig selv, maven og balder spænder helt af sig selv, altså hvis du da formår at holde ringen kørende. je joue amiMen man(jeg) er tilbøjelig til at glemme bækkenbunden ved denne form for træning. Jeg har tidligere brugt Amy fra Je Joue (læs:)under fysisk træning – bla. fordi at sættet består at tre forskellige kugler, så er det lidt nemmere at finde den rette vægt og størrelse. Tro mig: Det er ikke nemt!

Bare ha´ i mente, ikke at lave denne øvelse i længere tid af gangen, start ud med et par minutter om dagen og øg så stille og roligt dag for dag, som du finder rarest. Det har jeg tænkt mig.

Jeg har lige en sidste træningsmulighed til inspiration.

Jade ægJeg har dage, hvor jeg bare ikke magter at bruge min krop ret meget – og her kunne jeg selvfølgelig bare lægge mig ned og dovne og ”nøjes” med Smart Kegle Ball. Men for snart lang tid siden fik jeg en skør ide, da jeg af en veninde fik et jadeæg, men jadeægget sagde mig ikke umiddelbart  noget,  så det røg i skuffen.

Læs og se mere om mit danse æg…

Fortæl om gode træningsmetoder – og vind Amy

Indtil jeg altså i sommers fik ryddet op og tænkte, at ægget da måtte kunne bruges til noget – og det er nu blevet mit danseæg. Lyder det skørt??? Helt simpelt består øvelsen i at danse med ægget til god musik. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at høre fra andre om andre gode og effektive måder at træne sin bækkenbund på – og har samtidig fået lyst til at udlodde et sæt Amy Je Joue til en af jer. Alle der skriver til mig med gode træningsforslag, deltager i konkurrencen.

Send forslag her

——————————————————————————————————————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud